emziriyorum.cnm.bazen cok.sisiyor goguslerim.bitiremiyor kizim.bende sagip dolaba ariyorum.okul acildiginda lazim olacak ben okuldayken annem.verir biberonlaSen emzieriyormusun yoksa sagip mi veriyorsun tatlım.
Ben mamayi kesicem pompa gelmiş.
2 saatte bir sagip vericem kızıma mamayı bıraktirmak istiyorum
ben 2 günde 1 tane içiyorum canımGünde kaç tane iciyrsn cnm bende senin yazımdan okudum içmeye basladm
kendini uyandırmaması için kundaklıyorum öyle kendini uyandırmıyor canım o emziği kullanmadımMerhabalar. Bende doğum yaptım 18 günlük olduk. Kızım uykuya dalarken zorlanıyor çok memeden ayrılınca uyanıyor veya kendini uyandırıyor. Nuk un uyku emziği varmış kullanan var mi hiç? Uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş..
Em
emziriyorum.cnm.bazen cok.sisiyor goguslerim.bitiremiyor kizim.bende sagip dolaba ariyorum.okul acildiginda lazim olacak ben okuldayken annem.verir biberonla
Neden bir zararı Varmiben 2 günde 1 tane içiyorum canım
Kac gün oldu doğum yapali benm 24 oldu hiç birşey kullanma dediler kullanmadım hatta yıkama bile dediler afedrrsn büyük Wc den sonra. Tuvalet kağıdını ıslatıp sildm sadece dikisler öylece duruyr sanrm ped üstüne pamuklu kumaş koydm Ara ara gitmeye de utaniyrm doktora haliyle temizlik yapamadım dikisten dolayı ama hala oturamiyrm sadece cok yumuşak kanepelere oturuyrm eğilmek felan işkence süt olmadığından sürekli emzirmek oturmak zorundayım da kontrole de gelin demediler yururkende ağrım var birde kabızlık çabası oldu suan durduk yerde bile aciyr arkaMerhaba, ben de normal dogum yaptim dikisim var kesildigi ani unutamam zaten o ses hala kulaklarimda dikislerime 10 gun hergun batikon surdum kabiz olmamak icin elimden geleni yaptim tabiki yine de oldum ilac kullandim ama ayip olacak patlasam da tuvalete gitmedim vunku dikisler daha onemliydi sadece dikis duserken sizladi ince bi sizi var bi tel tutuyormus gibi ertesi gunu bi dikksi attim diye dusundum hep temiz ve kuru tuttum cok onemli kurulugundan emin olmadigimdan pamuk koydum ped nemli tutuyor, emzirmede oturma seklime dikkat edemedim sadece kizimla cebellesiyoruz resmen, bi dahaki kontrolum 40imda eger agrin sizin vaesa bence kontrole git
canım bu korse bütün mü yoksa alttan çıtçıt filan var mı?Eki Görüntüle 1625634 cnm benm korse bundan çk memnunım darlamıyo insanı sürekli takıyorum
benimde normal dogum dikislerim vardi canim aynen anlattigin gibi aci veriyodu batiyodu hatta şişkinlik bile vardi ama senin cok surmuş benim ilk 10 gun cok acifi oturamiyordum bile ama tam iyileşmesi 25-26 gunu buldu .dogum yapali 33 gun oldu ve dikislerim daha yeni dustu.dikisler dusdukten sonra agri diye bişey kalmiyor.ama temizlik yapmaman kotu olmuş beni ozellikle tembihlediler full temizlik gerek.enfeksiyon kapma riski oldugu için dikkatli ol canimKızlar norml doğum dikisi olan Varmi lütfen yardım .24 gun oldu dün kabiz Oldm bugün devam ediyor .doğumdan beter acı cekiyrm dikisim fazla ve daha kaynamamislr ne zaman düşecek dikisler ne zaman a ii olacak .suan herşeyden korkar oldum hem göğüs yara hem alt aciyr birde Wc sıkıntısı iice canm yaniyr .ilerde ilişki kısmı nasil olur onu dusunemiyrm korkudan dikisleri düşüp iyileşen Varmi iğne üstünde oturuyor gibiyim suan batyr
benimde normal dogum dikislerim vardi canim aynen anlattigin gibi aci veriyodu batiyodu hatta şişkinlik bile vardi ama senin cok surmuş benim ilk 10 gun cok acifi oturamiyordum bile ama tam iyileşmesi 25-26 gunu buldu .dogum yapali 33 gun oldu ve dikislerim daha yeni dustu.dikisler dusdukten sonra agri diye bişey kalmiyor.ama temizlik yapmaman kotu olmuş beni ozellikle tembihlediler full temizlik gerek.enfeksiyon kapma riski oldugu için dikkatli ol canimKızlar norml doğum dikisi olan Varmi lütfen yardım .24 gun oldu dün kabiz Oldm bugün devam ediyor .doğumdan beter acı cekiyrm dikisim fazla ve daha kaynamamislr ne zaman düşecek dikisler ne zaman a ii olacak .suan herşeyden korkar oldum hem göğüs yara hem alt aciyr birde Wc sıkıntısı iice canm yaniyr .ilerde ilişki kısmı nasil olur onu dusunemiyrm korkudan dikisleri düşüp iyileşen Varmi iğne üstünde oturuyor gibiyim suan batyr
Hadi ya bana da yapma dokunma dediler özellikle sordum hatta direk Wc yapıp kalkczmi olur mu öyle diebenimde normal dogum dikislerim vardi canim aynen anlattigin gibi aci veriyodu batiyodu hatta şişkinlik bile vardi ama senin cok surmuş benim ilk 10 gun cok acifi oturamiyordum bile ama tam iyileşmesi 25-26 gunu buldu .dogum yapali 33 gun oldu ve dikislerim daha yeni dustu.dikisler dusdukten sonra agri diye bişey kalmiyor.ama temizlik yapmaman kotu olmuş beni ozellikle tembihlediler full temizlik gerek.enfeksiyon kapma riski oldugu için dikkatli ol canim
Temizlik için ne yaptn cnm dikisin düştüğünü nasil anladnbenimde normal dogum dikislerim vardi canim aynen anlattigin gibi aci veriyodu batiyodu hatta şişkinlik bile vardi ama senin cok surmuş benim ilk 10 gun cok acifi oturamiyordum bile ama tam iyileşmesi 25-26 gunu buldu .dogum yapali 33 gun oldu ve dikislerim daha yeni dustu.dikisler dusdukten sonra agri diye bişey kalmiyor.ama temizlik yapmaman kotu olmuş beni ozellikle tembihlediler full temizlik gerek.enfeksiyon kapma riski oldugu için dikkatli ol canim
canim ben povidon iyotlu solusyonla temizlerdim dikislerimin dustuyunude pedimde lacivert renkde seyler vardi dikis malzemesiymiş herhalde oyle anladimTemizli
Temizlik için ne yaptn cnm dikisin düştüğünü nasil anladn
Doktor mu verdi solusyonu dikiş kanadı da onemlimidir kan geldicanim ben povidon iyotlu solusyonla temizlerdim dikislerimin dustuyunude pedimde lacivert renkde seyler vardi dikis malzemesiymiş herhalde oyle anladim
alttan çıtçıtlı cnm baya rahat oluyo ben memnunumcanım bu korse bütün mü yoksa alttan çıtçıt filan var mı?
inşş cnmm sen bol bol emzir ve suyu sakın ihmal etme sütün kaynağı o çünküHaklısın birtanem inşallah bende emziririm hep mamaya gerek kalmaz
Doktor mu verdi solusyonu dikiş kanadı da onemlimidir kan geldi
evet canim doktor verdi neden kanamişki uzerine oturmamaya caliş iyileşme surecini kotu etkiliyorDoktor mu verdi solusyonu dikiş kanadı da onemlimidir kan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?