2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimde 8 aralık doğum günüm bakalıma şkım ne yapacak merak ediyorum. ve pazartesi gününe geliyor
6-7 aralık aöf sınavı var nasıl kutlucak ne yapacak bakalım

birde bende 25 e giriyorum dolu dolu 24 olacağım allahım ya hiçbir şey yok ortada hep hayalim 25-26 aşlarında evli olup çocuk sahibi olmaktı.

yaş ilerliyor ya

nasıl biri bilmiyorum ama çok bi beklentiye girmemek en iyisi canım, yoksa insan sinir oluyor ve üzülüyor

nasıl biri bilmiyorum ama çok bi beklentiye girmemek en iyisi canım, yoksa insan sinir oluyor ve üzülüyor

aynen benim öyle br beklentim yok .hani öyle şatafatlı br şey beklemiyorum kredi kartını biitrip ocakta eşya bakacağız :)

ben de 25 de isterdim hep hayırlısı olsun geç olsun artık sayılı gün var sonunda :)

ne güzel tarih belli bende oda yok malesef
ilk adımlar atılmaya başladı mı hepsi geliyo bu defa sadece zaman geçmiyo sekiz sene sonra nişanlandık ve evlendiğimizde on yılımızın doldurmaya az kalmış olacak canım sabırrrrrrr

ilk adımlar atılmaya başladı mı hepsi geliyo bu defa sadece zaman geçmiyo sekiz sene sonra nişanlandık ve evlendiğimizde on yılımızın doldurmaya az kalmış olacak canım sabırrrrrrr
sizin bayağı uzunmuş.
biz 1 yıldır beraberiz .

maşallah size canım nasıl o kadar uzun beklediniz ben şaşırıyorum öylelerine .:)

sizin bayağı uzunmuş.
biz 1 yıldır beraberiz .

maşallah size canım nasıl o kadar uzun beklediniz ben şaşırıyorum öylelerine .:)
valla beraber büyüyosun çokta güzel oluyo tabi sabır sadakat işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…