• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay bende kıyamam ya kardeşimin sevgilisiyle arkadaş gibiyiz valla ben cadı olamam tabi hakederse gözünün yaşına bakmam oda ayrı mesele :KK70:
canım hak edince yapılıyor valla :D benimkinin bir tane sevgilisi vardı. evimize gelip gidiyor. bizle konuşuyor ediyor. ananem vefat etti annemi arayıp bir başsağlığı dilemedi. 10 gün geçti ses yok. senmisin aramayan :D msj attım kardeşimi sordum yanındamı falan filan die önce görüştüklerini öğrendim araları bozuk değildi yani sonrada okkalı bir msj attım, sen nasıl sana verilen değeri hak etmezsinde başsağlığı dilemezsin die :D aman ablam şöle böle cvp geldi :D bu msj üstüne annemi aradı ama eve 1 ay sonra geldi başsağlığına neymiş benden korkmuş oyüzden ve tabiki o son görüşüm oldu :D

canım hak edince yapılıyor valla :KK70: benimkinin bir tane sevgilisi vardı. evimize gelip gidiyor. bizle konuşuyor ediyor. ananem vefat etti annemi arayıp bir başsağlığı dilemedi. 10 gün geçti ses yok. senmisin aramayan :KK70: msj attım kardeşimi sordum yanındamı falan filan die önce görüştüklerini öğrendim araları bozuk değildi yani sonrada okkalı bir msj attım, sen nasıl sana verilen değeri hak etmezsinde başsağlığı dilemezsin die :KK70: aman ablam şöle böle cvp geldi :KK70: bu msj üstüne annemi aradı ama eve 1 ay sonra geldi başsağlığına neymiş benden korkmuş oyüzden ve tabiki o son görüşüm oldu :KK70:
hahah süpermiş yaaa ama haketmiş gerçektenn :KK70: bizimkinin sevgiliside gelip duruyo bize kardeşim üniversite tatil için geldi yeni gitti o gidene kadar hergün bizdeydi evdede kimse olmuyo annem hepimiz çalışıyoruz annem sinir oluyo evde başbaşa kalıyolar diye bu kızın anası babası nasıl izin veriyo başına iş açıcak oğlumun diyee bu oğlan analarıda hep fenaa yaa :KK70:

hahah süpermiş yaaa ama haketmiş gerçektenn :KK70: bizimkinin sevgiliside gelip duruyo bize kardeşim üniversite tatil için geldi yeni gitti o gidene kadar hergün bizdeydi evdede kimse olmuyo annem hepimiz çalışıyoruz annem sinir oluyo evde başbaşa kalıyolar diye bu kızın anası babası nasıl izin veriyo başına iş açıcak oğlumun diyee bu oğlan analarıda hep fenaa yaa :KK70:
hhihi ya işte hiç değişmiyorlar demi :D kendi oğullarına suç bulmazlar ama elin kızı oğlunun başına iş açar hahaa :D

ben fenayım valla :KK70: kardeşimin sevgililerine çok değer veriyorum başta ama sonra bir yamuk yapmaları yetiyor anında siliyorum :KK70: sonra gıcıklık üstüne gıcıklık :KK70:

doğru diyorsun canım nedir bu çektiğimiz :KK70:
Benim erkek kardeşim yok Allahtan:) ama benim en küçük minnoşumda eşime çok soğuk davranmıştı :) hoşgeldin bile demiyodu:( şimdi aralarından su sızmıyo:)
Yok ya ben fena olmam :KK70: yazık ya kıyamam ben geline :KK70:
Kıskanırdım kesin ben onları:)

Benim erkek kardeşim yok Allahtan:) ama benim en küçük minnoşumda eşime çok soğuk davranmıştı :) hoşgeldin bile demiyodu:KK43: şimdi aralarından su sızmıyo:)

Kıskanırdım kesin ben onları:)
yaa ne güzel böyle konuşurken eşim diyosun çok özeniyorum hazirandan sonra bende eşim dicem sabırsızlanıyorum :KK71:

IMG-20150220-WA0001.webp

Kizlar yatak ortusu aldim linensden 270 tl aldim taksitte yapiliyor resimde cok cikmadi ama gercekten cok guzel duruyoalmak isteyenler vardi oyzuden paylasmak istedim 2 tane tac yasitigi hediyeli canlar cok memnun kaldim sizde istiyodunuz isterseniz hem uugun hem guzel ;) cok sukur ;)

Kizlar yatak ortusu aldim linensden 270 tl aldim taksitte yapiliyor resimde cok cikmadi ama gercekten cok guzel duruyoalmak isteyenler vardi oyzuden paylasmak istedim 2 tane tac yasitigi hediyeli canlar cok memnun kaldim sizde istiyodunuz isterseniz hem uugun hem guzel :KK66: cok sukur :KK66:
Güle güle kullan canımmm güzelmişş evet

Back
X