- 23 Haziran 2010
- 559
- 383
Çok şükür canım ya. Şöyle böyle büyüyoruz. Siz nasılsınız. Senn bebişin cinsiyeti adı neydiKuzum ya uzun zamandır yazismadik napiosun nasılsın bebis nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım ya. Şöyle böyle büyüyoruz. Siz nasılsınız. Senn bebişin cinsiyeti adı neydiKuzum ya uzun zamandır yazismadik napiosun nasılsın bebis nasil
Çok komik oluyorum ya. O uyur uyumax atlıyorum zıplıyorum. Uyanınca birsürü işe başlamış ama bitirememiş oluyorumZaten sezeryan dan 6ay sonra ancak spora izin veriliyor. Vakitte yok eskisi gibi çocuktan fırsat bulunca kosturuyorum ben.
Aynen canım tam olarak beni tarif ettin. :)) bide benimki hep emerken kucağımda uyuyo heralde ondan dolayı yatağa koyunca hemen ağlamaya basliyo. Bugün mesela 15 dk uyudu gündüz.Çok komik oluyorum ya. O uyur uyumax atlıyorum zıplıyorum. Uyanınca birsürü işe başlamış ama bitirememiş oluyorum
Çok şükür canım ya. Şöyle böyle büyüyoruz. Siz nasılsınız. Senn bebişin cinsiyeti adı neydi
Kızlar gaz çıkrmada neler yapıyorsunuz
Kaka yapıyorsa çok iyi benim kızım 4 gün yapamadı acillik oldu çok canı yandı yavrumunkızlar mrb bayadır gireöedimm.bebeğinde konak olan varmı ? bebişimde konak okdu kabuk bağladı kafası bebe yağı ve ince tarakla taradım mustelanın konak şampuanı kullanıyorum azaldı ama geçmedi. başka yöntem bilen var mı? bide bnm bebiş çk kaka yapıyo her bezi kakalı gaz çıkarırken fırt fırt atıyo alttan bide hep sulu oluoyo kakası pütürlerde var.günde kAç kez kaka yapması normal
Neler yapmıyorum ki... Hipp in rezene çayını, ıhlamur her gün iciriyorum. Sab simplex damla ve days night şurup veriyorum. Ve Esra erolun gaz tarifi olan kimyonu iciriyorum... Bir gun Gazimiz bitecek kuzum rahatlayacak diye bekliyorum..Kızlar gaz çıkrmada neler yapıyorsunuz
Anaaam hemcinsmişiz ne güzeeelll. Eylül ismini hep sevmişimdir. ( biraz hüznü anımsatsa da ) iiki var bebişlerimiz.Bizde öğle ağlaya Güle buyuyoruz
Kız eylül :)
Anaaam hemcinsmişiz ne güzeeelll. Eylül ismini hep sevmişimdir. ( biraz hüznü anımsatsa da ) iiki var bebişlerimiz.
canım benimde geçenlerde tıkanmıştı sanırım göğüs ucunda beyaz bir nokta vardı her iki göğüs ucumda çok acıyordu.sürekli emzirdim.lanolin sürdüm ve silikon meme ucu kullandım.iyi geldi.senin tıkanma belirtileri ne?kızlar bu tıkalı süt kanalları nasıl açılcak yaaaa kafayı yicemmm.herşeyi deniyorum ama açılmadı antibiyotik kullanıyorum kanımda az miktar enfeksiyon çıktı işe yararmı ki. başka ysşayan varmı
Eylül sonbahar sarı yapraklar filan işte :)) biz daha 2 buçuk aylığız. Ufaktan gülmeye başladık :)Nedeni sormak isterim cevap vermek istersen ?
:) evet iyiki varlar bizim ki 3 aylık oldu dahada sevimli oldu :)
Eylül sonbahar sarı yapraklar filan işte :)) biz daha 2 buçuk aylığız. Ufaktan gülmeye başladık :)
Biz 11 haftalık olduk yeni yeni ağlamadan 10-15 dakka geçiriyor. Bizde öyleydikKizlar bebisleriniz gündüzleri nasillar? Benimki 7 haftalik oldu 2-3 saat uyanik kaliyo sonra kisa kisa uyuyor arada, fakat uyanik oldugu cogu zaman emmek istiyor yani uyaninca bi 10-15 dakika emiyor gaziyla falan ugrasiyoz, 10 dakika oynuoz, hemen sıkılıp ağlıyoruz:) altini aliyoz sonra tekrar basa dönüp emmeyle basliyoruz uyuyana kadar. Birde cok aglayan bir bebek, uyanik oldugu zamanin cogunu aglayarak geciriyor.
Bizde sali gunu 8 haftaya girecegiz gunduzleri hic uyumuyor toplaminda 1 yada 2 saat yatiyor ve cok mizmizKizlar bebisleriniz gündüzleri nasillar? Benimki 7 haftalik oldu 2-3 saat uyanik kaliyo sonra kisa kisa uyuyor arada, fakat uyanik oldugu cogu zaman emmek istiyor yani uyaninca bi 10-15 dakika emiyor gaziyla falan ugrasiyoz, 10 dakika oynuoz, hemen sıkılıp ağlıyoruz:) altini aliyoz sonra tekrar basa dönüp emmeyle basliyoruz uyuyana kadar. Birde cok aglayan bir bebek, uyanik oldugu zamanin cogunu aglayarak geciriyor.
Zaman çok acımasız ya al işte bak 2 buçuk ay bitti bile:) haha
Güler annesi bizimki kahkaha atıo 3 aylık olunca dahada güler