• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: aynen canım ya :KK70: birde arkadaşlarımda var doğuracak olan bereketli bir yaz olacak. benim düğün zamanı 4 bebiş gelecek :KK70:
Ayy bende bebiş istiyorum ama hala yapamadığımız bi iş var :KK43:
bu arada börülce dediğin şey görümce mi oluyo:)

Canim ben zaten bilerek aldim. Seviyorum pasta yapmayi boyle seyleri.Parasinda degilim zaten yeterki verdigim parayi haketsin beni sadce titreme yapması moralimi biraz bozdu ama calistirdigim yerden kaynaklaniyor olabilir henuz nornal olarak kullanmaya baslamadigim icin servise goturmek istemedim bide yeni oldugu icin kendi evimde kullandigimda eger ayni problemle karsilasirsam servise gondericem eger duzelmezse iade oluyirmus servisle gorustum oyle soylenildi normalde titreme olmaz denildi
Güle güle kullan ozman canım ama evet titreme yapmaması gerekiyor kullandığın zeminle alakalı olabilri yada malzeme az gelmiş olabilir iyice kullandığında anlarsın artık onu.
Ayy Maşallah ne bereketliymiş hakikaten sizin için bu yaz :KK70:
Bu bereketin hatrına 4 çocuk da senden gelir o halde :KK70: :KK70:
(Nasıl buraya bağladım ben de anlamadım :KK70: :KK70:)

haha :D canım ben malesef okadar hızlı değilim :D en fazla 2 bebiş oda anca ev aldıktan sonra :D

Ayy bende bebiş istiyorum ama hala yapamadığımız bi iş var :KK43:
bu arada börülce dediğin şey görümce mi oluyo:)
canım Allah gönlüne göre versin inş. Kısmetinde ne zaman varsa ozman olur hiç telaş yapma. Börülce daha sevimli geldiği içn börülce diyorum ben he onlar bukadar sevimlilermi dersen tartışılır hehhe :D onların yüzüne demiyorum tabikide :D

Güle güle kullan ozman canım ama evet titreme yapmaması gerekiyor kullandığın zeminle alakalı olabilri yada malzeme az gelmiş olabilir iyice kullandığında anlarsın artık onu.

haha :KK70: canım ben malesef okadar hızlı değilim :KK70: en fazla 2 bebiş oda anca ev aldıktan sonra :KK70:

canım Allah gönlüne göre versin inş. Kısmetinde ne zaman varsa ozman olur hiç telaş yapma. Börülce daha sevimli geldiği içn börülce diyorum ben he onlar bukadar sevimlilermi dersen tartışılır hehhe :KK70: onların yüzüne demiyorum tabikide :KK70:
börülcenin sevimlisi mi olur:) hee he deme kız ben abla diyip geçiyom valla:)

haha :KK70: canım ben malesef okadar hızlı değilim :KK70: en fazla 2 bebiş oda anca ev aldıktan sonra :KK70:
Hahah sana öyle dediğime bakma benimde planım maksimum 2 :D
O da en az 2 sene sonraa.. Tadını çıkarayım biraz 7 senedir bekliyoruz yahuu :D

evet canım börülcem doğum yaptı bebiş görmeye. başka şehirdeler. kayınvalidemlerde onlara yakın başka şehirde oturuyorlar ordanda onlara gidip onları görücez baya koşturmalı bi hafat sonu olacak biizm için. İşin kötü yani diğer börülceminde hamile olduğunu öğrendik ve düğün zmaanı doğum yapacak üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

ay iyi hadi maşşalahh :) benimde 4 düğün var ağustos da *.*

Canim ben zaten bilerek aldim. Seviyorum pasta yapmayi boyle seyleri.Parasinda degilim zaten yeterki verdigim parayi haketsin beni sadce titreme yapması moralimi biraz bozdu ama calistirdigim yerden kaynaklaniyor olabilir henuz nornal olarak kullanmaya baslamadigim icin servise goturmek istemedim bide yeni oldugu icin kendi evimde kullandigimda eger ayni problemle karsilasirsam servise gondericem eger duzelmezse iade oluyirmus servisle gorustum oyle soylenildi normalde titreme olmaz denildi

Canım bende pasta börek yapmayı çok seviyorum bide o eski tarz beyaz olanlardansa bunu almak istedim ya içliköfte fln da yapıyorlarmış yaa :D
ayy okul olmasa çok mutluyum ama okul olunca bide kötü öğrencileri görünce suratım asılıyo :KK43:

Az kaldı az:) dayan sende:)

Az mı ohoooooooooooooooooooooooooo daha çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkk :S

aynen ya hiç sevimli olamıyorlar :KK70: büyüyüğü küçüğü hepsi aynı hahaha :KK70: bende dahilim buna tabikide kötü börülce olucam inş :KK70:

Benim ne görümce ne börülce öyle dertlerim yok bi tane eltim olacak o da salak deilse iyi anlaşır benimle altı üstü iki taneyiz zaten :D

Canım bende pasta börek yapmayı çok seviyorum bide o eski tarz beyaz olanlardansa bunu almak istedim ya içliköfte fln da yapıyorlarmış yaa :KK70:

Benim ne görümce ne börülce öyle dertlerim yok bi tane eltim olacak o da salak deilse iyi anlaşır benimle altı üstü iki taneyiz zaten :KK70:
canım ne şanlısısn :D bende 3 tane var birinden kaçsam diğerine tutulurum hahaha :D Allah yüzüme baksın inş :D

allah yardımcın olsun canım bende görümce yokta eltim var 1 tane daha eltim olcak elti olayıda sorun valla
haklısın canım oda ayrı dert annemlerden biliyorum. bir tane bendede olacak ama yaş farkı baya olacağı için onu sorun yapmıyorum :D ne vardı şöle tek çocuk bulaydık :D

Canım bende pasta börek yapmayı çok seviyorum bide o eski tarz beyaz olanlardansa bunu almak istedim ya içliköfte fln da yapıyorlarmış yaa :KK70:

Benim ne görümce ne börülce öyle dertlerim yok bi tane eltim olacak o da salak deilse iyi anlaşır benimle altı üstü iki taneyiz zaten :KK70:
Az kaldı diye düşün canım:) hemn geçsin:)
canım ne şanlısısn :KK70: bende 3 tane var birinden kaçsam diğerine tutulurum hahaha :KK70: Allah yüzüme baksın inş :KK70:
Bende de 3tane 1i evli 2si bekar:(
Kız deme öyle bende börülce olucam :KK70:
Ayy ben de çok fena olurdum kesin:(

haklısın canım oda ayrı dert annemlerden biliyorum. bir tane bendede olacak ama yaş farkı baya olacağı için onu sorun yapmıyorum :KK70: ne vardı şöle tek çocuk bulaydık :KK70:
oda sorun valla canım tek çocuk diye ailesi sorunlu oluyo bu sefer gelinler hep çekiyo valla :KK70:

Az kaldı diye düşün canım:) hemn geçsin:)

Bende de 3tane 1i evli 2si bekar:KK43:

Ayy ben de çok fena olurdum kesin:KK43:

ben fenayım valla :D kardeşimin sevgililerine çok değer veriyorum başta ama sonra bir yamuk yapmaları yetiyor anında siliyorum :D sonra gıcıklık üstüne gıcıklık :D

oda sorun valla canım tek çocuk diye ailesi sorunlu oluyo bu sefer gelinler hep çekiyo valla :KK70:

doğru diyorsun canım nedir bu çektiğimiz :D

Back
X