- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
saol tatlım gell gell sende katıl bizeSELAM KIZLAR TOPİC HAYIRLI OLSUN
araştır canım şimdiden alternatifin olsun ben sabit kaldım tek bi fikirde hayalkırıklığı olduacaba ben nasıl bi yer bulcam çok korkuyorum valla
kapalı bi alan yada havuz başı istemiyorum ben ondan eminimaraştır canım şimdiden alternatifin olsun ben sabit kaldım tek bi fikirde hayalkırıklığı oldu
Evet canm iltihaplı romatizmaniye ki rahatsızlığı mı var
Birakir miyim hic, fiilen olmasada ruhen hep yaninizdayim. Bir ruh düşünün forumda dolasiyor felan ups pek korkutucu oldu tamam düşünmeyinhoşgeldin yalnız bırakma tabi bizlerii
saol tatlım gell gell sende katıl bize
çok geçmiş olsun canım.... bide iyi tarafından bak hep yan yana olcaksınız :)Evet canm iltihaplı romatizma
ayyy öyle ruh filan deme benceBirakir miyim hic, fiilen olmasada ruhen hep yaninizdayim. Bir ruh düşünün forumda dolasiyor felan ups pek korkutucu oldu tamam düşünmeyin
aşk dolu bir hafta olsun gelincikleeeer
sende durumlar ne tatlım sözlü müsün nişanlı mı yoksa çoğunluğumuzda olduğu gibi hala sevgili miGELDİM CANIM :)
Ben de deniz cok istiyodum hatta tek istediğim oydu ama yalan oldu maalesefkapalı bi alan yada havuz başı istemiyorum ben ondan eminim
bi tarafım deniz bi tarafım orman olsun ayy ne çok şey istiyorum
benimde istediğimi bulmam zorBen de deniz cok istiyodum hatta tek istediğim oydu ama yalan oldu maalesef
çok geçmiş olsun canım.... bide iyi tarafından bak hep yan yana olcaksınız :)
ayyy öyle ruh filan deme bence
çeyizlere devam mı var mı yeni fikirler canım :)
sende durumlar ne tatlım sözlü müsün nişanlı mı yoksa çoğunluğumuzda olduğu gibi hala sevgili mi
Bende sevgiliyim :)
2014-2015 sayfasındaydım şimdi sıra buna geldi :)
salon demeyin kızlar bende inanılmaz kararsızım düğün yapmakta feci pahalı ya . tekne düşünüyorum cafe tarzıda olabilir yani .
iyi ki geldin :)
teknede çok mantıklı aslında bi yakınımızın düğünü teknede oldu öyle uzaktan akrabaları filan çagırmadı çok yakınlar vardık herkes birbirini tanıyodu...
yemekler müzik filan tamamdı ama görüntüde eksiklik vardı dışardan tekneyi gören aaa düğün yapıyolar demezdi daha süslü daha özenli olsaydı çok daha güzel olur 3 saat kadar sürmüştü ben çok eğlenmiştim :)
tahmini söz nişan düğün tarihleriniz varsa onlarıda yazıyım canım:)Benim dayıoğlu yaptıydı aynen dediğin gibi düğün demezlerdi ama güzeldi maksat eğlenmek olsun
ben süslemeyi düşünüyorum organizasyon şirketleri ne kadar isterler aacaba?
7 bin lira vermek onca borcun iinde mantıksız geliyor bana
sen salonda mı düşünüyorsun canım
bende 24 yaşındayım finans raporlama departmanında çalışıyorum canım .
tanışma günümüz 21/07/2013
hoşgeldin canımmm bende tam senin durumdayım salon salon beynimi yedimsalon demeyin kızlar bende inanılmaz kararsızım düğün yapmakta feci pahalı ya . tekne düşünüyorum cafe tarzıda olabilir yani .
tahmini söz nişan düğün tarihleriniz varsa onlarıda yazıyım canım:)
organizasyon şirketleri ne kadar ister bilmiyorum ki fiyat almak lazım gerçi elin yatkınsa kendinde yapabilirsin :)
tülller balonlar renkli minik sıralı ışıklar var ya onlarla çok tatlı bi görüntü oluşur bence :)
hoşgeldin canımmm bende tam senin durumdayım salon salon beynimi yedim
yemek dahil mi yoksa kokteyl tarzı mı olcak canımCanım onu bilmiyorum çünkü biz eşyaları alacağız eşyaların borcunun bitiminden dolayı yüzükleri takıp
fazla beklemeden düğün yapacağız canım .
Evet ben biraz fiyat edineyim bakayım
150 kişilik tekne 2500 tl denildi bana haziran 2015 için
balondu tüldü eminönünden alırım aslında bakıp fikir edinmke laızm aslında
yemek dahil mi yoksa kokteyl tarzı mı olcak canım
evet süsleme işini kendin yaparsın organizasyon firmaları bence 1500 den aşagı fiyat vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?