2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Masallah canim Gözün aydin Allah anali babali büyütsün
 
Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun.darisi benim basima insallah:)
 
Arkadaslar bugun 40+6 dayiz.hastanedeydim bugun.nst normal olasanta gobek kordonu cok iyi durumda.sadece bebegin suyu azalmis ama yetersiz derecede degil.1 cm acilma ve yumusama var.saliya kadar kontrollerde ki duruma gore bekleyecegiz yada doguma karar verecekler.bende durum bu.malum bu ara pek butun mesajlari okuyamiyorum.dogum yapanlar icin hayirli olsun.allah anali babali buyutsun.
 
Peki birsey daha sorabilir miyim. Hepinize aslında sorum. Dogum sonrası karniniz nasıl oluyor catlak . Karin sisligi büzüşme gibi durumlar
Sukur catlagim olmadi hic buzusme de yok sislik de cok hafif korse kullandim bir kacgun hafif sis gibi duzlesmesi sanirim rahimin tamamen kuculmesiyle olur yani 40m ciktiktan sonra . dogumdan 5 gun sonra sadece bel icin olan korse kullandim ben kullanmaya da devam insallah bu sicakta :)
 

Gozun aydin allah anali babali buyutsun canim
 
Merhaba canim bende bugun 40+4 oldum dun dr herseyi normal dedi 2gun sonra yine gel dedi ama hic sanci açılma yok:-(
 
Canım kıyamam çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda,benm doğumumda zordu seni çok iyi anlıyorm.neden dikişini olmadı diye tekrar diktiller onu anlamadm doktorun uzman değil miydi?
Yeni fırsat bulabildim cnm k bakma .
Doktor değil ebe. Dogurttu cnm ilçenin rezillikleri .tenim hassas ya ondan yada kalın iğne ile dikmiş dikiş yeri kana di diye soktu sonrada bir yeri kaydirmis. Onun için soktu sonra ince ile tekrr dikti ennson
 
Merhaba canim bende bugun 40+4 oldum dun dr herseyi normal dedi 2gun sonra yine gel dedi ama hic sanci açılma yok:-(
Canim bendede sanci cikmadi nst de ama acilma 1 cm sadece.endiselenme be egin durumu iyi insallah bizde saglicakla kucagimiza alacagiz yavrularimizi.bu arada doktor bana hsreket aci ye dedi ve bir kadeh sarap onerdi tabi sen doktoruna danis yinede ama bunlarin dogumu kolaylastiracsgini soyledi.
 
Bebegin durumu iyi oldugu icin korkmuyorumda artik cok sabirsizlandim hani tatile cikarsin valizlerini hazirlamissin hersey hazir ama son dakka araba arizalaniyor yarin gitmek zorunda kaliyorsun veya bi kac gun sonra iste o anki duygulari yasiyorum cok huzursuzum . Ben Hurma cok yiyorum bu ara harekette etmek istiyorum ama bi 10dk yurudummu kasiklarima igne batiyor sanki cok agriyor sanirim iltihaptan dolayıdır bizimde sali 41. Hafta olacak dr suni sanci veririz demisti ama insallah saliya kadar sancim olur suni sancı daha kötü diyolar:-(
 

sancım olduğunda direk 1 cm dedi doğum başlamış dedi ebe pazartesi gecesi gittim salı sabah 10 buçukta doğurdum.5 cm açılmıştı suni sancı verdiler hemen yarım saat içinde doğurdum
 
Kızlar ben 7 ağustosta sezaryenle doğum yaptım.kanamam 3 gün fazlaydı 10 gün az az geliyordu.dündendir pıhtı şeklinde fazla gelmeye başladı.normalimdir acaba.doktoruma da sormadım.ilk doğumumda böyle bilet olmamıştı.bilgisi olan varmıdır?
 

Bende sezeryan oldum ilk 3 gun yogun geldi sonra azaldı ve 20.gun bitti 25 inde kırkim çıkacak ben ben 20 gün önce temizlendim.
Bence kontrole gitmelisin artmamali diye düşünüyorum
 
Anladım canım olumsuz bir doğum süreci olmuş ama yapcak bişey yok artık olmuş olan.dikişlerine dikkat et canım fazla ayakta kalmamaya çalış emzirme dışında dümdüz yat,pansumanına dikkat et düzenli yap en az günde 3 defa,atlet koy demiştm zaten çünkü ped terletiyo o bölgenin kuru olması lazım olabildiğince,fırsat buldukça ılık ayarda kurutma makinesi tut,bi de en önemlisi bence kesinlikle musluk suyuyla taharetlenme ben başta o hatayı yaptm bilmediğim için ılık hatta sıcağa yakın suyla taharetlen acını büyük ölçüde azaltacaktır.bol bol su iç canım idrar temizleyici özellikte olduğu için sık tuvalete çıkman dikişlerin için iyi olcak,tabiki insana zor geliyo tuvalete oturmak ama bu da bir gerçek.tuvaletin klozettir umarım normale oturman dikişlerini zorlar çünkü.ağrı kesici olarak ne kullanıyosn bilmiyorm ama parol dışında bişey kullanmamanı öneririm süte geçiyo çünkü bütün ağrı kesiciler.antibiyotik kullandn mı canım?
 
Antibiyotik kullaniyrm minoset verdi birde ferrum verdi
Evet klozet cnm ama taharetlenme dedi. İlginctirki temizleyici birşey de vermedi ve kullanma birşey dedi sadece saç kurutma ile banyodan sonra kurut .Wc den sonrada kurutabilirsn dedi .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…