2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aaa aynı günnn
nasıl başardınız ikinizde

benim aklımdaydı aslında, ama son gün unuttum öğle saatlerinde aklıma gelince sen unuttun yıldönümümüzü diye üste çıktım o da aklımdaydı söylemeseydin de yine aklıma gelirdi dedi. tarihleri tutamıyor aklında, doğum günümü bile zor ezberledi

ben tarihlere çok takıntılıyım ne zaman nerde ne yaptık bilirim
ilk yemegimiz sezar salata
eminönünde caminin sagında bi yer var orda yemiştik

hoş geldiinnnn

ben tarihlere çok takıntılıyım ne zaman nerde ne yaptık bilirim
ilk yemegimiz sezar salata
eminönünde caminin sagında bi yer var orda yemiştik

bende ilk tanisma gunumuz ilk konusma gunumuz falan hep aklimda cok da onemserim, biraz gecmise donuk yasarim anılara cok onem veririm ama yildonumunde sinifta kaldim

Bizim ilk yemegimiz de taksimde istiklal caddesinde sevdigimiz bi yer var bildigin kebap yemistik

Herkese iyi aksamlar :)

kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi

Benim bi modelim var ama emin degilim

kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi

ben nişanlıyım canım klasik bombeli yüzüğüm çokta memnunum zaten hep istediğim de bu şekildi

Takı olayına karşı ilgim ve merakım sıfır, bu yüzden de alyans seçeneklerimiz ne onu bile bilmiyorum valla..

Off napıcam bu takı konusunda hiç bilmiyorum, yüzük delisiyimdir ama tarz yüzükler olacak, alyans çok garip geliyor gözüme..
öyle düşünme çok değişik şekilde yüzükler var illa aynı alyansı takıcaksınız diye de gerekmiyo o sade takılır sen beğendiğin tarzda bişey takarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…