• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

tesekkürler iyiyim sen naslsın :)
nişanlıym agustos 2012 den beri.üniversite sondaym :52: 29 agustos 2015 de düğünmz var nasip olursa :16:
bende iyiyim canım:16:
bizim sadece aileler tanıştı söz nişan henüz yok:1: bende son sınıftayım teuz gibi düğün istiyoruz:52:
günaydın gelincigim benim bugün aşk dolu geçmiyo malesef =((

neden canım noldu ki:26:

Bende nişanlık modellerine bakıyorum ara ara canım :31::31: Sen nasıl yaptıraksın evini nasıl döşiceksin :31:

country vintage arasında dolanıp duruyorum canım:9: çok fazla eşyadan hoşlanmıyorum bide yatak odası için giyinme odası istediği gibi olursa o kocaman gardrop olmaz oda daha ferah olur :16:
oturma odasında köşeli koltuk tv ünitesi orta sehpa küçük bi kitaplık duvarlarda çerçeve yeterli :)
bi sinema odası olcak :27: aklımda o da var:1:

country vintage arasında dolanıp duruyorum canım:9: çok fazla eşyadan hoşlanmıyorum bide yatak odası için giyinme odası istediği gibi olursa o kocaman gardrop olmaz oda daha ferah olur :16:
oturma odasında köşeli koltuk tv ünitesi orta sehpa küçük bi kitaplık duvarlarda çerçeve yeterli :)
bi sinema odası olcak :27: aklımda o da var:1:

Bende severim c.vintage tarzını çok hoş gerçekten döşemesini bilirsen :31: Bencede gardolpun yükünden kurtulmuş olursunuz giyinme odası olursa ama bunn içinde ya ayrı bir oda yada yatak odasnn baya büyük olması gerekiyor :25: Salon ve oturma odası birmi olcak cnm

Bende severim c.vintage tarzını çok hoş gerçekten döşemesini bilirsen :31: Bencede gardolpun yükünden kurtulmuş olursunuz giyinme odası olursa ama bunn içinde ya ayrı bir oda yada yatak odasnn baya büyük olması gerekiyor :25: Salon ve oturma odası birmi olcak cnm

yok canım bir olmıycak...
evimiz 2 katlı oda sorunu yok ama bomboş evi döşemek planlamak çok zor:25:

Back