ben fazla yoğunum
ya ben fazla kilo aldık diye akşam yemeklerini bıraktımben kendime tarif defteri oluşturuyorum
yaaa neler yazdınnn :)ben kendime tarif defteri oluşturuyorum
ya ben fazla kilo aldık diye akşam yemeklerini bıraktımhafif şeylerle geçiştiriyoruz artık
Kuzuu tek çeşit yap yanına destekleyici pilav makarna yaparsan o kilo yapıyo :)ya ben fazla kilo aldık diye akşam yemeklerini bıraktımhafif şeylerle geçiştiriyoruz artık
yaaa neler yazdınnn :)
evet işte hatayı orda yaptımKuzuu tek çeşit yap yanına destekleyici pilav makarna yaparsan o kilo yapıyo :)
Ayy deme yaa şubatta artık alayım diktirmeye başlayayım diyordum benKuzu ocak - şubat gibi yeni modelleri çıkarıyolar ya bence o zman bak :)
Galiba hafiften nasıl bişeyler istediğime karar vermeye başladım ben ama öylesini bulmam zor gibie yavaş yavaş model belirlemek lazım
Kahvaltıdaydım benn
Oh en güzeliya ben fazla kilo aldık diye akşam yemeklerini bıraktımhafif şeylerle geçiştiriyoruz artık
canım sadece dolaşıp kendine yakışan modeli görmeye çalış. diktireceğin yere karar vermeye çalış bence. model bulduysa dikerler zaten aynısını merak etmeAyy deme yaa şubatta artık alayım diktirmeye başlayayım diyordum benHani bi denesem zarar gelmez sanki şu sıralar. Zaten anca ay sonuna falan zaman ayırabilirim ona
Galiba hafiften nasıl bişeyler istediğime karar vermeye başladım ben ama öylesini bulmam zor gibiO yüzden sanki baksam mı diyorum.
Kahvaltıdaydım benn
Oh en güzeli
Model bulmadım iştecanım sadece dolaşıp kendine yakışan modeli görmeye çalış. diktireceğin yere karar vermeye çalış bence. model bulduysa dikerler zaten aynısını merak etme
Ben iki kat sarıyorum onu kuzu sanada iki kat demiştim tek mi sardın :) ohh almalı kurabiyeyide yaz ben gecenlerde yapmıştımda çok güzel oluyo :)senin çıtır börek tarifinin bir başka verisyonunu yazarken farkettim ki , 3 katlı olarak sarılıyormuşbende benim böreğin içinde niye bu kadar boşluk ve hava var diyordum
ıslak kek, poğaça ve açma tarifleri aldım netten, bakınıyorum pratik ne varsa yazicim
Günaydınnn hoşgeldinn taze gelinn :)Günaydın hatunlaarr nasılsınız ben geldimmm
ozmaan gez sen kuzuModel bulmadım işteModel yok kafamda. Diktireceğim yer belli ama modele karar vermem için denemem gerek.
yeni gelin hoşgeldin :) bu şey noluyor yoksaaaaaaGünaydın hatunlaarr nasılsınız ben geldimmm
Tek sulu yemek yap yanına yoğurt mis gibi :)evet işte hatayı orda yaptımmutlaka 2 çeşit olacak diyordum artık sadece çorba yada bi sulu yemek aburcubur yok karar verim ama benimki pek uymuyor bu karara
Günaydınnn hoşgeldinn taze gelinn :)
ney ne oluyor hatun anlamadım :dozmaan gez sen kuzu
yeni gelin hoşgeldin :) bu şey noluyor yoksaaaaaa
Ay yaşasınn bakayım ben ilk fırsatta. Hattaaa bu haftasonu değil diğer haftasonu başlayayımmozmaan gez sen kuzu
yeni gelin hoşgeldin :) bu şey noluyor yoksaaaaaa
Heheh ifadeden dolayı dedi sanırsam ben de onu aklımdan geçirdimhoşbulduk tatlımmm
ney ne oluyor hatun anlamadım :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?