2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayırlısı olsun tatlım :) bi zamanlar bana da uzaktı şimdi de düğün çok uzak geliyoo

Siz ne güzel nişanlanmışsınız, biz yaza belkiii.. Resmi bir adım atılsın istiyorum ben artık. Aileler bile tanışmadı henüz.. Belki memlekette olsam bu işler daha da hızlı olurdu ama maalesef 9 saat kadar uzaktayım.

inşallah gönlünce olur canım yaa , iş nedeniyle mi uzaktasın ?

Evet canım öğretmenim, 2. yılım şu an.. 3 sene dolunca tayin isteyeceğim bakalım. Gerçi o zamana kadar neler değişir bilemeyiz.
ayrılık zorr bizde ayrı şehirlerdeyiz o kadar uzak olmasa da aynı şehirde olmak gibi olmuyo

ayrılık zorr bizde ayrı şehirlerdeyiz o kadar uzak olmasa da aynı şehirde olmak gibi olmuyo

Ben yaz tatilinde memlekete gitsem de yine de görüşemiyoruz çünkü o farklı şehirde yaşıyor. Çok çok kötü oluyor ya, buluşabildiğimiz zamanlar bir elin parmaklarını geçmiyor.

Ben yaz tatilinde memlekete gitsem de yine de görüşemiyoruz çünkü o farklı şehirde yaşıyor. Çok çok kötü oluyor ya, buluşabildiğimiz zamanlar bir elin parmaklarını geçmiyor.
tez zamanda kavuşun inşallah canım zor olmaz mııı

Amin amin, inşallah hepimiz en kısa zamanda sevdiğimize kavuşuruz. :)
aileler tanıştıktan sonrası çok rahat oluyo canım ne kadar zaman da olsa artık sadece size dert olmuyo herkes plan içinde hazırlık içinde bi şekilde daha rahat günlere geçiyosun en kısa zamanda tanıştırmanı tavsiye ederim ilk fırsatta

O benimkilerle geldi tanıştı, ben de ancak yarıyıl tatilinde gidebilirsem onun ailesiyle tanışırım. Aileler ne ara tanışır işte onu hiç bilmiyorum. Siz düğünü ne zamana düşünüyorsunuz?

O benimkilerle geldi tanıştı, ben de ancak yarıyıl tatilinde gidebilirsem onun ailesiyle tanışırım. Aileler ne ara tanışır işte onu hiç bilmiyorum. Siz düğünü ne zamana düşünüyorsunuz?
23 mayısta canım benim düğünüm bence yarıyıl tatilinde önden sen tanış sonrasında arayı açmadan davet et derim canım size de uyarsa :)

elmol bende klasige yakin bisey alicam buyuk ihtimal. Tektasla yanyana takarsam goz yorucu bi goruntu olsun istemiyorum. Sade şıklıktan yanayım. Taşlı bi model begendim ama taslar dusuyormus herkes soyluyor bunu. Elime yakisip yakismayacagi da muallak En iyisi denemeyle karar vermek galiba

ben de beştaş ve klasik alyansımı takıyorum birlikte hoş duruyo canım

Kızlar günaydın :) dün hiç foruma giremedim kafam bu yıl hiç rahatlamıcak sanırım (

günaydın kızlar

hava soğudu ellerim ayakalrım buzun içinde resmen

instagram --> mugtasarim :) Ama bitmiş olabilir canım, ben çok önceden ayırtmıştım.
ayyy bi bakınıyım belki bi yerde bulurum çok begendim kupalarımı hep böyle farklı olsun istiyorum güle güle kullanın miss gibi sıcak çikolatalar için:) havalar serinledi ya sıcak çikolata sevdam yeniden canlandı

bizimde o ilk kibarlığımızdan eser kalmadı ocak başına gidip donat abi masayı diyoruz
Herkese iyi aksamlar :)

kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi

Benim bi modelim var ama emin degilim
bende kalın alyans istemiyorum sanırım tek emin olduğum konu bu :)

Kızlar günaydın :) dün hiç foruma giremedim kafam bu yıl hiç rahatlamıcak sanırım (
neler oluyo kuzum anlat rahatla hem çok sıkma canını :)
günaydıınn canımmm :) Ve günaydın kızlaarr :) bende sık giremiyorum foruma vaktim olmuyo olanıda neler konusulmş okumakla geçiyo :)
günaydınlarrr herkeseee

Günaydınlar canımmmm nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…