• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2. paylaşım yanlışlıkla olmuştur onu söyliyeyim.. El emeklerini sergilemek isteyen birisi sizi niye rahatsız etti onu anlayamadım ?
ilk olmasına bişey demedim farkındaysanız ikincisini gereksiz bulduğumu dile getirdim tartışılması gereken bir durum olduğunu sanmıyorum. hoşçakalın.

vayyyyy, ne yaparsın soyle de bende yapayım, çünkü benimki de ceşitli bahaneler ile benim hediye olayını kaynattı, biraz daha beklicem yoksa bende olay cıkarıcam :mad:
hediyesini geçtim o gün yanımda olmazsa korksun benden eğer gerçekten unutursa güzel bi yer ayırtcam pastamı hediyemi alıcam onu doğum günümü kutlamaya çağırcamutansın azıcık:KK62:

hediyesini geçtim o gün yanımda olmazsa korksun benden eğer gerçekten unutursa güzel bi yer ayırtcam pastamı hediyemi alıcam onu doğum günümü kutlamaya çağırcamutansın azıcık:KK62:
ah şu erkekler ya işine öyle gelir ya da gerçekten bu konuda biraz derse ihtiyaçları var ki unutmasınlar artık :KK62:

Back