- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
- 163
derdiniz ne ki kuzucum:26:
yavrum ben aşırı kıskançlık yapıyomuşum kıskanırkende saçmalıyomuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derdiniz ne ki kuzucum:26:
önce benim ne istediğime karar vermem lazım canım sürekli çocuk gibi o olsun ayy yok bu olsun diyip duruyorum benim odunda sabit fikilidir bi karar verdimi tamamdır o iş benim bu hallerime kızıyo tabi:18:Anladım canım daha zaman çok var hem hallolur hersey mimarda var sen dert etme bukdr
yavrum ben aşırı kıskançlık yapıyomuşum kıskanırkende saçmalıyomuşum
önce benim ne istediğime karar vermem lazım canım sürekli çocuk gibi o olsun ayy yok bu olsun diyip duruyorum benim odunda sabit fikilidir bi karar verdimi tamamdır o iş benim bu hallerime kızıyo tabi:18:
gerçekten abartıyo olabilir isin canım:44:
yokk canım abartmıyorum ilk zamanlarda gerçekten daha çok abartıyorum ama bu son zamanlarda eskisi gibi degilim yani neyse canım boşver seninde başını agrıtmıyımm saol yinede
kuzucum hangi kitabı okuyorsun . kitap önerin varmı yenikitaplar almayı düşünüyorum
öyle deme kızarım anlatcaksın tabi ara bence
tmm kuzumm saoll teşekkür ederim
Merhba kızlaaarrr :) ben geldim çok mutluyum :) ilk defa smz konusunu babamla yüzyüze konuştuk:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy inanmıyorum çok mutlu oldumm
eee ne zaman
Kuzum yine şubatta :) zaten 20 günlük vaktimiz kaldı bu süreye skştırmak istemedim. Zaten nikahımızda şubatta olacak. Düğün tarihimzde aynı olunca rahat rahat yapalım skştırmayalım dedik :)
yani şubatta gelin oluyorsunnn:132:
Düğn olmayack şubatta ama evlenmiş olacam :) düğün mayıs haziranda olacak evide ağustosta kuracaz:)
sonuçta bu iş resmiyet kazanıcak karı koca olcaksınızz
Evet :))) şu askerliği hayırlısı ile halletseydik :) düşünüyorumda nikahımızı çalıştığımız yerde mi yapsak. Çünkü hem ordaki nikah dairesinde gzel bi anımız var hemde düğünümüze gelemicek arkadaşlarımızda gelebilir. Sizce nasıl olur?
bence çok güzel olur canım hem arkadaşlarınızada küçük bi jest olur o gün için :) nikahdan sonrada küçük bi kutlama ohhh daha ne olsun hem anınızda varmış
Evet canım bi yemeğe gidebiliriz:) bunu hemen sevdiceğimle paylaşmalıyım:)
ayyy ne güzel yaa
Sevdiceğim askerdeyken de söz nişan nikah hazırlıklarımı yaparım :) ayy bende heyecanlandım:)
Canım zülfü livanelinin kardeşimin hikayesini okudum basit ama sürükleyici bi konusu vardı. Ahmet Ümit in beyoğlunun en güzel abisini okudum. Oda cinayet romanıydı beğendim. Ondan öncede uçurtma avcısını okudum o muhteşem bi kitaptı. Uçurtma avcısının yazarının diğer kitaplarıda güzelmiş daha okumadım ama ben. Şimdi de iskender pala-mihmandar a başlıcam bugün:)