- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
öyle düşünme çok değişik şekilde yüzükler var illa aynı alyansı takıcaksınız diye de gerekmiyo o sade takılır sen beğendiğin tarzda bişey takarsın
hayırlısı olsun tatlım :) bi zamanlar bana da uzaktı şimdi de düğün çok uzak geliyooBakalım artık, daha o konulara uzağız. Yaklaştıkça belki ilgim artar.
hayırlısı olsun tatlım :) bi zamanlar bana da uzaktı şimdi de düğün çok uzak geliyoo
inşallah gönlünce olur canım yaa , iş nedeniyle mi uzaktasın ?Siz ne güzel nişanlanmışsınız, biz yaza belkiii.. Resmi bir adım atılsın istiyorum ben artık. Aileler bile tanışmadı henüz.. Belki memlekette olsam bu işler daha da hızlı olurdu ama maalesef 9 saat kadar uzaktayım.
inşallah gönlünce olur canım yaa , iş nedeniyle mi uzaktasın ?
ayrılık zorr bizde ayrı şehirlerdeyiz o kadar uzak olmasa da aynı şehirde olmak gibi olmuyoEvet canım öğretmenim, 2. yılım şu an.. 3 sene dolunca tayin isteyeceğim bakalım. Gerçi o zamana kadar neler değişir bilemeyiz.
ayrılık zorr bizde ayrı şehirlerdeyiz o kadar uzak olmasa da aynı şehirde olmak gibi olmuyo
tez zamanda kavuşun inşallah canım zor olmaz mıııBen yaz tatilinde memlekete gitsem de yine de görüşemiyoruz çünkü o farklı şehirde yaşıyor. Çok çok kötü oluyor ya, buluşabildiğimiz zamanlar bir elin parmaklarını geçmiyor.
tez zamanda kavuşun inşallah canım zor olmaz mııı
aileler tanıştıktan sonrası çok rahat oluyo canım ne kadar zaman da olsa artık sadece size dert olmuyo herkes plan içinde hazırlık içinde bi şekilde daha rahat günlere geçiyosun en kısa zamanda tanıştırmanı tavsiye ederim ilk fırsattaAmin amin, inşallah hepimiz en kısa zamanda sevdiğimize kavuşuruz. :)
aileler tanıştıktan sonrası çok rahat oluyo canım ne kadar zaman da olsa artık sadece size dert olmuyo herkes plan içinde hazırlık içinde bi şekilde daha rahat günlere geçiyosun en kısa zamanda tanıştırmanı tavsiye ederim ilk fırsatta
23 mayısta canım benim düğünümO benimkilerle geldi tanıştı, ben de ancak yarıyıl tatilinde gidebilirsem onun ailesiyle tanışırım. Aileler ne ara tanışır işte onu hiç bilmiyorum. Siz düğünü ne zamana düşünüyorsunuz?
ben de beştaş ve klasik alyansımı takıyorum birlikte hoş duruyo canımelmol bende klasige yakin bisey alicam buyuk ihtimal. Tektasla yanyana takarsam goz yorucu bi goruntu olsun istemiyorum. Sade şıklıktan yanayım. Taşlı bi model begendim ama taslar dusuyormus herkes soyluyor bunu. Elime yakisip yakismayacagi da muallak En iyisi denemeyle karar vermek galiba
günaydıınn canımmm :) Ve günaydın kızlaarr :) bende sık giremiyorum foruma vaktim olmuyo olanıda neler konusulmş okumakla geçiyo :)Kızlar günaydın :) dün hiç foruma giremedimkafam bu yıl hiç rahatlamıcak sanırım (
ayyy bi bakınıyım belki bi yerde bulurum çok begendim kupalarımı hep böyle farklı olsun istiyorum güle güle kullanın miss gibi sıcak çikolatalar için:) havalar serinledi ya sıcak çikolata sevdam yeniden canlandıinstagram --> mugtasarim :) Ama bitmiş olabilir canım, ben çok önceden ayırtmıştım.
bizimde o ilk kibarlığımızdan eser kalmadı ocak başına gidip donat abi masayı diyoruzbende ilk tanisma gunumuz ilk konusma gunumuz falan hep aklimda cok da onemserim, biraz gecmise donuk yasarim anılara cok onem veririm ama yildonumunde sinifta kaldim
Bizim ilk yemegimiz de taksimde istiklal caddesinde sevdigimiz bi yer var bildigin kebap yemistik
bende kalın alyans istemiyorum sanırım tek emin olduğum konu bu :)Herkese iyi aksamlar :)
kızlar hepimiz yakın zamanda söz nisan yapicaz insallah da alyansiniza karar verdiniz mi
Benim bi modelim var ama emin degilim
neler oluyo kuzum anlat rahatla hem çok sıkma canını :)Kızlar günaydın :) dün hiç foruma giremedimkafam bu yıl hiç rahatlamıcak sanırım (
günaydınlarrr herkeseeegünaydıınn canımmm :) Ve günaydın kızlaarr :) bende sık giremiyorum foruma vaktim olmuyo olanıda neler konusulmş okumakla geçiyo :)
bizim memleket dha soğumadı yaagünaydın kızlar
hava soğudu ellerim ayakalrım buzun içinde resmen
ayyy bi bakınıyım belki bi yerde bulurum çok begendim kupalarımı hep böyle farklı olsun istiyorum güle güle kullanın miss gibi sıcak çikolatalar için:) havalar serinledi ya sıcak çikolata sevdam yeniden canlandı
bizimde o ilk kibarlığımızdan eser kalmadı ocak başına gidip donat abi masayı diyoruz
bende kalın alyans istemiyorum sanırım tek emin olduğum konu bu :)
neler oluyo kuzum anlat rahatla hem çok sıkma canını :)
günaydınlarrr herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?