2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim böyle hazırlandığıma bakma canım daha var bohçanın gitmesine ben herşey elimin altında olsun istediğim için böyle davranıyorum

send ebenim gibisin aslında en güzeli o zaman panik yaşamıcaksın :)

bende önceden alalım koyalım diyorum rahat ederiz diyorum canım masraf açısından da olsa hafiflemiş olruz.

Olsun olsun ya sonradan hangi birini yapıcan :) söz nişanı nasıl düşünüyorsunuz peki
bir hafta arayla evde olucak canım
önce gelip beni istiycekler o gün neler gerekliyse konuşulcak sonra haftaya gelicekler yüzüklerimiz takılmış olcak
bide aile olarak akşam yemegi planlıyoruz şık bi yerde hemde kutlamış oluruz :)
TAMAM canım seve seve :)

Ayy çok kötü ya o birde pazarları da yaparlar çok sinir olurumm..

aşkla telefonda konuştum keyfim birazda olsa yerine geldi. :)
Valla onların sesleri dünyalara bedel canım
bende biraz önce duydum sesini ağzım kulaklarımda yine

send ebenim gibisin aslında en güzeli o zaman panik yaşamıcaksın :)

bende önceden alalım koyalım diyorum rahat ederiz diyorum canım masraf açısından da olsa hafiflemiş olruz.
kesinlikle haklısın canım bi anda yüklenince o mu olsa bu mu olsa diyoruz bi yerden mutlaka hayal kırıklığı yaşıyoruz istediğimizi alamayarak böyle yavaş yavaş olunca hep benim istediğim oluyo hem yüküm hafifliyo bide ben hiç para biriktiremem

nasılsın asker kuzusu :)

Iyiyim çok şükür tecrübelerinizden kendime pay çıkarıyorum tatlım :) sen nasılsın canımm :)

Anladım kuzu en güzeli o zaten :) bizde aile arasında nişanı düşünüyoruz tabi babam ne düşünüyor bilmiyorm

aynen şimdi ki rahatlık o zaman olmayacak oldu bittiye getirilecek herşey.

şimdi tadını çıkara çıkara almak daha güzel ayrı heyecanını mutluluğunu yaşıyorsun darısı bana inşallah

İyiyim canım bende

beyğlu öğretmen evinden fiyat teklifi için mail attım bakalım ne kadar dicekler 150-200 kişilik kokteyl tarzı inş. uygun olur

İyiyim canım bende

beyğlu öğretmen evinden fiyat teklifi için mail attım bakalım ne kadar dicekler 150-200 kişilik kokteyl tarzı inş. uygun olur
Merhaba, birşey sormak istiyorum..Öğretmenevi organizasyonları sadece öğretmen ve öğretmen yakınlarına mı veriliyor?

aynen şimdi ki rahatlık o zaman olmayacak oldu bittiye getirilecek herşey.

şimdi tadını çıkara çıkara almak daha güzel ayrı heyecanını mutluluğunu yaşıyorsun darısı bana inşallah
İnşallah canım sende tüm heveslerini yaşarsın istediklerini hemen alırsın :)
Fiyatı bizede söylersin dimi :)

İyiyim canım bende

Öğretmenlere daha indirimli oluyor kuzu dışarıya biraz pahalı tabi limitiniz ne kadar bilmiyorm ama.. Inşallah uygun fiyat verirler. Sarıyer taraflarıda uygun sanki orada da çok mekan var :)

Merhaba, birşey sormak istiyorum..Öğretmenevi organizasyonları sadece öğretmen ve öğretmen yakınlarına mı veriliyor?

Yok dışarıdan da kişiler kiralıyabiliyor

Merhaba,

benim mesleğim öğretmenlik değil dün bende onu düşündüm ama inan bilmiyorum sorup öğreneceğim inşallah öyle bir koşullama yktur

Teşekkür ederim cevabınız için, benim eğer kısmet olursa iki şehirde ayrı düğünler olacak..O yüzden maliyeti düşürmem lazım..

Teşekkür ederim cevabınız için, benim eğer kısmet olursa iki şehirde ayrı düğünler olacak..O yüzden maliyeti düşürmem lazım..
Rica ederim :) polis evlerini de düşünebilirsiniz nerede olacak acaba düğünleriniz kısmetse :)

Rica ederim :) polis evlerini de düşünebilirsiniz nerede olacak acaba düğünleriniz kısmetse :)

Çook karışık yahu benim durumum, aslında ailemle istanbulda yaşıyorum..Ama ailem emekli olunca memlekete yerleştiler.Erkek arkadaşım mersinli ailesi orda, kendisi istanbulda yaşıyor..Bu durumda istanbul ve mersinde olucak sanırım düğünler.Kısmetse tabii

İyi ki tek düğünüm olucak
Bu kadar heyecana kalp dayanmaz

Abooo baya karışıkmış.. Gönüller bir olsın yeterki ne güzel çift düğün olacak ama masraf yönü sıkıntı Allah gönlünüze göre yaşatsın herşeyi inşallah

Burdaki düğün kına formatlı düğün gibi olur galiba, yani öyle oluyormuş Bende hep tek düğün tek stres isterim ama nasıl olucak ki Allah hepimize içine sinen düğünler nasip etsin inşallah

kına formatlı düğün nasıl oluyor ki

Bende bilmiyorum aslında

Ama duyduğum kadarıyla yine gelinlik giyiliyormuş, normal düğünde olanlar yine oluyomuş. en sonda bindallı giyinip kına yakılır heralde,vallahi bilgisi olanlar varsa beni de aydınlatsın

zor olur öyle yaa
öyle bi kına gecesi yapıcam kii vur patlasın çal oynasınn
gerçi ben gelin hamamıda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…