- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hahaha çok haklısınız ev darmadağınık ve yemekte yok
Ama dönüp hepsini hallediceö göreceksiniz
evde oturup ne yapıcaksın boşunamı okudun o kadarbu aralar ev hanımı mı olsam diye düşünüyorum
evde oturup ne yapıcaksın boşunamı okudun o kadaranne giibi konuşayım azıcık
Klasik işteay vallahi tıpa tıp aynı sözler
Klasik işteşaka bir yana yetişmiyor dimi işler
ve bir temizlik mağduru dahaGünaydın kızlarrr dün baya geçç çıktımmm bugün evdeyimm ama temizlik yapmam lazım çok fena heryer
evet çk zor oluyor benim c.tesi yarım günüm var ama pazaramı gitsem işmi yapsam yetmiyor yine deevet ya , birde sadece pazar günü olunca çok daha zor oluyor
ay ne güzel şanslısın evdesin kolay gelsin kuzucumGünaydın kızlarrr dün baya geçç çıktımmm bugün evdeyimm ama temizlik yapmam lazım çok fena heryer
evet çk zor oluyor benim c.tesi yarım günüm var ama pazaramı gitsem işmi yapsam yetmiyor yine de
ay ne güzel şanslısın evdesin kolay gelsin kuzucum
evet canım biz aynı şirketteyiz zaten o yüzden giriş çıkışlar birEşin de mi yarım gün çalışıyor canım?
Günaydın kızlarrr dün baya geçç çıktımmm bugün evdeyimm ama temizlik yapmam lazım çok fena heryer
Evettt yine kendime bitirme saati koydum ama imkansızve bir temizlik mağduru daha
Kuzu evin halini görünce sanslımıym bilemedimevet çk zor oluyor benim c.tesi yarım günüm var ama pazaramı gitsem işmi yapsam yetmiyor yine de
ay ne güzel şanslısın evdesin kolay gelsin kuzucum
tesekkür edeerimm canımmmGünaydın canım, kolay gelsinnnnn
Ay alisveris yapmak da cok yorucu yaa
ay valla çatlarım siz beraber misiniz
ay valla çatlarım siz beraber misiniz
Yanıtı albümde kuzularr :)Nasıl yaniiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?