2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Çok komik oluyorum ya. O uyur uyumax atlıyorum zıplıyorum. Uyanınca birsürü işe başlamış ama bitirememiş oluyorum
Aynen canım tam olarak beni tarif ettin. :)) bide benimki hep emerken kucağımda uyuyo heralde ondan dolayı yatağa koyunca hemen ağlamaya basliyo. Bugün mesela 15 dk uyudu gündüz.
 
kizlar ne guzel hamile kaldigim kiloya dusmustum ama gebelik sekerinden dolayi hamileligimin son 3.5 ayi diyetle gecince dogumdan sonra 1-2 hafta daha biraz dikkat ettim sonra ucu kacti bi 3 kg almisim maalesef e bide zaten ideal kilomdan 10 kg fazlayken hamile kalmistim yani aslinda 13 kg fazlam var suan .bugun yuruyuse basladim vucut biraz alisinca evde kendimi zorlamadan hareketlerede baslicam yediklerimede sütüme yaramayan kalorili seylere dikkat edicem yeter bukadar kendimi salmak biyerden baslamak lazim
 
Kilolar emzirme uykusuzluk bebiş derken 15 kilo gitti göbişte az ödem d gitti 2 aydır ne yürüyüş ne bişey havalarda soğuyor bakalım ne yapıcaz
 
Kızlar gaz çıkrmada neler yapıyorsunuz

Ben karnına masaj yapıyorum bide omzuma alıp sırtını ovaliyorum bunlar iyi geliyor. Doktor da nurse harveys adında bitkisel bi gaz ilacı verdi günde 2 3 defa çay kasigiyla veriyorum.
 
Kaka yapıyorsa çok iyi benim kızım 4 gün yapamadı acillik oldu çok canı yandı yavrumun
 
Uzun zamandır giremiyordum kızlar nasılsınız yavrular nasıllar?
 
Kızlar gaz çıkrmada neler yapıyorsunuz
Neler yapmıyorum ki... Hipp in rezene çayını, ıhlamur her gün iciriyorum. Sab simplex damla ve days night şurup veriyorum. Ve Esra erolun gaz tarifi olan kimyonu iciriyorum... Bir gun Gazimiz bitecek kuzum rahatlayacak diye bekliyorum..
 
Anaaam hemcinsmişiz ne güzeeelll. Eylül ismini hep sevmişimdir. ( biraz hüznü anımsatsa da ) iiki var bebişlerimiz.

Nedeni sormak isterim cevap vermek istersen ?
:) evet iyiki varlar bizim ki 3 aylık oldu dahada sevimli oldu :)
 
Kizlar bebisleriniz gündüzleri nasillar? Benimki 7 haftalik oldu 2-3 saat uyanik kaliyo sonra kisa kisa uyuyor arada, fakat uyanik oldugu cogu zaman emmek istiyor yani uyaninca bi 10-15 dakika emiyor gaziyla falan ugrasiyoz, 10 dakika oynuoz, hemen sıkılıp ağlıyoruz:) altini aliyoz sonra tekrar basa dönüp emmeyle basliyoruz uyuyana kadar. Birde cok aglayan bir bebek, uyanik oldugu zamanin cogunu aglayarak geciriyor.
 
canım benimde geçenlerde tıkanmıştı sanırım göğüs ucunda beyaz bir nokta vardı her iki göğüs ucumda çok acıyordu.sürekli emzirdim.lanolin sürdüm ve silikon meme ucu kullandım.iyi geldi.senin tıkanma belirtileri ne?
 
Biz 11 haftalık olduk yeni yeni ağlamadan 10-15 dakka geçiriyor. Bizde öyleydik
 
Bizde sali gunu 8 haftaya girecegiz gunduzleri hic uyumuyor toplaminda 1 yada 2 saat yatiyor ve cok mizmiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…