- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
hayırlı geceler
sanada hayırlı geceler gelincik hoşgeldinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı geceler
sanada hayırlı geceler gelincik hoşgeldinnnn
Hoşbuldm gunaydın
nasılsın kendinden bahsetsene biraz var mı söz nişan
günaydın gelincikler...
Aşk dolu bir günümüz olsun
bende iyiyim canımtesekkürler iyiyim sen naslsın :)
nişanlıym agustos 2012 den beri.üniversite sondaym 29 agustos 2015 de düğünmz var nasip olursa
günaydın gelincigim benim bugün aşk dolu geçmiyo malesef =((
bende iyiyim canım
bizim sadece aileler tanıştı söz nişan henüz yok bende son sınıftayım teuz gibi düğün istiyoruz
neden canım noldu ki:26:
benimkiyle akşam tatışmıştık kuzum telide öyle kapadık ondan
Günaydınlaarrr
günaydın hatuncumm nasılsınn
iyiyim kuzusum sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun
iyiyi canım netten ev resimlerine bakıyorum giyinme odalarına filan bi fikrim olsun diye sen napıyosun
Bende nişanlık modellerine bakıyorum ara ara canım Sen nasıl yaptıraksın evini nasıl döşiceksin
country vintage arasında dolanıp duruyorum canım çok fazla eşyadan hoşlanmıyorum bide yatak odası için giyinme odası istediği gibi olursa o kocaman gardrop olmaz oda daha ferah olur
oturma odasında köşeli koltuk tv ünitesi orta sehpa küçük bi kitaplık duvarlarda çerçeve yeterli :)
bi sinema odası olcak aklımda o da var
Bende severim c.vintage tarzını çok hoş gerçekten döşemesini bilirsen Bencede gardolpun yükünden kurtulmuş olursunuz giyinme odası olursa ama bunn içinde ya ayrı bir oda yada yatak odasnn baya büyük olması gerekiyor Salon ve oturma odası birmi olcak cnm
neden canım üzülme boşuna barışırsınız...
ama küs uyumayın
offf artık napıcamı bilemez hale geldim canım küs uyuduk işte çogunlukla hep öyle oluyo ki artık bu durumdan çok sıkılmaya başladım kuzumm
yok canım bir olmıycak...
evimiz 2 katlı oda sorunu yok ama bomboş evi döşemek planlamak çok zor