- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
ben 82 almıştım canımhımm ne güzelmiş. peki kaç puan almak gerekir benim sevgilim adalet bölümünü okuyor açıktan o yüzden soruyorum canım
Evde olacak bu abartı olur mu diyede düşünüyormçok hoşmuş bencee..nişan nerde olcak pekii
Dimiii katılıyorum tamam
kendinizi tanıtın bakalım hatunlar :)iyiyim ben de nolsunn..
en mantıklısı öyle yapmak canım :)Az paradaa değil korkuyorum o yüzden bende almaya. Şubeleerinde bakacam artık mecbur
o zaten stressiz gıcık ediyor beni, bende aksine full heyecansevdiği yemekleri yaparsan stresi azalır :)
bende çok heyecanlıyımkararsız kaldım daha ilkinde böyle sonra neler olacak bilmiyorum ya uffff
Evde olacak bu abartı olur mu diyede düşünüyorm
Teşekkür ederim canım ...Aynen, bide tek kalıyorum yakıtı bölüşecek kimse yok, kira aynı şekilde.. Bide şu üniversitede aldığım krediyi geri ödüyorum her ay 250 sadece ona gidiyor.
Hosgeldin canım, hayırlı olur inşallah.. :)
Ben böyle şeylere bakayım o zamn :)Canım kimler gelecek? Hangi gün? Saat kaç? Bunlar belli mi? Ona göre tavsiye veririz
Olmaz bence.. Kabarık, taşlı abartı bir model değil tamam çok şık ama sen gelinsin tabi ki biraz farklı giyinmen lazım ama bende evde yapmayı düüşünüyorum nişanımı seninki gibi birşey alırım büyük ihtimal aksi bir durum olmazsa
benimkide yok ya ne heyacanı filan diyodu babamı karşısında görünce yüzü domatese döndüo zaten stressiz gıcık ediyor beni, bende aksine full heyecan
Canım kimler gelecek? Hangi gün? Saat kaç? Bunlar belli mi? Ona göre tavsiye veririz
Olmaz bence.. Kabarık, taşlı abartı bir model değil tamam çok şık ama sen gelinsin tabi ki biraz farklı giyinmen lazım ama bende evde yapmayı düüşünüyorum nişanımı seninki gibi birşey alırım büyük ihtimal aksi bir durum olmazsa
canım erkek arkadasım olacak annem ve ev arkadasım. Cumartesi ya da pazar günü öğlen saatlerindeCanım kimler gelecek? Hangi gün? Saat kaç? Bunlar belli mi? Ona göre tavsiye veririz
Günaydınnn
Canım o sitelerde kapıda ödeme var mı? Yani nakit ödeme
Küçükçekmecedeyim canım ama evlenince büyük ihtimal anadolu yakasına geçiş yapıcam. sevgili orda oturuyor çünkü :) sen nerdesin canım?
kendinizi tanıtın bakalım hatunlar :)
Ben 25 yaşındayım arapça eğitimcisiyim. 9 aylık nişanlıyım .asker bekliyorum
en mantıklısı öyle yapmak canım :)
iyi olmus :) mustahak onlara kesin benimkinin de oyle olur :)benimkide yok ya ne heyacanı filan diyodu babamı karşısında görünce yüzü domatese döndü
bence olmazz sonuçta fotoğraff çektirceksinn ve o gün senin gününnEvde olacak bu abartı olur mu diyede düşünüyorm
çok keyifliydi ya :)iyi olmus :) mustahak onlara kesin benimkinin de oyle olur :)
kendinizi tanıtın bakalım hatunlar :)
en mantıklısı öyle yapmak canım :)
aaaaaa sende mi asker yarenisin En Büyük Türkiye :)elmuhibbi
Teşekkür ederim canım ...
canım erkek arkadasım olacak annem ve ev arkadasım. Cumartesi ya da pazar günü öğlen saatlerinde
Pendik'te oturuyorum canım bende :) umarım beğenirsin buraları :)
Evet canım. Sende öyle mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?