• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

uçurtma avcısını duymuştum kuzum merak ediyorum bende. Bu aralar son kamelya diye bi kitap var onu merak ediyorum :46: İkisinide sipariş vereyim yada :21:
Son kamelyayı okumadım bilmiyorum ama uçurtma avcısını mutlaka okumalısın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son kamelyayı okumadım bilmiyorum ama uçurtma avcısını mutlaka okumalısın :)

Emir ve hasanın hikayesnin geçtiği kitap demi kuuzm. Bri zengin iş adamının oğlu biri hizmetkarın

Emir ve hasanın hikayesnin geçtiği kitap demi kuuzm. Bri zengin iş adamının oğlu biri hizmetkarın

Evet canım o kitap :) tüylerim hala ürperiyo kitabı hatırlayınca:)

$10433786_470026009807558_334811102411708374_n.jpg askılarımı boyıcam canım bide kapı süsü siparişi vericem:1:
Evet ya bi türlü bitmedi bugün :( neymiş planların canım:)

:) çok tatlı olmuşlar :) ama ben böyle ince ayrıntılarla uğraşamam herhalde canım:)

bu resmi blogda gördüm canım :) daha boyamadım ama yapıcam :)
valla bana örgü işi olmasın herşeyle ugraşırım bide yapcak bişey yok benim odun işlere gömüldü resmen :43:
arkadaşlarımda ya tatilde ya çalışıyo:25:

bu resmi blogda gördüm canım :) daha boyamadım ama yapıcam :)
valla bana örgü işi olmasın herşeyle ugraşırım bide yapcak bişey yok benim odun işlere gömüldü resmen :43:
arkadaşlarımda ya tatilde ya çalışıyo:25:

Bende örgü severim canım:) benimde yapcak bişeyim yok patlıcam resmen :) eylül gelsin diye dua ediyorum :)

Bende örgü severim canım:) benimde yapcak bişeyim yok patlıcam resmen :) eylül gelsin diye dua ediyorum :)

valla eylül gelesede sen ögrencilerine ben hocalarıma kavuşsam kendimi boşlukta hissediyorum:53:

Back