gündüz hiçbişey izleyemem ne varsa gece bende :)Film dedim ama dün dikkatimi çeken bi dizi var onu izleyim diyorum. Downton Abbey
bu aralar fena müziklere sardım es geçtiğim farketmediğim düğünde kullanabileceğim güzel bi şarkıya melodiye rastlarım diye neler dinledim nelerBende gece daha çok izlerim ama esti işte
yaa ben onu nature-harmony istiyorum ama alternatif aramıyo da değilim dans için göktan-gözbebeğim pasta da mustafa ceceli-sensiz olmaz ki tabi sürekli değişiyo bunlar daHmmmm peki buldun mu bişeyler? Mesela giriş müziğine karar verdin mi?
mercan dede nar-ı aşk nasıl sence canım ?Canım ben hiç o aşamaları düşünmedim o yüzden tavsiye veremicem ama harmony hafif değil mi giriş için?
sağol tatlımDaha iyi ama o da bana hafif geldi, daha çoşkulu bişey olabilir ama bilemiyorum ki bende hiç düşünmedim.Ama harmonyden daha güzel bence
ayy bende yeni girdim eve okula gittimde bugün :)kızlaarrr günaydıınnnn :) Napıyosunuuuzz yetişemiyorum sohbetlere ben off
benimkinin günahını almıyım romantiktir ama bu sefer nedense unutcak sanki:)ah şu erkekler ya işine öyle gelir ya da gerçekten bu konuda biraz derse ihtiyaçları var ki unutmasınlar artık
bohça takımından mı bahsediyosun canım(yeşil) onu baya yaptırdım sayılır kıyafet kılıfı dikildi kutu kaplandı bi süslemesi kaldı nakış işini pikocuya yaptırcam kutuyada tül alıp fiyonk ekliycem :)buralardayım canım
senin konunu tesadüfen gördümde o bohçayı kuytuyu nasıl yapacaksın taşlı isim işlemelerini felan çok hoışuma gitti
merhabaaa ben geldimmmmMerhaba herekeseee
maşallah canım ben de 48 49 ken ah 50 yi görsem diye diye geçen kış 68 i de gördüm kafama takmadan 59 oldum şuan kafama çok taktığım için midir gitmicek gibi kaldım
3 ekim doğum günüm bu aralar gündemim yaşlılık
hoşbuldukk naptınız ben yokken :)hoşgeldin :)
aaa aynı günnng
benim de 3ekim
ve benim 26 bitiyor 27den gün almaya başlıcam
sevgilim doğum günümü hiç unutmadı istemediğim halde hep hediyemi de alır
ama yıldönümümüzü unuttuk ikimiz de
az biraz diyet araştırmasına girdim bugün forumu okurken saatler geçmiş bir iki şarkı arasında takılmıştım onları konuştuk canım sen de fikir verir misin ?hoşbuldukk naptınız ben yokken :)
bizim ilk dans ettiğimiz şarkı pervane dans müziğimizde o olur heraldeaz biraz diyet araştırmasına girdim bugün forumu okurken saatler geçmiş bir iki şarkı arasında takılmıştım onları konuştuk canım sen de fikir verir misin ?
pasta dans müzikleri değişebiliyor canım ya bi şarkı çıkar başkasını gözün görmez de bu ilk çıkış yok mu ben ona çok takılmış durumdayım iki seçeneğe indim nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşkbizim ilk dans ettiğimiz şarkı pervane dans müziğimizde o olur heralde
pasta keserken yada girişte ne çalınır valla bilmiyorum
2 aylık filan dans dersi almayıda planlıyoruz canım biz o yüzden şarkı ne olur tam emin olamıyorum
birincisi daha güzelmiş canımpasta dans müzikleri değişebiliyor canım ya bi şarkı çıkar başkasını gözün görmez de bu ilk çıkış yok mu ben ona çok takılmış durumdayım iki seçeneğe indim nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?