• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Renkliler çok güzel bak aldım ben onlardan migrosta kampanya varkene :KK70: Büyük mürdüm küçüğü de açık pembe :p Tarifi de ayıp ettin postalarım iki dkda, nasıl olmasını istiyorsan ona göre tarif var bende :KK70: Şimdiden afiyet olsun :kk77:
Ay evt ya kampanya varken almadım sorna da pahalı geldi kıyamadım yeni kampanya yaparlarsa alırım ben de. Sonra kapına dayanıcam, en afilli tarifi rica edicem :D

canım borcamlar çok kullanılıyor tavuk mantar et sotelerde tatlılarda falan o yüzden deikleri gibi kızların hediyede geleceği için her şeklinden 1 er adet alsam yeter sanırım bu senin dediğin tencere olanlar nasıl
tencere olanlar şuan a101de kampanyada 3lüsü 20 lira canım

canım borcamlar çok kullanılıyor tavuk mantar et sotelerde tatlılarda falan o yüzden deikleri gibi kızların hediyede geleceği için her şeklinden 1 er adet alsam yeter sanırım bu senin dediğin tencere olanlar nasıl
Kapaklı canım a101den aldım
Kızlar ben sonbahar dış çekimlerini gördükçe foto çekilesim geliyor yaaa :rolleyes:
Olabilir tabiyki neden olmasın acaba :21:
tencere olanlar şuan a101de kampanyada 3lüsü 20 lira canım
Tam olarak onlardan aldım işte, aynı fiyat aynı model :)

Canım bende bi tane kare gibi derin olmayan var ona böyle kek poğaça kurabiye gibi şeyleri kokuyorum. Bi tane oval derin var . Bi tane yuvarlak tencere olandan bir de derin tepsi gibi olandan var şuan için bir eksiklik hissetmedim :KK70:
şu saydıklarınızın resimleri varmı albümde ya

Haha ondan yok bak renkli olanları var ya ondan istiyorum . Sonrada senin şu tart tariflerinden alıcam koşa koşa ve denicem ya. Hiç aklımda olmayan şeyi aklıma soktun tebrikler ve teşekkürler :KK70: :KK70:
wuhuuu bende yapmak isterim tart bayılırım şimdi aklıma geldi renkli olanlardan dimi sarı pembe ve buz mavisi bende alacağım onlardan hatta gördüm carrefour da bir marka vardı gidersem foto atarım sana bu arada bu renkli olanlar fırına girebiliyor değilmi

wuhuuu bende yapmak isterim tart bayılırım şimdi aklıma geldi renkli olanlardan dimi sarı pembe ve buz mavisi bende alacağım onlardan hatta gördüm carrefour da bir marka vardı gidersem foto atarım sana bu arada bu renkli olanlar fırına girebiliyor değilmi
Sarısı mı varmış onunn, ben nasıl görmedim acaba. Ayrıca tabi fırına giriyor adı üzerinde borcam :)

Kızlar ben sonbahar dış çekimlerini gördükçe foto çekilesim geliyor yaaa :rolleyes:
hele o sonbahar yaprakları ve gün batımı manzara ve kareler süper olur hatta bulursan yaprakların arasına gir ve topluca başından aşağı yaprakları yukarı doğru at inan çok hoş duruyor bulursam bende böyle bir çekim var

Börek ve kek için iyi oluyor onlar şart gerçekten. Özellikle kare olan daha rahat, dikdörtgen iki kişi için büyük geliyor.
kare alayım ozaman bir tane de kuzu ikimize çok gelir doğru söylüyorsun
o zaman salata için 1 tane daha şık bir kase alayım

hele o sonbahar yaprakları ve gün batımı manzara ve kareler süper olur hatta bulursan yaprakların arasına gir ve topluca başından aşağı yaprakları yukarı doğru at inan çok hoş duruyor bulursam bende böyle bir çekim var
Al canım mutlaka yoksa benim gibi renkli plastikte yersin salatanı :D
Bakalım şimdilik heves geldi çektirmek için :KK70:

ne biliyim renkli falan ya sağlık açısından diye düşündüm :KK51:
Onlar ısıl işlem gördükleri için problem oluşturmaz, bir de yanlış hatırlamıyorsam boyayı dıştan yapmışlar. Çok emin olmamakla birlikte eve gidince bulabilirsem yığının altından bi bakarım ona :D

Al canım mutlaka yoksa benim gibi renkli plastikte yersin salatanı :KK70:
Bakalım şimdilik heves geldi çektirmek için :KK70:[/QUOTE]

ahaha kuzum benim ya tamam tamam alıcam

Back