2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Kızlar sling kullanan var mı? Benim kız çok kucakci olduğundan çözüm yolu olarak onu buldum.. Wrap sling denilen iyi gibi geldi ama.. Var mi kullanan bilen..?
 
Bende silikon ile emziriyorum silikona alıştı memeyi o olmayınca almıyor bende tek emsin de nasıl emerse emsin diye silikon ile emziriyorum
aynen canım önemli olan emmesi benim oğlum diğer türlüde kabul ediyor ama zaman zaman memeyi kavrayamıyor tam bu yüzden silikon imdadıma yetişiyor:)
 
Kızlar sling kullanan var mı? Benim kız çok kucakci olduğundan çözüm yolu olarak onu buldum.. Wrap sling denilen iyi gibi geldi ama.. Var mi kullanan bilen..?
bende kanguru var ama kullanmadım henüz.slingin daha rahat olduğunu duymuştum.
 
Kızlar ben hergün inek sütü içiyorum hem de çivi bebe ile tuketiyorum :) bence içmedeni sakinca yok gaz her türlü oluyor. Anne sütü başlı başına gaz yapıcı.
 
biraz zorla istersen ilk başta bilmediği için istemeyebilir.eğer alışırsa diğer memedede kullanırsın düzene girince emmesi silikonsuzda emer ama ben silikonu hala kullanıyorum sorun yaşadığım zaman.hiçbir zararı yok faydası oldu hatta.

Tamam canım öğle Deniyim ben Sağol birtanem
 
Wrap siling bnmki. Kendim yaptım canım hazır almadım
En iyisini yapmisin valla çok pahalı internette baya baktım fiyatlara.. Kaç metre kumaştan yaptın esnek olması lazım sanırım demi? Uyuyor mu içinde bebisin? Bizim uyku sorunumuz var, akşam 9da kalktı sabah 4,5 gibi uyudu.. Mahvoluyoruz uyutmak için gaz sancıları tutuyor geceleri.. :KK43:
 
Süt atesi oldugu zaman gögüsler cok dolgun oluyormu sertlesme yapacak kadar? Bende cok hafif agri var ama öyle dokunamicak kadar degil, genelde bebegim emdikten 1-2 saat sonra basliyor yani süreklide degil.
Birde bebek emdikce rahatlama oluyo bende o yüzden acaba gercekten sütten dolayimiki...
Igne tedavisi gördügünde emzirmeye devam edebildinmi peki?
cnm benim ilk zamanlar gece aşırı titremeyle üşüyerek uyanıyodum ateşim çıkmış oluyodu emzirince geçiyodu süt fazla birikince oluyomuş,mastit olmamak için oanda emziremezsende sağ hemen
 
Merhaba,

Lactamil'i su ile hazırlamalısınız. Lactamil'i suyla hazırladıktan sonra içine meyveler ekleyip farklı tatlar elde edebilirsiniz. Lactamil'li tarifler denemek isterseniz Yağız İzgül'ün hazırladığı birbirinden lezzetli tarifleri önerebiliriz. Tariflere ulaşmak için tıklayın. http://ilk1000adim.com/tarif/yagiz-izgulden-lactamilli-yaz-tarifleri

Saygılarımızla
İlk1000adım Beslenme Uzmanı
Zeynep Yılmaz

Teşekkür ederim canım suyla hazirlarim bundan sonra :)
 
Eğer gaz yapmadığını düşünüyorsan devam et. İnek sütü kiminde gaz yapar kiminde yapmaz diye okudum. Ben de sütü çok severim ama korkuyorum.

bana gaz yapmadı bebeğim genel anlamda kolik gaz şurubu rahatlatiyor onu.
ben gunde 2 3 bardak içerim severim yani hamile ikende iciyordum
 
kizlar bebegim 1.5 aylik dun geceden brr su gibi kusuyo ishal deyil ama neolabilir agzina birikiyo oyle kusuyo fiskirir gibide deyil ama
 
kizlar bebegim 1.5 aylik dun geceden brr su gibi kusuyo ishal deyil ama neolabilir agzina birikiyo oyle kusuyo fiskirir gibide deyil ama
eğer beslendikten sonra kusuyorsa normaldir.emzirdikten sonra hemen yatırma dik tut bir süre ama eğer bu tarz bir şey değilse doktora danışmanda fayda var canım.
 
X