- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Canim benim Allah yardumcin olsun napcaksin iste demekki hayirlisi buymus sezeryan olmasaydi belki hersey daha zor olurdu eminim agrilarin coktur ama yavrun icin ayakta durmaya calis bol bol hareket et birakma kendini nekadar ayakta kalirsan okadar cabuk toparlarsin sezeryanda bebisinide Rabbim sana bagislasin benzer seyleri yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum yavrunu kucagina alamamak cok zor neyse yinede halimize sükredelim en kisa zamanda alirsin insallah yavrunu kendini birakma benim gibi stres yapma sütüm gitti üzüntüden halen acisini cekiyorum dik dur güclü ol dualarimiz sizinle...Teşekkür ederim arkadaşlar. Bebisim normal doğacak ti . Gece 2bucukta doktorum geldi artık doğacak ti sancılarım hat safhada ve bel ağrım da. Açıklık 8.5 cm dedi doktorum hersey yolunda gidiyordu. Hatta alttan muayene etmeden son kez gece 2bucukta nst çekildi bebek gayet iyi artık doğacak diye uçuyorum ben. Muayene yaparken kakasini yaptısuyum geldi şu renkli geldi doktorum Cataldan sezeryane döndü bebegimin çok acil müdahale edildiği için çok şükür cigerine gitmemiş ama midesine gitmiş bu sebepten kuvoz de. Midesi temizleniyor . Daha sutumde gelmedi inşallah gelir. Dua edin lütfen.
Son ana kadar normal doğumu yaşadım tam en kolay kısma geldim derken 2gundur sezeryan dogumun herseyini yaşıyorum. Zaten 3 4 gün boyunca sanci cektim . Çok yorgunum ama buna da şükür . Bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum .
Adanalisin galibaBizim buralarda lohusalik döneminde kaynar yapılır içilir . Çok güzel bir lohusa serbetidir. Annem ondan yapıyor şimdi . Tadı enfes ve cok vitaminli süt yapıcı. Zaten onun dışında incir üzüm kayısı hurma hosafi da içiyorum ara ara. Birde kemik suyu kaynatıyor annecim saolsun. O da çok faydaliymiş yaraların cabucak iyilesip toparlanmasina yardımcı oluyormuş. Bunları yapmaya devam edicem inşallah sutum artarak gelmeye devam eder.
Gozun aydin canim, ikiniz de iyisinizdir umarimSabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsünSabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
Kaç haftalık oldu canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır varsır sılma canını allah beterinden korusun
Canim benim Allah yardumcin olsun napcaksin iste demekki hayirlisi buymus sezeryan olmasaydi belki hersey daha zor olurdu eminim agrilarin coktur ama yavrun icin ayakta durmaya calis bol bol hareket et birakma kendini nekadar ayakta kalirsan okadar cabuk toparlarsin sezeryanda bebisinide Rabbim sana bagislasin benzer seyleri yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum yavrunu kucagina alamamak cok zor neyse yinede halimize sükredelim en kisa zamanda alirsin insallah yavrunu kendini birakma benim gibi stres yapma sütüm gitti üzüntüden halen acisini cekiyorum dik dur güclü ol dualarimiz sizinle...
Adanalisin galibacok duyuyorum da o kaynari, nasil bir sey meraktan olcem
Sabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
Cok gecmis olsun canim. Allah anali babali büyütsün herseye ragmen iyisiniz cok şükür. Dun dra gittim Benimde normal gorunuyor son tarih bu salı ama hic sancim yok senin 4 gunde uzamis galiba sali gününe kadar sanci gelmezse dra gideyim miTeşekkür ederim arkadaşlar. Bebisim normal doğacak ti . Gece 2bucukta doktorum geldi artık doğacak ti sancılarım hat safhada ve bel ağrım da. Açıklık 8.5 cm dedi doktorum hersey yolunda gidiyordu. Hatta alttan muayene etmeden son kez gece 2bucukta nst çekildi bebek gayet iyi artık doğacak diye uçuyorum ben. Muayene yaparken kakasini yaptısuyum geldi şu renkli geldi doktorum Cataldan sezeryane döndü bebegimin çok acil müdahale edildiği için çok şükür cigerine gitmemiş ama midesine gitmiş bu sebepten kuvoz de. Midesi temizleniyor . Daha sutumde gelmedi inşallah gelir. Dua edin lütfen.
Son ana kadar normal doğumu yaşadım tam en kolay kısma geldim derken 2gundur sezeryan dogumun herseyini yaşıyorum. Zaten 3 4 gün boyunca sanci cektim . Çok yorgunum ama buna da şükür . Bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum .
Hayirli olsun canim gözünüz aydinSabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
Bemde salı günü gidicem canım halkımızda hayırlısıbugün nst miz vardı herşey yolunda artık pazartesi ultrasonda kilo ve kafa genişliğine göre bişeyler şekillencek gibi.hakkımızda hayırlısı bakalım
Allah analı babalı büyütsün canım iyimisiniz ikinizdeSabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.Sabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
herseyin yolunda olmasina sevindim canim iyiz bizde cok sukur canim!insallah zor gunleri getide biraktik canim,Allah hepimizin evladini bagislasin!Yolunda canim cok sükür iyiyiz evimizdeyiz simdi Rabbim tekrarini yasatmasin hepimizin yavrularini bizlere bagislasin biara okudum ama yazamadim sende zor zamanlar yasamissin cok gecmis olsun tatlim peki sizde durumlar nasil iyisiniz demi?
Cok gecmis olsun canim. Allah anali babali büyütsün herseye ragmen iyisiniz cok şükür. Dun dra gittim Benimde normal gorunuyor son tarih bu salı ama hic sancim yok senin 4 gunde uzamis galiba sali gününe kadar sanci gelmezse dra gideyim mi
gecmis olsun canim,en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah!Allah anali babali buyutsun canimArkadaşlar yazan herkesi alintilayip cevapladı m ama gorunmemis bazıları.
hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallahSabah kızımı kucağıma aldım çok şükür
Amin canim benimherseyin yolunda olmasina sevindim canim iyiz bizde cok sukur canim!insallah zor gunleri getide biraktik canim,Allah hepimizin evladini bagislasin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?