- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
evet ya bide daha önce bişeyler aldığımız bi site sorun yaşamamıştık bu defa çileden çıkardılaralışveriş zedeleer
olabiliyor canım sıkıntılar çözdüğünüze sevindimevet ya bide daha önce bişeyler aldığımız bi site sorun yaşamamıştık bu defa çileden çıkardılar
Ben viscolex plus diye bir yatak almıştım istikbalden çok memnunuzKızlar yardımınıza ihtiyacım var yatak be bazamızı almamız gerekiyor Bulak'ıma iş çıkışı gidip bakacağız sizce ne marka ve ne yatak almalıyım fiyatlar uçuk int bakıyorum da ortopedikmi biracımı lateksmi ne kullanan öneren var mı yatak uyku onemli
Çözüldü diye umut ediyorum pazartesi banka hesaplarına anca geçer :) inşallah sizinkide hallolsun bi an önceolabiliyor canım sıkıntılar çözdüğünüze sevindim
Mobilyaları aldığım yerde divan yatak markası varmış ama ilk defa duydum genellikle yataş ve idaş öneriyorlar tabi fiyatta önemli bir arkadaşım merinosun aldı 900 tl ama ellerinde son kalmış 440 tl ye bir tarafı sert bir tarafı yumuşakmışBen yataştan almıştım, bir bak istersen
Mobilyaları aldığım yerde divan yatak markası varmış ama ilk defa duydum genellikle yataş ve idaş öneriyorlar tabi fiyatta önemli bir arkadaşım merinosun aldı 900 tl ama ellerinde son kalmış 440 tl ye bir tarafı sert bir tarafı yumuşakmış
ben çok araştırma yaptım ya, fiyat aralığının ucu çok açıkyataşın klasik serilerinden olumlu yorumlar okumuştum ben.[/QUOTE
Bakıyım ben yatasa ark Merinos almış 900 den 440 a bitirmek için kampanya yapmışlar bir tarafı sert bir tarafı yumuşak vücut seklini alıyormuş antibakteriyel falanmış resim attım Nasıl acaba
Kuzu evle ilgili bi gelişme varmıGünaydın kızlarr
Kuzu ocak - şubat gibi yeni modelleri çıkarıyolar ya bence o zman bak :)Kızlar sizce artık gelinlik bakmanın vakti gelmiş midir ya
e yavaş yavaş model belirlemek lazımKızlar sizce artık gelinlik bakmanın vakti gelmiş midir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?