- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
benimde malesefEvet bende gördüm şimdi canım o kampanya indirimi banada gelmiş ergoforce olanlar da güzelmiş bayada indirim yapıyolarmış ama kartımda yer yokk alacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde malesefEvet bende gördüm şimdi canım o kampanya indirimi banada gelmiş ergoforce olanlar da güzelmiş bayada indirim yapıyolarmış ama kartımda yer yokk alacak![]()
Günaydınn hayırlı cumalar kızlarr![]()
günaydınn kızlarr
Herkese gunaydınlaarr
Oooo iyiymiş o zaman Hangisine karar verdin :)benimde malesefama arkadaş hediye alacak bana oyüzden indirimdeyken alalım onada dokunmasın istiyorum
![]()
Günaydın millet
Sanırım mavi olana tamam dicem :) ya birde saç kurutma makinası önerseniz bana braun bakıyorum ama emin olmıyorum. bana iyi bi makina olmalı saçlarım çok sık çünküOooo iyiymiş o zaman Hangisine karar verdin :)
Philips var bende gayet iyi canım :)Sanırım mavi olana tamam dicem :) ya birde saç kurutma makinası önerseniz bana braun bakıyorum ama emin olmıyorum. bana iyi bi makina olmalı saçlarım çok sık çünkü
philipsin hangisi?Philips var bende gayet iyi canım :)
Kardeşim almıştı hatırlayamadım ama görünce tanıdım canım kullanıyoruz biz memnunuz ben hayatta ıslak saçla duramamphilipsin hangisi?
Günaydın millet
philipsin hangisi?
baktım canım rowentanın silence serisi vardı onlara bakmıştım ama torbalı onlar torbasız olanlarıda 800 tl civarı ben okadar vermeyi istemiyorum. benim link attığımı anneme almıştım doğum gününde gayet memnun yetiyor yani ona. öyle çok çok bir gürültüde yapmıyor hani oyüzden çok para vermeyi düşünmüyorumcanım bunu alıntıladım ama elektrik süpürgesi ile ilgi birşey söyleyecem,
ben bakarken sessiz olana bakıyorum da sen baktın mı hiç sessiz çalışanlara
baktım canım rowentanın silence serisi vardı onlara bakmıştım ama torbalı onlar torbasız olanlarıda 800 tl civarı ben okadar vermeyi istemiyorum. benim link attığımı anneme almıştım doğum gününde gayet memnun yetiyor yani ona. öyle çok çok bir gürültüde yapmıyor hani oyüzden çok para vermeyi düşünmüyorum
Kız ben tanıyamadım ya seniEvvvvrt
Çevremde pek bilen yoktur ama sahra benim göbek adım ☺
Daha rahat edicem bi nike sanirim
Günaydın kızlaar
Günaydın kızlaar