2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Arkadaşım bundan aldı canım mağazaya gidip gördün mü bilmiyorum ama daha güzel görünüyor sanaldan tavsiye ederim

gordum magazada ama denemedim, bi incesi bi kalini varmis bunun sormustum

sevgilicanim da benim gibi ince eler sık dokur biz gidip bakmaya karar verdik en iyisi oyle anlasilir

Vayyy ben eksiklerimi bile bilmiyorum tam kolay gelsin sana :) Biz de annemle dün gece düğüne elebilecek kişi sayısını kabataslak hesapladık Allahımmm ne kadar azmışız biz topu topu en iyi ihtimalle 120 kişi ediyor yaaa sevgilim tarafından 250-300 kişi bekliyoruz bizden 120

aynı biz 120 çıksa öpüp başıma koyarım o derece
sevgilimin ailesi akrabaları filan çok kalabalık o yüzden düğünün izmit tarafında olmasına ses çıkarmıyorum

Hahahaa Allahtan bizimki istanbulda gerçi tüm akrabaları edirne de :) Kızlaaarrrrrrrrrrrrrr cuma günü düğün mekanı bakmaya balşıyoruz aşklaaaaaa çok heyecanlıyımmm

Asıl niyetimiz ibb sosyal tesisleri florya, ama alternatiflere de bakmak istiyoruz. Ben düğün salonu istemiyorum ama diğer meknlarda pahalı oluyor işte ikaç yer ayarlayıp oralara bakacağız bakalım. Erken rezervasyonla acaba otelde yapabilir miyim düğünümü dersiniz??

Benim ablamin gecen sene nikahi oldu dugun yapmadik 500kisi geldi

damat tafafi tas catlasin 40kisiydi, gerisi bizim akraba Bir de nikah oldugundan aile olarak degil bir aileden bir kisi gelenler vardi. Bende nikah yapicam, dugun sevmiuorum

Bende senin gibiydim canım ama son zamanlarda yapılan düğünlere aşık oldumm yaa azıcık şık bi yer oldu mu çok güzel oluyor düğünler ama sizin sayılarda baya uçurum var 40 nerde 460 nerde

avcılarda bi düğün salonu var ama klasik düğün salonu değil şık bi yer orayı bulıyımda sana söyliyim canım bakarsınız :)
Benim ablamin gecen sene nikahi oldu dugun yapmadik 500kisi geldi

damat tafafi tas catlasin 40kisiydi, gerisi bizim akraba Bir de nikah oldugundan aile olarak degil bir aileden bir kisi gelenler vardi. Bende nikah yapicam, dugun sevmiuorum
bizimkiler nikah yapmamıza izin vermezler zaten bende düğün istiyorum :)
bizde erkek tarafı çok kalabalık olur :)

Harikasın canım yaaa bizimkilerde izin vermezler biz tutturmadıkça bende tek çocuğum, bi tarafın ilk torunuyum, bi tarafın en küçük torunuyum falan milletin gözü bende Hatınlarr istanbulda şık düğün mnekanı bilen varsa söylesin litfennnn

buldum bilee :) Avcılar Esa Royal Düğün Salonu

merhaba kızlarrrrr :) düğünler alyanslar gelinlikler konuşulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…