Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle tatlım. Darısı senn başına inş. En kolay şeklinazlı çıktı cnm demekki senin kızçe.aman sağlıkla almışın ya kucağına nasıl geldiği hiçç önemli değil bol bol kokla bebişini
Daha vakit vaaaaar hayirli dogumlar canimKizlar bu dogum sancisi galiba 5 dakikada 1e indi
Kızlar selam
Öncelikle doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum bebeklerinizi sağlıkla büyütün...
Doğum yapacak annelere de kolaylik diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim bir sorum olacak bebeğim ters duruyorum 36+2 haftalık. Sizce döner mi?sizin ne zaman döndü?şimdiden teşekkürler
Aynen öyle tatlım. Darısı senn başına inş. En kolay şeklinazlı çıktı cnm demekki senin kızçe.aman sağlıkla almışın ya kucağına nasıl geldiği hiçç önemli değil bol bol kokla bebişini
Daha vakit vaaaaar hayirli dogumlar canim
Ne kadar suruyor bu sanci Dayanamiyorum canim ya bu nasil bi sanci doktorda daha gelme diyor ne yapacagim bilmiyorum
Canım her bebek farklı birbirinden. Belli bi haftadan sonra zor deniliyor ama son haftasında dönen de var. Dua et sabret. Hakkında hayrlısını versin RabbimKızlar selam
Öncelikle doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum bebeklerinizi sağlıkla büyütün...
Benim bir sorum olacak bebeğim ters duruyorum 36+2 haftalık. Sizce döner mi?sizin ne zaman döndü?şimdiden teşekkürler
Sanci cok yoruyor insani
Valla ben bir sure sonra acidan cok yorulup sanci aralarinda uyumustumSanci cok yoruyor insani
Uykum var ama uyuyamiyorum
Uyumaya korkuyorum canim ya sanci öyle bi yerde geliyor ki öylece kaliyorumValla ben bir sure sonra acidan cok yorulup sanci aralarinda uyumustum
Kalma sakin disini bile sikma, burnundan nefes alip agzindan yavasca ver. Dislerini sikman ya da nefesini tutman ikinmanin bir türü sayiliyor, bu da vajinaya henuz inmemis bebegin basinin sismesine sebep oluyor. O yuzden dedigim gibi nefes alip verUyumaya korkuyorum canim ya sanci öyle bi yerde geliyor ki öylece kaliyorum
Tamam canim cok tesekkur ederimKalma sakin disini bile sikma, burnundan nefes alip agzindan yavasca ver. Dislerini sikman ya da nefesini tutman ikinmanin bir türü sayiliyor, bu da vajinaya henuz inmemis bebegin basinin sismesine sebep oluyor. O yuzden dedigim gibi nefes alip ver
benim doktorda son zamanlara kadar bebek seklini degistirebilir demistiKızlar selam
insallah seninde bebis donmustur cnm donmediysede saglikla dunyaya gelsin yrterki sezeryan normal farketmez.nst artik her seferinde ister bence doktorunkızlar benim de yarın kontrol var ve bebek ters duruyordu hala yani yarın için sezeryan günü de verilecek geçen hafta muayene de nst istemişti yarın yine ister mi acaba dr?Bana da dua edin dönsün artık kızım LÜTFEN
Selam kızlar,Allah hepinize kolay doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsin inş. Size bir sorum var,yaz annesi olmak zor mu2013te kışın ortasında doğum yapmıştım ve doğduktan sonra soğuklardan sanırım,sık sık hasta olmuştu. Şimdi yıl sonuna doğru tekrar bebiş istiyorum,Allah nasip ederse yaz bebeği olur belki. Nasıl,kolay mı zor mu? Bir de sizin SAT ınız Kasım ayıydı dimi yani aralıkta mı öğrenmiştiniz?
Amin inş. :) Çevremde bir kaç kişi yazın hamileliğin zor olduğunu söylüyor.Hatta beddua ederken "inş. yazın hamile kalırsın"diyorlarmış Ben de şaşkınım.Kıştansa yazın daha iyidir ya.Kizlar cok sık giremiorum umarim hersey herkezde guzel gidiyordur biz kizimla alisma evresindesiyiz hala uykulari duzensiz gece oturuyoruz gunduz uyuyoruz onla beraber benimde uykularim arap sacina dondu..
Evet canim kasim ayinin 19unda yumurtladim 1 aralikta hamis oldugumu ogrendim.
Yaz bebegi iyidir sicak usudu hasta oldu derdi yok sukur sadece asiri sicakta dus aldirmak lazim isilik olmasin cocuk die :)
Insallah allah ikinciyide nasip eder size benim ilk daha :)
Valla nasip kısmet . Bu arada siz nerde oturursunuz . Ben izmir de oturuyorum . Bi çok hastaneye gittik sıkıntılardan dolayısı hem özel olsun hem devlet hastanesi . Sonunda bi doktorda karar kıldık tepecikte doğum yapmayı planlıyorum acaba siz ne.diyorsun ?Maşallah Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşalah canım.benimde ilk başta miyom dan dolayı çok riskliydi sonra oğlum büyüdü miyom küçücük kaldı çok şükür hatta itmiş miyomu.son haftalarda serviks kısalığı çıktı sonraki kontrollerde oğlumla onuda atlattık çok şükür. şuan geldik 38.haftaya ama yinede bebişim ne kadar içerde gelişmini tamamlarsa, doğunca o kadar dayanıklı olur diye düşünüyorum.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı.
Neden sezeryan canım bi sıkıntı mi var ki ?Sizinle ayni problemleri yasamisiz erken dogum riskinden dolayi hep yatarak gecirdim hamileligimi bizinde 28 gunumuz kaldi yarin hayirlisiyla sezeryan gunumuzu alacagiz
Amin inş. :) Çevremde bir kaç kişi yazın hamileliğin zor olduğunu söylüyor.Hatta beddua ederken "inş. yazın hamile kalırsın"diyorlarmış Ben de şaşkınım.Kıştansa yazın daha iyidir ya.