2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydından öteye gidemiyoruz ay
Ya sinirlerim bozuk bu hafta kuzu benim Yaklaşık 2-3 hafta önce bi modeli tamamlamıştım, hazır bekliyordu, baya da zor modellenmişti karmaşıktı. Eh o aşamaları da tabi o sırada modellerken sıcağı sıcağına biliyorsun ama aradan zaman geçince nasıldı kolay yolu buraya nereden geldim falan hepsini unutuyorum. O sıralar elektrik kesintisi çoktu modelin final hali kaybolmuş sil baştan onunla uğraşıyorum hem de başka onca iş varken

Ooo kötü olmuş baya kuzu ben hep yedklerini kaydederim öyle yap sürekli backup dosyasıdamı yoktu Ay ben bu ara bi tuhafım yaa bi iş oluyo bi olmuyo sıkıldımm

Ooo kötü olmuş baya kuzu ben hep yedklerini kaydederim öyle yap sürekli backup dosyasıdamı yoktu Ay ben bu ara bi tuhafım yaa bi iş oluyo bi olmuyo sıkıldımm
Yok ya üst üste üstelektrik gitti geldi bilgisayar iyi pert olmadı, öyle olunca back-up dosyası da mahvoluyor yani. Kaldı ki gittiğini de lazım olunca farkettim, çok geçti yani kurtaramadık hastayı Bir de kafam hep ev mevzusunda şu sıra, sürekli hesap kitap derdindeyim Düğünü erkene alsak nasıl rahat ederdik, şimdi artık çeyiz adına iğne bile alacak durumda değilim, eksik çok Mobilyaları bile güç bela halledicez.
İş olmayınca da insan çok darlanıyor değil mi ya. Ben yapacak bir şey bulamıyorum alışveriş yapıyor-dum Artık o da yok

Takma kafana olsunda bi şekilde çıkıyosun kuzu işin içinden gör bak :) ayy iş var da banyo ya hiç sevmiyorum bunu modellemeyi :)

Alışverişi durdurma işi çok can sıkıcı bak amaan
Ev işini halledin de hepesini alırsın yavaş yavaş kuzucuuum

oo dikkat et bende ağzım yüzüm yaralı dolaşıyorum çok can sıkıcı
Aay o da çok gıcık bi durum, ne yarası onlar öyle kuzuuu.
Ben dün mutfakla uğraşıp sonra da ütüye dalınca bir daralma geldi tabi, üstümdeki fazlalıkları atıp Hazirandaymışız gibi gezdim evin içinde. Sabahta ağız burun tıkalı uyandım haliyle
Hemen mandalinaya saldırdım şimdi

İlişkimiz çok monotonlaştı sanırıııım

Höff ben 2. kez grip olarak rekora yürüyecek gibiyim, haydi hayırlısı diyorum!
Ay evet artık çok tanıyoruz galiba birbirimizi Ayrıca dikkat et ya bu sene hastalıklar da geçmek bilmiyor
Takma kafana olsunda bi şekilde çıkıyosun kuzu işin içinden gör bak :) ayy iş var da banyo ya hiç sevmiyorum bunu modellemeyi :)
Niye kii eğlenceli olsa gerek
oo dikkat et bende ağzım yüzüm yaralı dolaşıyorum çok can sıkıcı
Ne yarası ya

uçuk hiç sevmiyorum şunu yaa.. tebrik ederim kendimi nasıl hasta edebilirm diye uğraşmışssın

Ay evet artık çok tanıyoruz galiba birbirimizi Ayrıca dikkat et ya bu sene hastalıklar da geçmek bilmiyor

Niye kii eğlenceli olsa gerek

Ne yarası ya
Yok ya en sevmediğim şey küçük oluyo alan ışık vs koymak modellemek zor oluyo kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…