- 23 Haziran 2010
- 559
- 383
Hoşgelmiş kuzucuk. Yaşı uzun olsun canımMerhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgelmiş kuzucuk. Yaşı uzun olsun canımMerhaba kızlar bende dün doğum yaptim benim bebegim de erken geldi hayatımıza paşam 2700 gr dünyaya sezeryan ile geldi allah diğer arkadaşlarımızı kurtarsin
aynı sorun bende de var canım.hala doğum başlamadı düzensiz kasılmalarım var günlerdir ama bir türlü doğum başlamıyor.doktor suyun azalmış en geç perşembe yada cuma suni sancı ile doğumu başlatmamız gerek dedi çok korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.geçmiş olsn cnm.herkesin derdi farklı senin erken diye doğumu engelliyolar sancın çıkıyo açıklığın var.bnm nerdeyse gününü doldurdu ne sancı var ne açıklık benmde doğurtmak içn uğraşıyolar
Evet bol bol.vakit geciriyoruz bugun tam.1 haftalik oldukçk şükür evinize dönmüşsünüz cnm şimdi artık bebişinle bol bol vakit geçirebilirsin öp koklaa
Allah anali babali buyutsun cnmkizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
Kandan sarilik degerine bakildi 15.6 cikti fototerapi gormesingerek dedi doktor 2 gun yattik hastanede..sadece anneyi aliyorlar ayni odada 1 saatte emzirip isina koyuyosun 2 gun boyunca zor bir surec uykuyu unut bebegintakip.ediyosun surekli cok.sukur atlattik sarilik icin bebisleri surekli besleyin annesutu arti mama cunku yeterli gelmiyo sezeryanla.dogum.yapanlar ozellikleKızlar teker teker alıntı yapamadım ama hepinize çok teşekkürler Allah'ım bekleyen annişlerin kucaklarını en hayırlı vakitte doldursun inş :)) @zaz86 canım hakkında Hayırlısı neyse o olsun henüz gününüz var annesi o geleceği vakti biliyor biraz daha sabır az kaldı :)) yorgun_86 c anım benim kızımda da çıktı sarılık, fototerapi yapılacak kadar ciddi değil 3 gün sonra tekrar bakacağız dedi doktor.. Nasıl bi süreç kaç gün tedavi gördünüz bide yanında kalabildin mi canım? Çok korkuyorum bende (
Cok sevindim allah bagislasin nasil oldu normal mi bi sikinti yok inskizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
O ii canım bnde ii olcam inş
Kandan sarilik degerine bakildi 15.6 cikti fototerapi gormesingerek dedi doktor 2 gun yattik hastanede..sadece anneyi aliyorlar ayni odada 1 saatte emzirip isina koyuyosun 2 gun boyunca zor bir surec uykuyu unut bebegintakip.ediyosun surekli cok.sukur atlattik sarilik icin bebisleri surekli besleyin annesutu arti mama cunku yeterli gelmiyo sezeryanla.dogum.yapanlar ozellikle
kizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
Allah anali babali buyutsun canim bizkm de bugun kontrolumuz vardi, nst'de kasilmalarim goruldu, hemsire bebek hareketinden de olabilir dedi. Her sey normal cok sukur, doktorum da dedi ki acil ya da ekstrem durumlr haricinde cati muayenesine gerek duymuyorum. Simdi artik sanci beklemekten baska sansimiz yok, bugun kasilmam cok, bakalim sanci da gelir mi gece artikkizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
hayırlı olsun canımmm çok sevindim bugün senden cevap gelmeyince aklımada geldi acaba sancısı falan mı tuttu diye.Darısı başımıza artık.sende bebişte iyisinizdir umarım.fırsatın olunca detayları bekliyoruzkizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
Allah anali babali buyutsun canimkizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
Hayırlısı olsun cnm erken gelmiş paşan sezeryan mı olsunkizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
Canım niye böyle yaptılarki sonuçta haftan iyi doğsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum bu haftalardaSelam kızlaaaar :) sabah 8 den beri hastanedeydik yeni geldim eve çok yorgunum. Sabah kontrol diye gittim sancım çıktı doğumhaneye yolladılar ordada ölçüm yapıldı kasılmalarim takip edildi ama tabi ben hiç birşey hissetmiyordum hatta ebe sen bu sancıları hiç mi hissetmiyorsun dedi gülerek cevap verdim sonra beni çatala aldılar 1 cm açıklık vardi bu sanciyla açılma devam eder dediler ve sancım kesilsin diye serum taktılar sonra tekrar nst bağladılar yine sancı çıktı yine serum taktılar sonra durdu sancı ama kasılmalarim devam ediyor hala. Sonra beni doktorun odasina yolladilar falab bir sürü tahlil verdim yine. Gelmeden önce kan serumu bağladılar ve eve geldik. 1 hafta sonra tekrar gidicem kontrole. Doktorum hiç hareket etme hep dinlen ve cok su iç dedi
aaa çok sevindim ne ara geldi senin kuzu:) Allah bağışlasın canım.kolay oldumu doğum durumunuz nasıl sen bebişin?kizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!
Amin canım o kadar dedim bırakın açılsın doğurmak istiyorum ben artık diye ebe olur mu öyle şey durdurmamiz lazım dedi :) bekliyoz bakalım bizim oğlanın diğer hamlesini :)
Gozunuz aydin tam olarak kac haftalik oldukizlar biz dogduk oglum yanimda Allaha sukur!