- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Selam Kızlarr Benım bebeğim 2,600 kilosu yuksek mı sızce bu hafta da ?
valla canım sanki tombiş gibi geldi bana ama :)
bu arada hemen hemen herkezin bebişi tombiş galiba
benim kıscemde tombiş olucak çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kızlarr Benım bebeğim 2,600 kilosu yuksek mı sızce bu hafta da ?
Bence normal keskeci çünkü benimki o
34.haftada 2250 grdi biraz küçük dedi seninki iyi maşallah:)
Benim aslında iyi gidiyordu önden gittiğini söylüyordu doktorum ama geçen hafta öyle olunca üzüldüm de biraz beslenmeme de dikkat ediyorum nedense biraz geri kalmisiz kilo alımında vişneli_turtam
günaydın kızlarrrr,,iyi haftalarrrrrr..ya benm bebiş tekmeden çok dönme itme fln bu tarz hareketler yapıyo,öyle çok tekme atmıyo ama baya hareketli normal mi acaba?? sizin bebişler nasıl bu konuda çok tekme atıyo mu
seninle doğum tarihlerimiz aynı,bebişin hareketleri nasıl? tekme atıyomu sık sıkCanım ben 34+3 te gittim doktora ultrasonla kontrol etti önce her zamanki gibi, herşey yolunda görünüyor dedi.. belki çatı muayenesi yapar dedim ama iki hafta sonra yapacağım onu dedi.. 34. Haftadan sonra da nst rutin isteniyormuş artık beni bağladılar nstye 20 dk boyunca Bebeğimin kalp atışı ve sancı var mı yok mu buna bakıldı.. Bu Sırada kaç kez hareket ettiğini,tekme Attığını yada döndüğünü de say dediler.. Sonuçlar güzel çıkTı çok şükür henüz sancım yok maximum 24 gördüm ben.. O da doğuma daha var demek sanırım yani 34ten sonraki hafta her gidişinde nst ye alıyorlar canım.. Güzel haberlerle gel inş
Aynen benim ki de öyle itiyo dönüyo genelde arada da tekme atıyo.benimki de öyle arada bir tekmede atıyor ama çok dönüyor ve dönününce karnıma dokunduğu yer taş gibi oluyor
Tesekkur ederim tatlım inşallah alır anne duygusallığı biraz endişe ettim perşembe yine gideceğiz umarım buyumustur oğlusum ben toplamda 7.5 kg aldım son iki aydır da sadece 1 kg galiba ondan yavaşladı sanırım tombik ya da minyon hepimiz sağlıkla alalım kucağınıza inşallah :)
günaydın benimkide öyle tekme arada atıyo kilosu ne alemde bebişinzaz86 benimki de öyle tekmeden çok karnımda büyük dalgalanmalar çıkıntılar yaptıran hareketleri var günaydın bu arada:)
seninle doğum tarihlerimiz aynı,bebişin hareketleri nasıl? tekme atıyomu sık sık
Benimde surekli.hickiriyorEvet aynı görünüyor canım sağlıkla gelsinler inş.. Benim bıdığımm durduğu yerde duramıyor, mütemadiyen hareket halinde. Artık dönemiyor onu hissediyorum ama bir popo dayayışı var ki dışarıdan bakan bile farkediyo :)) bir de kızışımıı bu ara çok hıçkırık tutuyor günde 5-6 kez ritmik atışlar sayıyorum. Sende de var mı hıçkırık canım, normal mi ki bu kadar hıçkırması..
Benimde surekli.hickiriyor
Gunde belkide 5 kere hickiriyordur :)
yok cnm söylemedm bn.benmde 33. haftada 2200 gr dı.şimdi nekadr oldu bilmiyorum,cumartesi kontrol var merak içindeyim.normal gibi geldi senin bebişin kilosu çünkü benmki 1 hafta önden gidiyor34.haftada 2250gr di biraz minik dedi doktor bakalım perşembe göreceğiz yine zaz86 3000gr olsun benim olsun diyorum seninki nasıl söylediysen de karıştırdım ben bebisleri kimin ne kadardı :)
aynı benmde öyle cnm dönüyo ittiriyo tekme çok nadir ama hiç yerinde durmuyo,hıçkırık çok tutuyo benmkinide bazen baya uzun sürüyoEvet aynı görünüyor canım sağlıkla gelsinler inş.. Benim bıdığımm durduğu yerde duramıyor, mütemadiyen hareket halinde. Artık dönemiyor onu hissediyorum ama bir popo dayayışı var ki dışarıdan bakan bile farkediyo :)) bir de kızışımıı bu ara çok hıçkırık tutuyor günde 5-6 kez ritmik atışlar sayıyorum. Sende de var mı hıçkırık canım, normal mi ki bu kadar hıçkırması..
benmde sağ bileğim ve ayağım şiş oluyo genelde yüzünce geçiyor.tansiyon problemim yk hep düşük çıkar tuzluda yemiyorum ama son aya girdik şişmesi çk normal endişe edilcek bişey yk.yüzün fln aşırı şişmediyse korkulcak bişey ykYaşasın yalnız değilmişizz nette okuduğum kadarıyla akciğerleri havayla buluşmak için egzersiz yapıyormuş, herhalde normaldir ya, ama ben gidince yine soracağım Dr a :)) bu arada kızlar ayak ve bileklerde şişme yaşayanlar var mı?? Benim 3-4 gündür özellikle sağ Ayağım hep şiş tansiyonla ilgili bi sıkıntım yok çok şükür ama yine de erken başladı sanki ödem toplamalar (
maşallah size.. benm göbekte aynı durumda sadece biraz daha sivri füze gibi benm karınkızlarr eskisi gibi resim paylaşanınız yok göbişler ne alemde
ben çektim ama malesef televizyon yansımasıyla çünkü aynamız yok büyük ve selfie cubugumuz da yok
yanlızım kimse çekemiyor die kendimi çektim biz nasıl olmuşuz kızımla umarım net görünüyordur :) oglak_kadini abla son halimiz bu nasıl olmuşuz :) Seninde ilerde Böyle Cicili Fotolarını isterim haberin olsun Eki Görüntüle 1568414