- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
ay ben çok pis kıyarım hahaaYok ya ben fena olmamyazık ya kıyamam ben geline
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben çok pis kıyarım hahaaYok ya ben fena olmamyazık ya kıyamam ben geline
![]()
ay bende kıyamam ya kardeşimin sevgilisiyle arkadaş gibiyiz valla ben cadı olamam tabi hakederse gözünün yaşına bakmam oda ayrı meseleYok ya ben fena olmamyazık ya kıyamam ben geline
![]()
canım hak edince yapılıyor vallaay bende kıyamam ya kardeşimin sevgilisiyle arkadaş gibiyiz valla ben cadı olamam tabi hakederse gözünün yaşına bakmam oda ayrı mesele![]()
hahah süpermiş yaaa ama haketmiş gerçektenncanım hak edince yapılıyor vallabenimkinin bir tane sevgilisi vardı. evimize gelip gidiyor. bizle konuşuyor ediyor. ananem vefat etti annemi arayıp bir başsağlığı dilemedi. 10 gün geçti ses yok. senmisin aramayan
msj attım kardeşimi sordum yanındamı falan filan die önce görüştüklerini öğrendim araları bozuk değildi yani sonrada okkalı bir msj attım, sen nasıl sana verilen değeri hak etmezsinde başsağlığı dilemezsin die
aman ablam şöle böle cvp geldi
bu msj üstüne annemi aradı ama eve 1 ay sonra geldi başsağlığına neymiş benden korkmuş oyüzden ve tabiki o son görüşüm oldu
![]()
hhihi ya işte hiç değişmiyorlar demihahah süpermiş yaaa ama haketmiş gerçektennbizimkinin sevgiliside gelip duruyo bize kardeşim üniversite tatil için geldi yeni gitti o gidene kadar hergün bizdeydi evdede kimse olmuyo annem hepimiz çalışıyoruz annem sinir oluyo evde başbaşa kalıyolar diye bu kızın anası babası nasıl izin veriyo başına iş açıcak oğlumun diyee bu oğlan analarıda hep fenaa yaa
![]()
Benim erkek kardeşim yok Allahtan:) ama benim en küçük minnoşumda eşime çok soğuk davranmıştı :) hoşgeldin bile demiyoduben fenayım vallakardeşimin sevgililerine çok değer veriyorum başta ama sonra bir yamuk yapmaları yetiyor anında siliyorum
sonra gıcıklık üstüne gıcıklık
doğru diyorsun canım nedir bu çektiğimiz![]()
Kıskanırdım kesin ben onları:)Yok ya ben fena olmamyazık ya kıyamam ben geline
![]()
aynen oğulları sütten çıkma ak kaşık sankihhihi ya işte hiç değişmiyorlar demikendi oğullarına suç bulmazlar ama elin kızı oğlunun başına iş açar hahaa
![]()
yaa ne güzel böyle konuşurken eşim diyosun çok özeniyorum hazirandan sonra bende eşim dicem sabırsızlanıyorumBenim erkek kardeşim yok Allahtan:) ama benim en küçük minnoşumda eşime çok soğuk davranmıştı :) hoşgeldin bile demiyoduşimdi aralarından su sızmıyo:)
Kıskanırdım kesin ben onları:)
Ayy bende hep özenmiştim:) bugüne bugün tam 1aylık kocam (resmiyette)yaa ne güzel böyle konuşurken eşim diyosun çok özeniyorum hazirandan sonra bende eşim dicem sabırsızlanıyorum![]()
Amin kuzucum:))Ayy bende hep özenmiştim:) bugüne bugün tam 1aylık kocam (resmiyette)darısı size inşallah:)
bence tutuşurrSelam gelinciklerrrr
Bilmiyorum yavrum yaa niye yok anlamadım bende herkes yaklaşınca görürüm seni diyor bakalım 1 ay kalsın eteklerim tutuşur mu![]()
İyi aksamlar kuzum nasılsınHatunlar iyi akşamlarrr
Güle güle kullan canim benimmm cok güzelmisss
SAgol kuzumGüle güle kullan canim benimmm cok güzelmisss
Güle güle kullan canımmm güzelmişş evetKizlar yatak ortusu aldim linensden 270 tl aldim taksitte yapiliyor resimde cok cikmadi ama gercekten cok guzel duruyoalmak isteyenler vardi oyzuden paylasmak istedim 2 tane tac yasitigi hediyeli canlar cok memnun kaldim sizde istiyodunuz isterseniz hem uugun hem guzelcok sukur
![]()