2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha babanı anlıyorum da ablanı anlamadım Maşallah nazar değmesin bu devirde çiflerin büyük çoğunluğu sevgilerini dejenere etmekte çok başarılılar bizler öyle olmayız inşallah.. Yazın evet millet kaçıyor biyerlere eylül en güzeli gerçekten. Mayıs ta bile havalar tam ısınmamış oluyor aslında bir de düğüne de rahat rahat hazırlanmak var aslında daha güzel öyle

Selam kızçeler süpermiş burası ya
ne sandın tatlım gel sende katıl bize herkese yerimiz var hatta bilgilerini yaz senide daimi gelinciklerimize ekliyim beraber gün sayarız :)
evet kuzum hatırlıyorum senide artık burdaysan senide ekliyim mi listeye:)

kendime gecelikler filan alcam canım evlilik için hiç geceliğim yok hala miki mauslu pijamalar giyiyorum

al benden de o kadar zaten evli arkadaşlar diyo bol bol iç çamaşırı alın diye ben çarşıya pazara gittikçe alıyorum ama takım olarak hiç almadım gecelik

Selam kızçeler süpermiş burası ya

Merhaabaaaaa

Merhaba çok güzel enerjili birisisin o elektriği aldım senden (sanaldan nasıl olduysa artıkın )

Bende 24 Yaşındayım. Ar-Ge teknisyeniyim. Asker yareni hasret dolu biriyim

ne sandın tatlım gel sende katıl bize herkese yerimiz var hatta bilgilerini yaz senide daimi gelinciklerimize ekliyim beraber gün sayarız :)

evet kuzum hatırlıyorum senide artık burdaysan senide ekliyim mi listeye:)

Canım zevkle ama benim bilgiler kesin değil ya ama neyse dur ben kesin olanları yazayım :) 27 yaşındayım master öğrencisiyim ve işsizim sevdiceğimle tanışma tarihim 29 haziran, nişan tarihim her an olabilir (biz ekim diyelim) evlilik ya şubat ya mayıs o da belli değil öyle işte

Allah kavuştursun hayırlısıyla hacı :)

kızlar güvenip alışveriş yaptığınız gecelik satan site isimlerini söylesenize faydalanalım yavaştan
önce alışveriş yapmış memnun olan arkadşlardan bekliyorum

al benden de o kadar zaten evli arkadaşlar diyo bol bol iç çamaşırı alın diye ben çarşıya pazara gittikçe alıyorum ama takım olarak hiç almadım gecelik
benim hiç çamaşır takımım yok
ayyy gerçi yok demiyim 5 takımım var birini ilk gece için saklıyorum gecelik sbahlık çok güzel dantelli tüllü bişey:) bi siyah gecelik ona dantel sabahlık alıcam 1 şort takımım var 2 tanede geceliğim bide var desem neler çıkar bilmiyorum

bizimde kesin değil tahmini yazdık işte beraber heyecan yaşıyoruz burda
kızlar güvenip alışveriş yaptığınız gecelik satan site isimlerini söylesenize faydalanalım yavaştan
benim bohça için alışveriş yaptığım sitelerde geceliklerde var tatlım

aliexpress var aşırı ucuz geliyor ordan kargo ücreti de yok, ben de daha almadım ama alanlar memnun. İngilizceniz varsa ordan da alabilirsiniz. 5 dolara bile harika takımlar babydolller var.

Allah kavuştursun hayırlısıyla hacı :)

Allah razi Olsun haciii nerede oturuyorsun tatlım :)

Ahh ahh tatlım yok deme bea 5takım varmış daha nolsun zaten birde bohçada geliyor 6lı mı 7li mi takım ne bence almana bile gerek yok he dolap zengin olsun diyosan ayrı

Amanda aman aramıza yeni gelincikler katılmış, herkese aşk dolu günler diliyorum efenim. Aşkla kalın, hatta aşkla yatın aşkla kalkın felan yani

Hadii canım kışında yatılır mı öyle ben donarım ya :)
benimde pek pijama alışkanlığı yok niyeyse çok şükür ona bişey demiyor giymicen gibilerinden :)

Kendileri rahat tabi..

ben birde atletle dolaşlmasını istemiyor hiç sevmem diyorum da napim böyle rahatım ben diyor hayır dedim giy kaprini otur eşofman tarzı hoşlanmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…