2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok yoruldum ve hiçbir sohbeti yakalayamadım yaaa
Yine mi müşteriler :/ Bizim de fena ama kafayı çizmemek için kaçıyorum.
yok dediğini anladım canım ekstra gezerken bunları da bulunca atayım size de göstereyim dedim
Valla orada bir 99TL gördüm o ne dedim. Bir de bana çok gerekli gelmiyor onlar. Borcam zaten o işlevi gördüğünden bilemedim yani ekstra ne faydası olur bilene sormak lazım.
üzülmeeee bende bazen yakalayamıyorum tuttuğun yerden gir başla yoksa oku oku bitmiyor kızlar hızlı yetişebilene aşk olsun
Çenemiz düşük :)

kızlar o fırın kaplarından aldım ben 2 boy dolmayı orda yaptım mesela gayet güzelde pişti ama o kadar pahalı almadım ben

ama 99 tl dediği 3 tane 1 adet fiyatı değil onlarda güzel gerçekten duymuştum oyüzden dikkatimi çekti

bizden ötürü evet

İşler çok yoğun :) personel eksikliğide var da

ama 99 tl dediği 3 tane 1 adet fiyatı değil onlarda güzel gerçekten duymuştum oyüzden dikkatimi çekti
Yine pahalı geldi bana
İşler çok yoğun :) personel eksikliğide var da
Tasarımcı değil misin arkadaşım her işi sen yapmalısın aa
Pahalı

dün ne oldu nişanlım ve annesi yemeğe davetliydi neyse hazırlıklar falan tamam son anda nişanlım hastalandı
sonra yemekte çok kötü oldu annemde dedi uzan istersen gidene kadar uyudu ay çok tatlıydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…