- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
günaydın tatlım al bendende o kadar pandufları giydim artık:)günaydın kızlar
hava soğudu ellerim ayakalrım buzun içinde resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım al bendende o kadar pandufları giydim artık:)günaydın kızlar
hava soğudu ellerim ayakalrım buzun içinde resmen
iyiyim tatlım sen nasılsın bugün okul yokkkGünaydınlar canımmmm nasılsınnn
günaydın tatlım al bendende o kadar pandufları giydim artık:)
Eki Görüntüle 1251589 dün bahsettiğin takım bumuydu canım ?
neresi senin memleketbizim memleket dha soğumadı yaa
izmir canımm :)neresi senin memleket
ahh ne güzeell çok kıskandım seni şuannn benm işin olmadığı gün yokk :'(iyiyim tatlım sen nasılsın bugün okul yokkk
evet canım ya bayıldım bn bnlara
olsun çalışıp paranı kazanıyosun sende:)ahh ne güzeell çok kıskandım seni şuannn benm işin olmadığı gün yokk :'(
evett güzelliği o da işte ben yine isyanlarda hep :)olsun çalışıp paranı kazanıyosun sende:)
o kadarcıkta olur canımevett güzelliği o da işte ben yine isyanlarda hep :)
günaydın tatlım bunlarda güzelmiş:)gunaydin herkese:)
bu modeller gibi begeniyorum, asıl begendigim bunlar degil tabi
Benim söz yüzüğüm ortadakindan bende değiştirsem mi bilemedim çok çizildi ama aşırı rahat elimde yokmuş gibi resmen :)Eki Görüntüle 1251598 Eki Görüntüle 1251599 Eki Görüntüle 1251600 begendiğim modeller bunlar kızlar :)
bende ilk modeli begeniyorum nedense tabi canlı görmek lazım :)Benim söz yüzüğüm ortadakindan bende değiştirsem mi bilemedim çok çizildi ama aşırı rahat elimde yokmuş gibi resmen :)
son gün artık ayyy ben nerelere gidem dersinnnKızlar ne alyansa bakıyorum ne gelinlik bakıyorum ne nişan kıyafeti bakıyorum ne olcak benim halim 2hafta kaldı nişana. 4ay kaldı düğüne