2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

henüz açıklama yok canım. sizde?

kız sen bu enerjii nerden buluyorsun her akşam bir gezmeler ah gençlik işte
Ya bu enerji tamamen duygusal cebime göre bulamayınca dolaş dolaş başka birşey yok birde greenandblue nunda dediği gibi kanım deli akıyor sanırım alışveriş dendimi tamam hemen küçük tırtıl kalkar giyinir ayakkabılırınıda silip hazır olda beklerdim birde annemin giydirdiğini beğenmez ağlayarak çıkartır kendi istediklerimi giyerdim yaş 4-5 ahh küçüklüğüm çok kez annem bağırmıştı ne bu acele çıkar ayakkabılarını ooo yine öyleyim ön sıradan hazır

Kuzu oy kullanamazsın bak git değiştir. Benimde bankaya bildirmem lazım maaş alamıcam yoksa
Ay evet işte onu ben mutlaka halledeyim haftaya madem. Gerçi geçen seçimlerde ablam ehliyetini verdi orda da eski soyadı yazıyordu ama ikna oldular. Şansa bırakmayayım ben tabii önümüzdeki hafta değiştireyim. Kısa bi iş zaten herhalde.
Ay seninki de çok tehlikeliymiş hahaa Sen de hallediver madem

Kısa kısa canım 5 dk bitti bizim işimiz ama eşinle birlikte gitmen gerekiyor.
Bende haftaya gidicem inşallah

bende çok beğeniyorum ürünlerini ama, bazları gereksiz pahallı

Aaa birlikte mi hadi ya ben bunu bilmiyoduuum. Ayrı ayrı hallederiz bana yakın nasılsa demiştim ama.. Ay onun da kimliği kayıp zaten nasıl olcak bu iş şuan çok zor geldi bak

Aaa birlikte mi hadi ya ben bunu bilmiyoduuum. Ayrı ayrı hallederiz bana yakın nasılsa demiştim ama.. Ay onun da kimliği kayıp zaten nasıl olcak bu iş şuan çok zor geldi bak
Bize öyle dediler kuzu sor sen yine de istersen

Oh maşallah

Kesinlikle katılıyorummmm .
Ay ayrıca şimdi dank etti ben kimliğimi değiştirmedim hala yaaa,

Kuzu oy kullanamazsın bak git değiştir. Benimde bankaya bildirmem lazım maaş alamıcam yoksa

Olabilir canım benim sgk ya gitmem lazım siz hallettinizmi onu
kızlar beraber gitmeye gerek yok biz ayrı ayrı zamanlarda gittik değiştirdik. sgk içinde araştırdım gitmemiz gerekiyormuş dilekçe verilmesi lazımmış evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği falan götürmemiz gerekiyormuş. bankaya gelince benim hiç bir bankada değişmedi bende uyarak olmadı maaşımda yattı alıyorum harcıyorum yapmakmı gerekiyor onu düşünmemiştim

aman allak bullak oldum sgkya gidicez dilekçe vericez bankaya gidicez bir yığın iş yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…