Ben de de oluyor ağrı ama ilk hamilelikte insan daha çok panik yapıyor .sen sanırım hamile kaldın üstüne adet görmüşsün bi arkadaşımın da öyleydiGunaydin kizlar
hafif hafif gene oluyor sanci yalanci sanci sanirim bunlar duzensiz cunku erken mi basladik ne?
kizimla konusuyorum da bari temmuzun 15 ine kadar dayan annem diorum kimildanip. Duruo icerde insallah anliordur erken gelmeye kalkmaz ee sizler nasilsiniz nasil gidio
Benimde gecen hafta ole oluyodu bu hafta alaha sukur bi skintim yok ama hic yurumuyorum kendimi yormuyorum
Ben de de oluyor ağrı ama ilk hamilelikte insan daha çok panik yapıyor .sen sanırım hamile kaldın üstüne adet görmüşsün bi arkadaşımın da öyleydi
Selam kızlar.Benimde sürekli kasıklarimda agri var.Doktora gittim bisey demedi.Saga sola donemiyorum cok agriyo.Karnim sürekli sertlesiyo.Bacaklarım cok agriyo ve ayaklarimda şiş.Boyle sikayetleri olan varmi
Evet ya aman dikkat et cnm bosver is falan yapmabakıorum etraf erken dogumlarla kaynıor ya allah korursun dikkat etmek lazım bende yürümüyorum ayakta kalmıorum
aynen canım dikkat etmek lazım son zamanlarımız artık ne olur ne olmaz şu doktor randevumu aşırı merak ediorum ya net bir dogum tarihi versin bize ögle bekliyelim kısceyi :)Evet ya aman dikkat et cnm bosver is falan yapma
Doktordan geldik. 2390gr 46 cm olmuşuzKiyamam tatlim dinlen bol bol aman ayakta durma cok
Canım aynı sayılırız. Bnde aynıyım doktor normal diyor. Bi sonraki randevudan sonra haftalık görüşelim dediSelam kızlar.Benimde sürekli kasıklarimda agri var.Doktora gittim bisey demedi.Saga sola donemiyorum cok agriyo.Karnim sürekli sertlesiyo.Bacaklarım cok agriyo ve ayaklarimda şiş.Boyle sikayetleri olan varmi
Doktordan geldik. 2390gr 46 cm olmuşuzağrılarının hepsi normal dedi. Davet yapmak yasak artık dinlenme modundayım inş
Slm kizlar yenice ciktik.doktordan benim pitircik 2800 olmus cok hizli kilo almis dedi boyle giderse 4 olabilir dedi seker diyetine dikkat et .....dogum 26-27 temmuz dedi 2 hafta sonra tekrar goruscez kesinlescek doguk tarihi ole.sizce cok mu kilosu
Walla 3 bolum.var ultrasonda hangisi dogru oluyorSelam tatlim ultrasonda kac haftalik gozukuyordu ?
2 hafta onde ise kilosuda ultrasondaki haftaya uyumludur ki benim kizim ogle :)
ne guzel 1 ay var desene
hadi bakalim
Kafa olcumu haftasini belli eder bdp dir yazanWalla 3 bolum.var ultrasonda hangisi dogru oluyor
biri 36+4hafta
biri 35+2hafta
biri 34+4
35+5mi.scnm o bdpKafa olcumu haftasini belli eder bdp dir yazan
Maşallah canım kuzucuğuna.bizde bugün gittik doktora 2225 gram 44 santim olmuşuz.çok şükürDoktordan geldik. 2390gr 46 cm olmuşuzağrılarının hepsi normal dedi. Davet yapmak yasak artık dinlenme modundayım inş
35+5mi.scnm o bdp
Ya kilosu ne kadar senin kizin cnmBdp yazansa evet. Kafa olcumu hem bebek kac haftalik hemde kafa olcumunu gosterio.
Himm benim 36+5 benim kisce daha buyuk
Ya kilosu ne kadar senin kizin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?