bizim o zaman ölmeye çok vaktimiz kalmadı tatlım 27 nin içindeyim ya ben
çok teşekkür ederimmmbizim o zaman ölmeye çok vaktimiz kalmadı tatlım 27 nin içindeyim ya benşimdiden doğum günün kutlu olsun canım
unutmaz canım daha varmıs yaodun evet benim odunum ve sanırım doğum günümü unuttu
içimde böyle his var vallaunutmaz canım daha varmıs ya
yok bence yanılıyosuniçimde böyle his var valla
umarım öyledir geçen sene pek bi heyecanlıydı bu sene tık yokyok bence yanılıyosun
aynı mesajı 14 dk önce buraya yazdınız ve diğer tüm topiklere ....kızlarr sayfama beklerim sizi.. istediğiniz modeller netten beğendiğiniz modelleri yapabilirim.. gelin çiçeği gelin tacı kına tepssi nişan tepsisi lohusa tacı kapı süsü tütü etek takımı vs.. her türlü modeli yapıyorum çok uygun fiyatlara yapıyorum hepsini bilginiz olsun..
https://www.facebook.com/pages/Tarifenin-Marifeti/795237437209694
bi kere yeterli diye düşünüyorum ve topiğimde reklamınızı gereksiz buldum...evet farkındayım ??
ilk olmasına bişey demedim farkındaysanız ikincisini gereksiz bulduğumu dile getirdim tartışılması gereken bir durum olduğunu sanmıyorum. hoşçakalın.2. paylaşım yanlışlıkla olmuştur onu söyliyeyim.. El emeklerini sergilemek isteyen birisi sizi niye rahatsız etti onu anlayamadım ?
çaktırmıyodurumarım öyledir geçen sene pek bi heyecanlıydı bu sene tık yok
eğer öyle değilse büyük olay çıkararırım hiç acımamçaktırmıyodur
vayyyyy, ne yaparsın soyle de bende yapayım, çünkü benimki de ceşitli bahaneler ile benim hediye olayını kaynattı, biraz daha beklicem yoksa bende olay cıkarıcameğer öyle değilse büyük olay çıkararırım hiç acımam
hediyesini geçtim o gün yanımda olmazsa korksun benden eğer gerçekten unutursa güzel bi yer ayırtcam pastamı hediyemi alıcam onu doğum günümü kutlamaya çağırcamutansın azıcıkvayyyyy, ne yaparsın soyle de bende yapayım, çünkü benimki de ceşitli bahaneler ile benim hediye olayını kaynattı, biraz daha beklicem yoksa bende olay cıkarıcam
ama benim ki ilktihediyesini geçtim o gün yanımda olmazsa korksun benden eğer gerçekten unutursa güzel bi yer ayırtcam pastamı hediyemi alıcam onu doğum günümü kutlamaya çağırcamutansın azıcık
ilk olması kötü olmuş tabi sende onun doğum gününde aynısını yaparsın :)ama benim ki ilktitaktiğin güzel canım unutursa uygula
ah şu erkekler ya işine öyle gelir ya da gerçekten bu konuda biraz derse ihtiyaçları var ki unutmasınlar artıkhediyesini geçtim o gün yanımda olmazsa korksun benden eğer gerçekten unutursa güzel bi yer ayırtcam pastamı hediyemi alıcam onu doğum günümü kutlamaya çağırcamutansın azıcık
evet canım bende oyle düşünüyorum :)ilk olması kötü olmuş tabi sende onun doğum gününde aynısını yaparsın :)
kesinlikle derse ihtiyaçları var, bizim onemsediğimiz seyler onlara sacma geliyorah şu erkekler ya işine öyle gelir ya da gerçekten bu konuda biraz derse ihtiyaçları var ki unutmasınlar artık
günaydın hatunlar nerelerdeseniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?