Evet canım p.bahçenin allahım parıl parıl parlıyorlarda ücretinden yanına yaklaştırmıyor değil dokunamıyorum aman sakarlık falan zaten havalar kız montlar çantalar hep taakılıyor biyerleremor bardaklar paşabahçemi
Ya bu enerji tamamen duygusal cebime göre bulamayınca dolaş dolaş başka birşey yokhenüz açıklama yok canım. sizde?
kız sen bu enerjii nerden buluyorsunher akşam bir gezmeler ah gençlik işte
Kamuya cuma günüde tatilmiş
Kesinlikle katılıyorummmm .Millet tatile gitsin oy kullanmasın diye 4 gün tatil oldu
Kuzu oy kullanamazsın bak git değiştir. Benimde bankaya bildirmem lazım maaş alamıcam yoksaOh maşallah
Kesinlikle katılıyorummmm .
Ay ayrıca şimdi dank etti ben kimliğimi değiştirmedim hala yaaa,
Ay evet işte onu ben mutlaka halledeyim haftaya madem. Gerçi geçen seçimlerde ablam ehliyetini verdi orda da eski soyadı yazıyordu ama ikna oldular. Şansa bırakmayayım ben tabii önümüzdeki hafta değiştireyim. Kısa bi iş zaten herhalde.Kuzu oy kullanamazsın bak git değiştir. Benimde bankaya bildirmem lazım maaş alamıcam yoksa
Kısa kısa canım 5 dk bitti bizim işimiz ama eşinle birlikte gitmen gerekiyor.Ay evet işte onu ben mutlaka halledeyim haftaya madem. Gerçi geçen seçimlerde ablam ehliyetini verdi orda da eski soyadı yazıyordu ama ikna oldular. Şansa bırakmayayım ben tabii önümüzdeki hafta değiştireyim. Kısa bi iş zaten herhalde.
Ay seninki de çok tehlikeliymiş hahaaSen de hallediver madem
Evet ca
Evet canım p.bahçenin allahım parıl parıl parlıyorlarda ücretinden yanına yaklaştırmıyor değil dokunamıyorum aman sakarlık falan zaten havalar kız montlar çantalar hep taakılıyor biyerlere
Aaa birlikte mi hadi ya ben bunu bilmiyoduuum. Ayrı ayrı hallederiz bana yakın nasılsa demiştim ama.. Ay onun da kimliği kayıp zaten nasıl olcak bu iş şuan çok zor geldi bakKısa kısa canım 5 dk bitti bizim işimiz ama eşinle birlikte gitmen gerekiyor.
Bende haftaya gidicem inşallah
Bize öyle dediler kuzu sor sen yine de istersenAaa birlikte mi hadi ya ben bunu bilmiyoduuum. Ayrı ayrı hallederiz bana yakın nasılsa demiştim ama.. Ay onun da kimliği kayıp zaten nasıl olcak bu iş şuan çok zor geldi bak
Tamamdır kuzucum soruciim.Bize öyle dediler kuzu sor sen yine de istersen
Benim banka direk kendileri otomatik değişmiştiKuzu oy kullanamazsın bak git değiştir. Benimde bankaya bildirmem lazım maaş alamıcam yoksa
Bizim şirketten gitmen gerekiyor dediler ben bizim temsilci kızı arayıp sorayım bari gerek kalmaz belkiBenim banka direk kendileri otomatik değişmişti
Olabilir canım benim sgk ya gitmem lazım siz hallettinizmi onuBizim şirketten gitmen gerekiyor dediler ben bizim temsilci kızı arayıp sorayım bari gerek kalmaz belki
Yoo o neden bilmiyorumOlabilir canım benim sgk ya gitmem lazım siz hallettinizmi onu
Olabilir canım benim sgk ya gitmem lazım siz hallettinizmi onu
Oh maşallah
Kesinlikle katılıyorummmm .
Ay ayrıca şimdi dank etti ben kimliğimi değiştirmedim hala yaaa,
Kuzu oy kullanamazsın bak git değiştir. Benimde bankaya bildirmem lazım maaş alamıcam yoksa
Kısa kısa canım 5 dk bitti bizim işimiz ama eşinle birlikte gitmen gerekiyor.
Bende haftaya gidicem inşallah
kızlar beraber gitmeye gerek yok biz ayrı ayrı zamanlarda gittik değiştirdik. sgk içinde araştırdım gitmemiz gerekiyormuş dilekçe verilmesi lazımmış evlilik cüzdanı nüfus kayıt örneği falan götürmemiz gerekiyormuş. bankaya gelince benim hiç bir bankada değişmedi bende uyarak olmadı maaşımda yattı alıyorum harcıyorumOlabilir canım benim sgk ya gitmem lazım siz hallettinizmi onu
bende hala eski soyad canım bişi değişmedi gitmek gerekiyomuşSgk da otomatik oluyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?