Arkadaşım bundan aldı canım mağazaya gidip gördün mü bilmiyorum ama daha güzel görünüyor sanaldan tavsiye ederim
bugün okul yok bana bayramBurdayım canımmm ee napıyorsunuz :)
aynı biz 120 çıksa öpüp başıma koyarım o dereceVayyy ben eksiklerimi bile bilmiyorum tam kolay gelsin sana :) Biz de annemle dün gece düğüne elebilecek kişi sayısını kabataslak hesapladık Allahımmm ne kadar azmışız biz topu topu en iyi ihtimalle 120 kişi ediyor yaaa sevgilim tarafından 250-300 kişi bekliyoruz bizden 120
var mı aklınızda bi yer :)Hahahaa Allahtan bizimki istanbulda gerçi tüm akrabaları edirne de :) Kızlaaarrrrrrrrrrrrrr cuma günü düğün mekanı bakmaya balşıyoruz aşklaaaaaa çok heyecanlıyımmm
avcılarda bi düğün salonu var ama klasik düğün salonu değil şık bi yer orayı bulıyımda sana söyliyim canım bakarsınız :)Asıl niyetimiz ibb sosyal tesisleri florya, ama alternatiflere de bakmak istiyoruz. Ben düğün salonu istemiyorum ama diğer meknlarda pahalı oluyor işte ikaç yer ayarlayıp oralara bakacağız bakalım. Erken rezervasyonla acaba otelde yapabilir miyim düğünümü dersiniz??
bizimkiler nikah yapmamıza izin vermezler zaten bende düğün istiyorum :)Benim ablamin gecen sene nikahi oldu dugun yapmadik 500kisi geldi
damat tafafi tas catlasin 40kisiydi, gerisi bizim akrabaBir de nikah oldugundan aile olarak degil bir aileden bir kisi gelenler vardi. Bende nikah yapicam, dugun sevmiuorum
Harikasın canım yaaaavcılarda bi düğün salonu var ama klasik düğün salonu değil şık bi yer orayı bulıyımda sana söyliyim canım bakarsınız :)
bizimkiler nikah yapmamıza izin vermezler zaten bende düğün istiyorum :)
bizde erkek tarafı çok kalabalık olur :)
buldum bilee :) Avcılar Esa Royal Düğün SalonuHarikasın canım yaaabizimkilerde izin vermezler biz tutturmadıkça bende tek çocuğum, bi tarafın ilk torunuyum, bi tarafın en küçük torunuyum falan milletin gözü bende Hatınlarr istanbulda şık düğün mnekanı bilen varsa söylesin litfennnn
Kuzum alyansla kıyafeti bayramda alırsam gerisini de bayramdan sonra yapacam :)son gün artık ayyy ben nerelere gidem dersinnn
gerçi mantıklı ben düğün ve evle ilgili herşeyi nişandan sonra yapıcam diyorum :)Kuzum alyansla kıyafeti bayramda alırsam gerisini de bayramdan sonra yapacam :)
konuşuyorum tabi fikir şart :)merhaba kızlarrrrr :) düğünler alyanslar gelinlikler konuşulmuş
Hemen bakıyorum canımbuldum bilee :) Avcılar Esa Royal Düğün Salonu
benim de gelinlik modelim netleşti sadece diktirmesi var yılbaşında başlanılacak dikilmeye inşallahkonuşuyorum tabi fikir şart :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?