aaa aynı günnn
nasıl başardınız ikinizde
ben tarihlere çok takıntılıyım ne zaman nerde ne yaptık bilirimbenim aklımdaydı aslında, ama son gün unuttumöğle saatlerinde aklıma gelince sen unuttun yıldönümümüzü diye üste çıktım o da aklımdaydı söylemeseydin de yine aklıma gelirdi dedi. tarihleri tutamıyor aklında, doğum günümü bile zor ezberledi
hoş geldiinnnnayy bende yeni girdim eve okula gittimde bugün :)
benimkinin günahını almıyım romantiktir ama bu sefer nedense unutcak sanki:)
bohça takımından mı bahsediyosun canım(yeşil) onu baya yaptırdım sayılır kıyafet kılıfı dikildi kutu kaplandı bi süslemesi kaldı nakış işini pikocuya yaptırcam kutuyada tül alıp fiyonk ekliycem :)
merhabaaa ben geldimmmm
hoşbulduk tatlım napıyosun :)hoş geldiinnnn
ooo kaç işi bir arada yapıyosun sen öyle ben üstümden tır geçmiş gibi yorgunumm :)İyiyim canım hem dizi izliyorum hem burayla ilgileniyorum hem de aşkla telde konuşuyorum
Hahaha yaa çok fonksiyonlu hatunum görüyorsunooo kaç işi bir arada yapıyosun sen öyle ben üstümden tır geçmiş gibi yorgunumm :)
iyi akşamlar canım o melek kanatlı kupalar nerden :)Akşamı şerifleriniz hayırlı ola ey müstakbel gelinler cemaati..
iyi akşamlar canım o melek kanatlı kupalar nerden :)
ben tarihlere çok takıntılıyım ne zaman nerde ne yaptık bilirim
ilk yemegimiz sezar salata
eminönünde caminin sagında bi yer var orda yemiştik
ben nişanlıyım canım klasik bombeli yüzüğüm çokta memnunum zaten hep istediğim de bu şekildiHerkese iyi aksamlar :)
kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi
Benim bi modelim var ama emin degilim
Herkese iyi aksamlar :)
kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi
Benim bi modelim var ama emin degilim
selammmm
açıkçası bende klasik olsun dedim aldım çok üzerine durmadım :)Takı olayına karşı ilgim ve merakım sıfır, bu yüzden de alyans seçeneklerimiz ne onu bile bilmiyorum valla..
açıkçası bende klasik olsun dedim aldım çok üzerine durmadım :)
öyle düşünme çok değişik şekilde yüzükler var illa aynı alyansı takıcaksınız diye de gerekmiyo o sade takılır sen beğendiğin tarzda bişey takarsınOff napıcam bu takı konusunda hiç bilmiyorum, yüzük delisiyimdir ama tarz yüzükler olacak, alyans çok garip geliyor gözüme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?