2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar çok üzgünüm ama artık pc den buraya giremiyorum sistemsel kapatmışlar giremiyorum bloke ediyorlar bazı siteleri bu yüzden tabletten gireceğim çok kötü oldu bu durum

Hayatımda hiç bukadar ikilemde ve karamsar kalmadım günlerdir durup düşünüp kafa patlatıp arkadaşlarım be ailem arasında konuşuyoruz konu düğün ve kına tabiki belki sizde sıkıldınız bu konudan ama inanın netleşmesi için elimden geleni yapıyorum nedense maddiyatla hep karşı karşıya geliyorum bud beni üzüp hayallerime hep gem vurmak düşüyor şimdi size sıralıyorum oy birliğinle netleşmek istiyorum ve çok önemli bir soru soruyorum kızlar lütfen düşünün ve bildiklerinizi aktarın çünkü çok ihtiyacım var buna şimdi biliyorsunuzki düğün yapmayacağız diye yola çıkıp sonradan ben fikrimi değiştirsemde bir değişikliği olmadı yani düğün yine yapmıyoruz buraya kada okey onun yerine kına düşünüyordum ya organizasyon vs diye bir baktım ki fiyat uçtu kamera fotoğraf derken nişanda tuttuğum salon ücreti kadar banada arkadaşlar dediki bu paraya insan acır dedi yerinde olsam düğün kına bir yapardım hem düğünümüde yapmadım demzsin dedi hem kalabalık olur kınada gelicek 50 kişi ya var yok okadar paraya giderim salonumu tutarım artık ikisi birarada yapıyorlar ddi ama bende genelde şehirdışında evlenecekler yapıyorlardı sonra ailemde bunu mantıklı buldu böyle yapalım dediler şimdi düşünüyorum öyle yapsam nasıl olur ki bana akıl verin lütfen

Şimdi , sen ailenle birlikte yaşıyorsun ve nişanlın da istanbul da yaşıyor dimi ?

hem bu arada , bu organizasyonları bir ara bende düşündüm ve çok gereksiz bana göre..Paradan ziyade yapmacık geldi bana, niye elin hatunları kınada şov yapsın ki? tabi bu benim fikrim, saygım sonsuz

banada mantıklı geldi ama senin ailen buna nasıl bakıyor. kına adı altında düğün masrafını sen yapıosun die sorun çıkartabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…