- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu canımKizlar size bis danismak istiyorum![]()
Noldu canım
Kuzum ya nisalimla bi konuda anlasamiyoruz facebookta profilmresimlerine benlemolan fotolarini koymuyor kamyon resimleri koyuyo kendin kamyondaki resimlerini koyuyor zoruma gidiyor simdi kavga ettik neden koymuosun diyorum o ne ole diyo sevglm var reklammo yapym.dio sofor akrdslari var facede ondanmo sizce icim skliosifremiz ortak ayni giiriom cikiom istedgm de ama kamyom resmleri yerime beni nie koymuo bide nisanli oldugu hekrese acik deil ismin nie gozuksun millete dio zaten arama seyi kapali
tartistik millete gosterismi yapym.dedi zoruma gitti
korkuyorum ya nie benim resmimi koymuyo simdi kavga ettik somra kapattik konuyu bende inun facene grp.fotomuzu koydum kaldrrmi bilmem icm skldi ya sizn fkrlernizi merak ettim uzatiyormuyum ben
Bilemedim şu anda nişanlının yapısı budur belki göz önünde yasamayı sevmiodur belkiKuzum ya nisalimla bi konuda anlasamiyoruz facebookta profilmresimlerine benlemolan fotolarini koymuyor kamyon resimleri koyuyo kendin kamyondaki resimlerini koyuyor zoruma gidiyor simdi kavga ettik neden koymuosun diyorum o ne ole diyo sevglm var reklammo yapym.dio sofor akrdslari var facede ondanmo sizce icim skliosifremiz ortak ayni giiriom cikiom istedgm de ama kamyom resmleri yerime beni nie koymuo bide nisanli oldugu hekrese acik deil ismin nie gozuksun millete dio zaten arama seyi kapali
tartistik millete gosterismi yapym.dedi zoruma gitti
korkuyorum ya nie benim resmimi koymuyo simdi kavga ettik somra kapattik konuyu bende inun facene grp.fotomuzu koydum kaldrrmi bilmem icm skldi ya sizn fkrlernizi merak ettim uzatiyormuyum ben
canım bende koymuyorum hiçbi sosyal ağa fotoğraflarımızı.hoş birlikte güzel çıktığımız adam akıllı bi fotoğrafımız yok da.ilişki durumu yapmak falan gereksiz geliyo.girip çıkıyomuşsun zaten arkadaşları da biliyodur ne gerek varki buna.bence kafanı takma böyle şeylere.
Hayırlısııı olsun canım :)) elimden geldiğince yardmcı olurumiyi akşamlar kızlar.bugün pek giremedim.nişan yerini tuttu sözlüm.19 nisan pazar günü saat 1 de yalnız.o saate ancak yer bulabildik çok dolu çünkü düğünlerden.düğün için de sözlüm konuşup tutucak en kısa zamanda.eylül ya da ekimde hangi tarih boşsa o zaman tutcaz.fotoğrafını göndermiştim yer bulabilirsek ilk fotoğraftaki olcak büyük ihtimalle.olmazsa diğeri olucak.
su ısıtıcım geldi bugün.1 litrelikmiş.küçük olabilceğini hiç düşünmemiştim ama kenwoodunkiler hep 1litrelik sanırım.büyüklerine baktım göremedim.oyuncak gibi
birde bugün duvar kağıdı ve parke katologlarını getirdi.o kadar kafam karıştı ki.yardım etmek isterseniz fotoğraflarını yükleyim sizde fikrinizi söyleyin kızlar.
iyi akşamlar kızlar.bugün pek giremedim.nişan yerini tuttu sözlüm.19 nisan pazar günü saat 1 de yalnız.o saate ancak yer bulabildik çok dolu çünkü düğünlerden.düğün için de sözlüm konuşup tutucak en kısa zamanda.eylül ya da ekimde hangi tarih boşsa o zaman tutcaz.fotoğrafını göndermiştim yer bulabilirsek ilk fotoğraftaki olcak büyük ihtimalle.olmazsa diğeri olucak.
su ısıtıcım geldi bugün.1 litrelikmiş.küçük olabilceğini hiç düşünmemiştim ama kenwoodunkiler hep 1litrelik sanırım.büyüklerine baktım göremedim.oyuncak gibi
birde bugün duvar kağıdı ve parke katologlarını getirdi.o kadar kafam karıştı ki.yardım etmek isterseniz fotoğraflarını yükleyim sizde fikrinizi söyleyin kızlar.
Birincisi oturma odası için üçüncü motif olan kısım salon sekizde yatak odası için olabilir özellikle üçüncüyü projelerde kullanıyorum çok iyi duruyokızlar yüklüyorum. mobilya bakmadık henüz ama kafamdakileri söyleyim.
salon için berjerleri açık gül kurusu klasik beyaz model düşünüyorum.
oturma odası için l ya da u bej renkli spor koltuk.
yatak odası her renk olabilir.
mutfak dolapları beyaz country mutfak dolapları gibi birazcık.mat renkli.
odalardan biri misafir odası olabilir yatak ya da koltuk konulcak
birini de çalışma odası gibi yapabiliriz.
birde ara için seçicem tabi.beğendiklerinizi oda oda aöylermisiniz.
devamını da yükliycem..
Birincisi oturma odası için üçüncü motif olan kısım salon sekizde yatak odası için olabilir özellikle üçüncüyü projelerde kullanıyorum çok iyi duruyo
Gerçekten mi kuzum nisanlim devir kotu diyo ne gerek senin resmini gorsunler dio![]()
Bence açık renkse perde fonunda halıda aksesuarlarda falan rengi yoğun kullanın daha sıcak olurcanım sözlümle tartışıyoruz.hepsi açık renk.heryer beyaz olucak diye kızıyo.hata mı ediyorum sence.
Bence açık renkse perde fonunda halıda aksesuarlarda falan rengi yoğun kullanın daha sıcak olur
Kuzum ben 2 yi 3 u bide 13u cok begendim![]()