canım 36 dan sonra sıkıntı olmuyor merak etme.bu arada nasıl oldun sancın falan varmı?yarin 36 hafta olcaz sizce simdi dogsa cokmu kucuk?yani erken dogum!yapan oldumu hic cevrenizde yada siz daha once yaptinizmi? kilosu pazartesi gunu 2650ydi cokmu kucuk?
geçmiş olsun canım.HERKES DOĞURDU BEN BULANTIDAN HALEN NHASTANELİK OLUYORUM GECE ACİLDEYDİK
hahaha doktor ogle dedi bende takicam zaten bundan sonra full korse kullancam
Doğrudur canim dikkat et kendine tekrar cok gecmis olsun iyi bak bebise annesiBİLMİYORUM CANIM SANCIM VARDI ŞİMDİ İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR BAYRAMDA HAVA DEĞİŞİMİNDEN OLDU GALİBA
Canim bende korse kullancam ama nasil bisey alcaz su gece kiyafetlerinin icine giydigmiz toparlayici korselerden degil demi? Cünkü hava cok sicak yani onlar cok terletir pamuklu yünlü bisey mi olmasi lazim nerden alcaz medikalcilerden mi?hahaha doktor ogle dedi bende takicam zaten bundan sonra full korse kullancam
BAKMAYA ÇALIŞIYORUM CANIMMDoğrudur canim dikkat et kendine tekrar cok gecmis olsun iyi bak bebise annesi
Dun ictik cok.sukur sari sutuIlk sut onemli cnm ilk basta vermeye calis rengi bir garip agiz sutu o.
ben sagmistim sagarken geldi o kirli sari gibi sonra sari sut gelio net beyaz gelmio
Benide 5 te cagirdilar yani bugun verdik bakalim.topuk.kanini hayirlisiyla ama sarilik var dediler kan verdik bekliyoruz sonuclari saat 4 te ins cok.yuksek degildir yoksa hastaneye alacaklarCanım 5. Gün mü sağlık ocağına gidiliyor?
Inşallah iyi çıkar sonuçlar canım sen içini ferah tut. Dikişlerin nasıl oldu iyi misinBenide 5 te cagirdilar yani bugun verdik bakalim.topuk.kanini hayirlisiyla ama sarilik var dediler kan verdik bekliyoruz sonuclari saat 4 te ins cok.yuksek degildir yoksa hastaneye alacaklar
Ben hic vermedim canim, veriliyor mu kikızlar hamilelikte sağlık ocağına kan veriyor musunuz 2-3 ayda bir
ben iki kkere verdim bu ay yine vereceğim doktorum gerek yok diyor ama sağlık ocağı vermek zorundasın diyorBen hic vermedim canim, veriliyor mu ki
bende gitmicem bulantıdan ilaç içemiyorum kiben bir kere verdim bir daha vermedim aradılar gelin diye bende doktorum her halükarda kan ilacını kullanmamı söylediği için bir daha tahlile gerek duymadı dedim ve yptırmadım
Yok oyle bi sey. Bana da dediler ki dogumdan sonra hemen kimligi cikartip bize geleceksiniz. Sebep? Dedim, iste devlet kaydedecek bebegi vs vs dediler. Ben de devlet olarak sizin goreviniz benim dogum yaptigim hastaneden bilgileri temin etmek, benim dogumdan hemen sonra sizin yaninizda ne isim var dedim bir sey diyemedilerben iki kkere verdim bu ay yine vereceğim doktorum gerek yok diyor ama sağlık ocağı vermek zorundasın diyor
Canim bende korse kullancam ama nasil bisey alcaz su gece kiyafetlerinin icine giydigmiz toparlayici korselerden degil demi? Cünkü hava cok sicak yani onlar cok terletir pamuklu yünlü bisey mi olmasi lazim nerden alcaz medikalcilerden mi?
Ben de öyle okudum ıkınmayı zorlaştırıyormuş. Sancılar dayanabileceğimiz gibiyse eğer ben de doğal olsun istiyorum. hayırlısıyla bebişler gelmeye niyetlensin de.rahat oluyomuş orası doğru ama doğumu uzatıyomuş bikaç yerde okumuştum doktorumlada konuştum oda aynı yorumu yaptı en güzeli doğal süreci doğumun dedi,baktık çok dayanamıcak gibi olursan vururuz dedi bnde ikna oldum doğal akışına bırakıcam
15.6 cikti sariligimiz hastaneye yattik suanda moralim.cok bozuldu...bebisimi soydular sadece bezi var isiga koydular 1 saate bi uyandirip emzircem ins yarina duser de cikarizzInşallah iyi çıkar sonuçlar canım sen içini ferah tut. Dikişlerin nasıl oldu iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?