• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet bende gördüm şimdi canım o kampanya indirimi banada gelmiş ergoforce olanlar da güzelmiş bayada indirim yapıyolarmış ama kartımda yer yokk alacak :KK70:
benimde malesef :D ama arkadaş hediye alacak bana oyüzden indirimdeyken alalım onada dokunmasın istiyorum :D

canım bunu alıntıladım ama elektrik süpürgesi ile ilgi birşey söyleyecem,
ben bakarken sessiz olana bakıyorum da sen baktın mı hiç sessiz çalışanlara
baktım canım rowentanın silence serisi vardı onlara bakmıştım ama torbalı onlar torbasız olanlarıda 800 tl civarı ben okadar vermeyi istemiyorum. benim link attığımı anneme almıştım doğum gününde gayet memnun yetiyor yani ona. öyle çok çok bir gürültüde yapmıyor hani oyüzden çok para vermeyi düşünmüyorum

baktım canım rowentanın silence serisi vardı onlara bakmıştım ama torbalı onlar torbasız olanlarıda 800 tl civarı ben okadar vermeyi istemiyorum. benim link attığımı anneme almıştım doğum gününde gayet memnun yetiyor yani ona. öyle çok çok bir gürültüde yapmıyor hani oyüzden çok para vermeyi düşünmüyorum

o zaman iyiymiş canım :) baktım ben ikisi de güzel *.*

Back
X