Anladım canım benim daha tık yok malesef ne sı ne sancı ne aşağı indiYok canim, suyum gelmisti. Doktorum zaten bastan da soylemisti, suyun gelirse ve acilma olmazsa 12 saat beklerim sonra suni sanci veririm diye. Benim de ne sancim ne acilmam olmadi adam gibi, mecburen suni sanci verdiler
Evet Anneler Erken yada Zamanında Doğum Yapan Annelerimizin Buluşma Noktası Burası
Doğum Hikayelerinizi,Bebişlerimizin gün ve gün Büyüme Evrelerini,Bebişlerimizin Büyürken Yaşadıkları Sıkıntıları Hep Beraber Burada Paylaşıp Birbirimize Destek Olalım
Topiğimizin Güzel Anneleri
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500'']
[tr][td]İsim[/td][td]Beklenen D.T[/td][td]Gerçekleşen D.T [/td][td]Īsim[/td][td] Cinsiyet[/td][/tr]
[tr][td]POWERHACK [/td][td] 10.08.2015 [/td][td]17.07.2015[/td][td]Eylül Nevin[/td][td]Kız[/td][/tr]
[tr][td]@zehra42 [/td][td] 11.08.2015 [/td][td]23.07.2015 [/td][td]Elif Eda[/td][td]Kız[/td][/tr]
[tr][td]@hasan eymen [/td][td] 17.08.2015[/td][td]03.08.2015[/td][td]Muhammed Emir[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td]@yorgun_86[/td][td] 07.08.2015[/td][td]20.07.2015[/td][td]Defne[/td][td]Kız[/td][/tr]
[tr][td]@zafelar [/td][td] 11.08.2015[/td][td]24.07.2015[/td][td]Mert Kaan[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td]@mavilim09 [/td][td] 05.08.2015 [/td][td]24.07.2015[/td][td]Bilal[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td]-[/td][td] - [/td][td]-[/td][td]-[/td][td]-[/td][/tr]
[/TABLE]
aynen canım hayırlısı neyse o olsun.İnşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Valla
valla canım bnde cuma günü tekrar gidicem benim bebek iri gibi bakalım normal doğum inşallah olur diy bkliyorum ama bide vajen muayenede basıklık var iri bebekte risk olucak hayırlısı diyelim
amin Allah bağışlasın,sağlıkla büyüt inşallah.Kızlar bende bebeğimi cuma günü Aldım kucağıma.darısı tüm bekleyenlerin başına.
Benim de pek bi belirtim yoktu. Sadece bir onceki hafta cok azar azar nisan gelmeye baslamisti, doktorum da eger azar azar geliyorsa dogum hemen olmaz, bekleme demistiAnladım canım benim daha tık yok malesef ne sı ne sancı ne aşağı indi
Allah saglikli uzun omurler versinKızlar bende bebeğimi cuma günü Aldım kucağıma.darısı tüm bekleyenlerin başına.
Kız ilk sayfada var ya listemiz :)
Hadi yaa ben hiç ilk başa bakmıyorum ki :) tamam canım saolasin.
canım ne yaptın gittin mi dr sanırım benden başka uyanık yok ben de hiç bilmiyorum açıkçası bir doktorunu ara da sor istersen.Bayanlar yetisin :) nişansım geldi saat 2 gibi ara ara düzenli çok hafif sancılarım oluyor. Ama çok hafif . Doğum yakın mıdır. Sabah doktora gidecektim zaten sabahi mi beklemeliyim yoksa şimdi mi gitmeliyim.
canım ne yaptın gittin mi dr sanırım benden başka uyanık yok ben de hiç bilmiyorum açıkçası bir doktorunu ara da sor istersen.
Canim simdiden gitmene gerek yok, 5 dk'da bir sancin olunca dr'una haber ver. Genelde 1-2 dk'ya dusunce gel diyorlar. Benim doktorum ac olmami istememisti ama doktordan doktora degisiyor, kimisi de aclik tercih ediyor. Hadi Allah bir avazda kurtarsin, saglikla gelsin bebeginBayanlar yetisin :) nişansım geldi saat 2 gibi ara ara düzenli çok hafif sancılarım oluyor. Ama çok hafif . Doğum yakın mıdır. Sabah doktora gidecektim zaten sabahi mi beklemeliyim yoksa şimdi mi gitmeliyim.
Canim simdiden gitmene gerek yok, 5 dk'da bir sancin olunca dr'una haber ver. Genelde 1-2 dk'ya dusunce gel diyorlar. Benim doktorum ac olmami istememisti ama doktordan doktora degisiyor, kimisi de aclik tercih ediyor. Hadi Allah bir avazda kurtarsin, saglikla gelsin bebegin
[/QUOTE]Evet Anneler Erken yada Zamanında Doğum Yapan Annelerimizin Buluşma Noktası Burası
Doğum Hikayelerinizi,Bebişlerimizin gün ve gün Büyüme Evrelerini,Bebişlerimizin Büyürken Yaşadıkları Sıkıntıları Hep Beraber Burada Paylaşıp Birbirimize Destek Olalım
Topiğimizin Güzel Anneleri
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500'']
[tr][td]İsim[/td][td]Beklenen D.T[/td][td]Gerçekleşen D.T [/td][td]Īsim[/td][td] Cinsiyet[/td][/tr]
[tr][td]POWERHACK [/td][td] 10.08.2015 [/td][td]17.07.2015[/td][td]Eylül Nevin[/td][td]Kız[/td][/tr]
[tr][td]@zehra42 [/td][td] 11.08.2015 [/td][td]23.07.2015 [/td][td]Elif Eda[/td][td]Kız[/td][/tr]
[tr][td]@hasan eymen [/td][td] 17.08.2015[/td][td]03.08.2015[/td][td]Muhammed Emir[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td]@yorgun_86[/td][td] 07.08.2015[/td][td]20.07.2015[/td][td]Defne[/td][td]Kız[/td][/tr]
[tr][td]@zafelar [/td][td] 11.08.2015[/td][td]24.07.2015[/td][td]Mert Kaan[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td]@mavilim09 [/td][td] 05.08.2015 [/td][td]24.07.2015[/td][td]Bilal[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td]@blackpearl92 [/td][td] 20.08.2015 [/td][td]07.08.2015[/td][td]Yigit[/td][td]Erkek[/td][/tr]
[tr][td] H hayserp [/td][td]17.08.2015[/td][td]07.08.2015[/td][td]-[/td][td]-[/td][/tr]
[/TABLE]
canım çok geçmiş olsun çok sevindim bebişin iyi olmasına,daha da iyi olacak hayırlısıylakizlar bir muddet ugramadim,biz yine gecen cumartesi oglumu doktora goturduk 2 gun yogun bakimda yatti,morardi yine hicbirseyi yokken.bir suru test yaptilar,o kadar korkunc testler yaptilarki canim burnumda hic uyuyamadim!2 gun sonra normal,odaya gectik,en korkunc testlerde beyin MR ve omirilik testiydi,sukur beyninde birsey cikmadi,omirilikten aldiklari sivida protein seviyesinin yuksek oldugu anlasildi ve 7 gun antibiotik verildi.asit reflex varmis! doktor prevacid diye bir ilac verdi onu kullaniyoruz!yarin cocuk doktorumuzla ilk randevumuz var insallah!
bu arada yeni dogum,yapanlarin gozu aydin,Allah anali babali saglikli buyutsun insallah!
tatlım hadi hayırlısı,bebişini sağlıkla kucağına alda gel inşallahBayanlar yetisin :) nişansım geldi saat 2 gibi ara ara düzenli çok hafif sancılarım oluyor. Ama çok hafif . Doğum yakın mıdır. Sabah doktora gidecektim zaten sabahi mi beklemeliyim yoksa şimdi mi gitmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?