- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ay çok güldüm. Kızlar ya çiçek muhabebeti açtık altta çiçek reklamları çıkmaya başladı sayfadagoogleda araştırmadım bu arada ondan değil yani
Yahu onu bende anlamıyorum, ne yazıldıysa reklam ona göre şekilleniyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güldüm. Kızlar ya çiçek muhabebeti açtık altta çiçek reklamları çıkmaya başladı sayfadagoogleda araştırmadım bu arada ondan değil yani
Mobilya çıktı şimdi deYahu onu bende anlamıyorum, ne yazıldıysa reklam ona göre şekilleniyorNasıl oluyor acaba?
Haha o çok komik oluyo cidden. Töbe Bismillah diye bakakalıyodum eskiden ama artık alıştım görmeyince nerde kaldı bu reklam diyorumAy çok güldüm. Kızlar ya çiçek muhabebeti açtık altta çiçek reklamları çıkmaya başladı sayfadagoogleda araştırmadım bu arada ondan değil yani
hahaha atlet gelmiş barizKızlar nette bakınırken çin sitelerinde alışveriş yapanların hazin sonunu gördüm de sizinle de paylaşayım istedim. Şu siyah elbiseyi sipariş verenin hali beni benden aldı özellikleee![]()
![]()
Ayrıca çokmuş yaa. Dün 88 parça bi yemek takımı bakmıştım çok beğenmiştim ama 2000 çok demiştim normal mi yoksa![]()
Kütahya porselende var böyle motifliler görmüştüm sanki..
kızlar dualarınıza ihtiyacım var nişanlım annesi ile konuşmuş, evleri var bitane satıp bize verecekler ama abisi ile ortak yani 100bine satsalar 50bin bizim, ama annesinin bi şartı var abisininde ev alması. Abisi de araba alacam dediği için vermiyor. Nişanlım abisi ile konuşacak ikna olursa 100bini biz alacaz daha sonra abisi evlenip ev alacağı zamanda geri verecez :) böylece evimiz olacak :) Dua edin ya ikna olsun versinnnnn bizi büyük bir yükden kurtaracak böyle olursa takılan altınlar ve bu parayla bi ev alır sadece eşyalarımızın kredisini öderiz kira ödemeyeceğimiz içinde rahat oluurr :)
Normalde konuşmayacaktı nişanlım ama benim üzülmeme dayanamayıp dün konuşmuş, Annesigilin tek geliri bu evin kirası her ay 500 geliormuş bende biz veririz yeterki satsınlar dedim :) 3yıl sonra hem kredileri bitior hemde kv emekli oluyor :)
içime huzur doğdu biraz ya dua edin noluuuurrrrrrrrrrrrrrr
ben çok aradım canım ama malesef gözüme çarpan olmadı. bernardoda genelde bu fiyatlar ama çatalbıçak hediye olduğu zaman yada 200 tl hediye çekifalan veriyor ozmanları bekle alabilirsin belki
Haha ay daha neler vardı görsen. Ama atlet süper .hahaha atlet gelmiş barizGelinlik de iyi cesaretmiş ama
Ya ben desenli falan istemiyorum işte. Düz olsun, farklılık formunda olsun aman zor iş benim istediğim. Keşke porselen de üretilse burda kendim tasarlardım hem bedavaya getirirdimbende bakıyorum.önce netten bi bakıyorum sonra gidip alıcam.yine pahalı canım.çeyiz seti şeklinde alınanlar en uygunu sanırım.bin küsür liraya da var baya ama ben gidip gidip 2 bin 3 binlikleri beğeniyorum
bernardo da vardı bi tane de 2000 liralık çicek desenli biraz geometrik.birde geçen gün kampanyadaydı 800 liralık çatal kaşık hediyeliydi.o daha uygun canım.
evet baktım ama kenarında altın rengi bi motif var.bunun gibi güzel durmuyo.tabi sitesinden baktım.mağazasında farklı varmıdır bilmiyorum.
canım inşallah olur ya.Allah yardım etsin her konuda
çatal bıçak hediyeli denk gelmiştim bi ara ama 3000 lira çok geliyo yine.2000 olsa keşke![]()
Ya ben desenli falan istemiyorum işte. Düz olsun, farklılık formunda olsun aman zor iş benim istediğim. Keşke porselen de üretilse burda kendim tasarlardım hem bedavaya getirirdim![]()
Bi kısmını kendim yapıyorum zatenanladım canım.sadece porselen mi ben daha neleri kendim yapmak istemezdimki.![]()
Kullanışlı görünüyor fiyatları nasılmış?![]()
Masanın altındaki dolapta açılıyor içini doldaurulabiliyor çok kullanışlı geldi bana
Kullanışlı görünüyor fiyatları nasılmış?
hayırlı olsun çok hızlısın inşallah hazırlığınız vardır yoksa yandın yandınArkadaşlar Merhabaaaaa
Ben de 2015 gelini olcam büyük bir ihtimalle, hatta kesin. Aranıza beni de alır mısınız
28 yaşındayım, birim yöneticisiyim.
Sevdiceğimle birliktelik tarihim 01.01.2015
Nişan tarihim 23-24 Nisan 2015
Düğün tarihim de Ağustos sonu ama tarihi daha netleştiremedik
Bizim evlilik kararı biraz hızlı oldu ama bu gidişle çocuğu da yapıp atalım ortaya diyoruz
Bu süreçte ben de sizinle olmak istiyorum
Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin ..
fiyatıda modelide çok güzel canım4790 tl civarında canım konsol ayna 6 sandalye 1 gümüşlük var içerisinde.
tv sehpası übnitesi dahil değilmiş. biz tüm mobilyaları ordan almayı düşünüyorsuz konuştum indirim yapıyorlarmış elden ödeme de varmış o çok iyi oldu :)
Maşşallah baya bi hızlıymışsınızArkadaşlar Merhabaaaaa
Ben de 2015 gelini olcam büyük bir ihtimalle, hatta kesin. Aranıza beni de alır mısınız
28 yaşındayım, birim yöneticisiyim.
Sevdiceğimle birliktelik tarihim 01.01.2015
Nişan tarihim 23-24 Nisan 2015
Düğün tarihim de Ağustos sonu ama tarihi daha netleştiremedik
Bizim evlilik kararı biraz hızlı oldu ama bu gidişle çocuğu da yapıp atalım ortaya diyoruz
Bu süreçte ben de sizinle olmak istiyorum
Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin ..
İyiymiş aslında fena değil gibi fiyatı ürüne göre. Çok araştırmadım ben de gerçi ama4790 tl civarında canım konsol ayna 6 sandalye 1 gümüşlük var içerisinde.
tv sehpası übnitesi dahil değilmiş. biz tüm mobilyaları ordan almayı düşünüyorsuz konuştum indirim yapıyorlarmış elden ödeme de varmış o çok iyi oldu :)
fiyatıda modelide çok güzel canım