11 haziranda 2 kilo 211gramdi sekerim.
bir daha gitmedim doktor kara veremedigm icin 8 temmuzda bir kadina gidicem bakalim herkez o iyi dio gidip bakicam :)
Ya bana doktor.2800 bayagi hizli buyumus.dedi doguma kadar 4 u gorebilir.dikkat et dedi
Gebelik şekeri çıkmışmıydı sende?Slm kizlar yenice ciktik.doktordan benim pitircik 2800 olmus cok hizli kilo almis dedi boyle giderse 4 olabilir dedi seker diyetine dikkat et .....dogum 26-27 temmuz dedi 2 hafta sonra tekrar goruscez kesinlescek doguk tarihi ole.sizce cok mu kilosu
36+0 dan sonra tamamlanıyor diye biliyorum canımDikkat et canim normal dogum zor olabilir.
Ciger gelisimi ne zaman tamamlaniyor bilen varmi icinizde?
36+0 dan sonra tamamlanıyor diye biliyorum canım
Her ikiside deil.Ayırt edemiyorum.Nstye girdim sancı cikmadınasıl bir agrı regl sancısı gibimi?
yoksa üşütmüş gibi mi ?
nst ye girdinmi peki
Her ikiside deil.Ayırt edemiyorum.Nstye girdim sancı cikmadı
Tatlım bnm o iş karışıkAy masallah size ozaman bizede normal diycek :) kac haftalik suan ultrasonla aynimi?
Bilmiyorum ama bnce çok değil. Birde hata payı var bu makinelerin. Takma sen kafanaSlm kizlar yenice ciktik.doktordan benim pitircik 2800 olmus cok hizli kilo almis dedi boyle giderse 4 olabilir dedi seker diyetine dikkat et .....dogum 26-27 temmuz dedi 2 hafta sonra tekrar goruscez kesinlescek doguk tarihi ole.sizce cok mu kilosu
Tatlım bnm o iş karışık
Benm sat 4 ekim. Arada 1 ay boşluk var. Başından beri belirlediğimiz tarih şaşmadı hiç ama. İlk ultrasonda gelişime göre hafta belirlemişti
Evet cikmisti cnm diyet uyguluyorum kendim.kilo almiyorum ama bebis msllh iyi aliyomusGebelik şekeri çıkmışmıydı sende?
Neler yiyorsun canım gün içerisinde bende çıkmadı ama 2aylıkken açlık 105 çıktı.risk var bende de ama bu soralar dikkat edemiyorum korkuyorum da bi taraftanEvet cikmisti cnm diyet uyguluyorum kendim.kilo almiyorum ama bebis msllh iyi aliyomus
Neler yiyorsun canım gün içerisinde bende çıkmadı ama 2aylıkken açlık 105 çıktı.risk var bende de ama bu soralar dikkat edemiyorum korkuyorum da bi taraftanEvet cikmisti cnm diyet uyguluyorum kendim.kilo almiyorum ama bebis msllh iyi aliyomus
beyaz ekmek hamur isi tatli.yemiyorum.sut yogurt et tavuk peynir meyve yiyorumNeler yiyorsun canım gün içerisinde bende çıkmadı ama 2aylıkken açlık 105 çıktı.risk var bende de ama bu soralar dikkat edemiyorum korkuyorum da bi taraftan
Kaç haftalıkken 1600,gr dı canım?Merhaba güzel hamişler bende 8 ağustosta bekliyorum bebişimi ya hazıranda bebişimin kilosu 1600 dü acaba zayıf mı olcak hepimize hayırlı doğumlar :)
Kizlarrr ne durumdasiniz
30.haftamdı cnm perşembe bida gitcem bakalımKaç haftalıkken 1600,gr dı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?