2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yaaa neler yazdınnn :)

senin çıtır börek tarifinin bir başka verisyonunu yazarken farkettim ki , 3 katlı olarak sarılıyormuş bende benim böreğin içinde niye bu kadar boşluk ve hava var diyordum

ıslak kek, poğaça ve açma tarifleri aldım netten, bakınıyorum pratik ne varsa yazicim

Kuzu ocak - şubat gibi yeni modelleri çıkarıyolar ya bence o zman bak :)
Ayy deme yaa şubatta artık alayım diktirmeye başlayayım diyordum ben Hani bi denesem zarar gelmez sanki şu sıralar. Zaten anca ay sonuna falan zaman ayırabilirim ona
e yavaş yavaş model belirlemek lazım
Galiba hafiften nasıl bişeyler istediğime karar vermeye başladım ben ama öylesini bulmam zor gibi O yüzden sanki baksam mı diyorum.
Napıyosunuzz kimsenin sesi çıkmıyo yine @blisss le Mrs Pink de yoklar
Kahvaltıdaydım benn
ya ben fazla kilo aldık diye akşam yemeklerini bıraktım hafif şeylerle geçiştiriyoruz artık
Oh en güzeli

canım sadece dolaşıp kendine yakışan modeli görmeye çalış. diktireceğin yere karar vermeye çalış bence. model bulduysa dikerler zaten aynısını merak etme

canım sadece dolaşıp kendine yakışan modeli görmeye çalış. diktireceğin yere karar vermeye çalış bence. model bulduysa dikerler zaten aynısını merak etme
Model bulmadım işte Model yok kafamda. Diktireceğim yer belli ama modele karar vermem için denemem gerek.

Günaydın hatunlaarr nasılsınız ben geldimmm

Ben iki kat sarıyorum onu kuzu sanada iki kat demiştim tek mi sardın :) ohh almalı kurabiyeyide yaz ben gecenlerde yapmıştımda çok güzel oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…