Allah acil şifa versin cnm amcanıza.amin canım hepimiz inşallah allah razı olsun çıkmış ameliyattan şükür aldım haberini ben gidemedim evdeyim malum gebelik var ya kayınvalidem kayınpederim ordalar kv aradı söyledi.
odasına çıkınca gidip görürüm artık allah biliyor ya yardımı çok dokundu bize amcasının biz kacarak evlendik bizle beraber nikah işlemleri için koşturmuştu. kalp krizi geçirdi ve 9 damarı tıkanmış o yüzden acil bypasa aldılar .
amin canım sanırım vicut zaman yaklaştıkça yavas yavas doguma ve sonrasına alıştırıyor kendini :)Sanırım hamilelik hormonları çok etkiliyo . Ama az kaldı Rabbim hayırlısı ile Kucağımıza almak nasip etsin cümlesi ile beraber. Olmayanlarada hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda (Amin)
Allah acil şifa versin cnm amcanıza.
Sağolun kızlar allah razı olsun teşekkür ederim.Vişneli turtam çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Bana hormonlardan ziyade bide clexan yapıyor aklın dururbenim hormonlar son zamandamı bozdu dersin ? kız kendimi ergen gibi hissediyorum
Ay inş yabenmde dudaklarım şişti botox yaptırmış gibidoğumdan sonra kuş gibi olcaz hayali bile güzel
Bana hormonlardan ziyade bide clexan yapıyor aklın durur
POWERHACK canım çok geçmiş olsun
çok sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler akşam 10 a kadar yogum bakımda uyutulacakmış güzel geçmiş ameliyatı 10dan sonra uyanıcakmışGecmis olsun rabbim tum hastalara sifa versin
bizlerede yardim etsin insallah hayirlisiyla kavusalim kuzulara
Slm arkadaslar, daha once surekli takip ediyordum forumu. Birkac kere yazdim ama kaynadi galiba. Konunun kapatildigini görünce cok üzüldüm. Iyi ki burasini acmis arkadaş valla ne diyeyim
Benim kızımda çok hıçkırıyor kıyamam uzun sürüyo . Sol tarafımada poposunu dayıyor ittiriyor dalgalanıyor
Evet canım bende şu anda da var mesela bazen karnımın alt kısmında bazen de göğüs altında aşırı bi kasılma yada gerilme şeklinde oluyor.. Buna ek olarak bide iki akşamdır kalbimin atışını fena hissediyorum pır pır ediyo hızlı hızlı atıyo, var mı kızlar başka benim gibi hisseden ??Merhaba kızlar bnm kızda aynı sanki sağ tarafımdan poposu çıkcak :) ya ben bişe sorucam size arada sancılarım oluyor ve o zaman çok sert oluyor karnım sizde de oluyor mu acaba
Ayni gun dogumlariiz benimde daha hazir degil cntamBende dun gece sancilandim.midem kotu bu ara surekli yanma oluyo.
Aslinda korktumda erken dogum olsa hicbir hazirligim yok.
cantalariniz hazirmi kizlar.degilse tam zamanidir
Ayni gun dogumlariiz benimde daha hazir degil cntamBende dun gece sancilandim.midem kotu bu ara surekli yanma oluyo.
Aslinda korktumda erken dogum olsa hicbir hazirligim yok.
cantalariniz hazirmi kizlar.degilse tam zamanidir
Adını eksik yazmışımclexan ?
Adını eksik yazmışımclexane. Kan sulandrıcı iğne. Pıhtılaşma eğilimi çıktı genetikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?