- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahha napalım bizde geçtik o yollardan çekiceksin mecburAy hepiniz gelmişsiniz evli evli burada dert yanıyorsunuz Kızlar hepiniz düğün denen telaşeyi atlattınız bana burada fotoğraf demeyin daha bi ton iş var burada yapılacak isyan ediyor muyum, kafayı çizdim sadece düşünmekten o kadar
Ay hepiniz gelmişsiniz evli evli burada dert yanıyorsunuz Kızlar hepiniz düğün denen telaşeyi atlattınız bana burada fotoğraf demeyin daha bi ton iş var burada yapılacak isyan ediyor muyum, kafayı çizdim sadece düşünmekten o kadar
inanmıyorum bravo vallahi diyecek söz yokTamam biz halledicez sen onu hiiiç düşünme kuzu Sayılmış bil hahah
Aay kızlar ben dün akşam ne yaptım biliyomusunuzz?
1 haftadan fazladır dip boya için kuaföre gidicem diyip diyip gidemedim. Haftasonu da nikah var kına var.. Artık dün tak dedi bir boya aldım eve geldiiim. Eşime dip boya yaptırdım hahah
Ay ne korku dolu anlardı bilemezsiniz
sen sana strese girme diyenleri dinleyebildinmi kuzu bana da çok dediler ama olmuyor öyle yaay hiç strese girme , ben en güzel zamanlarımı deli gibi geçirdim..paranoyak olmuştum çok feci şeklide, hatıralmak bile istemiyorum ya sen söyl ebiz elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz
Ayy gerçekten dopru tespit yasanırım öyle oldu yeni insanlar gelse bir ki soru sorsa iyi olurdu hepimiz bir birimizin her şeyini bildiğimiz için tükendik
Hahaha cümleye bak yamesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha
Heeh, sadece kafayı çizmiş öenmli bişey yok yaniAy hepiniz gelmişsiniz evli evli burada dert yanıyorsunuz Kızlar hepiniz düğün denen telaşeyi atlattınız bana burada fotoğraf demeyin daha bi ton iş var burada yapılacak isyan ediyor muyum, kafayı çizdim sadece düşünmekten o kadar
Ama ama işte gidersem sinirim bozulacak hani dış çekim diyeAyy gerçekten dopru tespit ya
Hahaha cümleye bak ya
Hayır burda çeyiz fotoğraflarını göremedik diye birbirimizi azarlayan insanlarız biz, nasıl gidip düğün fotolarını almaz insan yaaa hayret !
Heeh, sadece kafayı çizmiş öenmli bişey yok yani
lambederler çok şık bende alacağım nasipse arkadaşımda aldı yeşil caputone koltuklar sarı lambeder gayet güzeldiKızlar maziye dönüş yaşatıcam size biraz
Bizim oturma odasına bişiler alalım artık dedim. Kışı o odada geçirmek istiyorum çünkü
Bunlar ünite için seçenekler, gerçi ölçüleri kontrol etmem lazım ama
http://www.kadinlarkulubu.com/oturm...-duvar-uniteleri/liza-tv-uenitesi-modeli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/oturm...ri/tuana-tv-uenitesi-beyaz---teak-modeli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/oturm...duvar-uniteleri/sunny-tv-uenitesi-modeli.html
Bunlar da lambader seçenekleri
http://www.kadinlarkulubu.com/akses...yakli-lambader-beyaz-leylak-sapka-modeli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/akses...-lambader-beyaz-pembe-cicek-sapka-modeli.html
http://www.evmanya.com/urun/500407-...NdYAiccCmK9GQj1d8CGcquRks4lQdHcqj6RoCzZnw_wcB
evet düz renk al derimBen de ikisi arasında kalmıştım amaaa
3. 160 cm 1. 180 belki ölçüye göre seçmem gerekir daha kolay karar veririm
LAmbaderler güzel evet ama benim halı bi kaç renk ya düzlerden birini alsam daha iyi olur sanki di mi
Kaçsam mesela Ama nereye kaçıcam mobilya lazım ev lazımhahha napalım bizde geçtik o yollardan çekiceksin mecbur
Of kuzucum çok teşekkür ederim ama ne yazık ki elden bir şey gelmiyor :/ Her ay bir üst levele geçiyoruz. Vay be bunları nasıl ödedim helal bana diyorum, hoop bir masraf çıkıyor ki et başedebilirsen.ay hiç strese girme , ben en güzel zamanlarımı deli gibi geçirdim..paranoyak olmuştum çok feci şeklide, hatıralmak bile istemiyorum ya sen söyl ebiz elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz
Bak fotoğraf konusunda en başarılımız sensin bu arada Alışveriş tespitlerini bile gördükAyy gerçekten dopru tespit ya
Hahaha cümleye bak ya
Hayır burda çeyiz fotoğraflarını göremedik diye birbirimizi azarlayan insanlarız biz, nasıl gidip düğün fotolarını almaz insan yaaa hayret !
Heeh, sadece kafayı çizmiş öenmli bişey yok yani
Ay o da başka bahara mı kaldı bu arada ya, yani baharı mı bekleyeceksiniz anlamındaAma ama işte gidersem sinirim bozulacak hani dış çekim diye
sen sana strese girme diyenleri dinleyebildinmi kuzu bana da çok dediler ama olmuyor öyle ya
Bi de açıklıyo ya hfffAy o da başka bahara mı kaldı bu arada ya, yani baharı mı bekleyeceksiniz anlamında
bende düz duran perdeleri daha çok seviyorum bağlamalı yerineAyy öylr olunca insan muallakta kalıyor
Benim istediğim aslında şöyle bişey
Haha vallahi her anı fotoğraflıyorum resmen , buradan kazandım bu alışkanlığıBak fotoğraf konusunda en başarılımız sensin bu arada Alışveriş tespitlerini bile gördük
Ayrıca kafayı çizmem üzerine stres yoğunluğu arttıkça daha bi beni kaybedebilirsiniz, şu sıra çünkü gerçekten nasıl yeteceğimi bilmiyorum ve düşünmekten çok sıkıldım. Normal ben olsam şu an nişanlımı zorla mobilyacıya götürmüştüm alalım da kurtulalım diye. Şimdi ne onda ne de bende bi hareket yok saldım gitti..
1.ci karedeki daha güzel bence
Kaçsam mesela Ama nereye kaçıcam mobilya lazım ev lazım
Of kuzucum çok teşekkür ederim ama ne yazık ki elden bir şey gelmiyor :/ Her ay bir üst levele geçiyoruz. Vay be bunları nasıl ödedim helal bana diyorum, hoop bir masraf çıkıyor ki et başedebilirsen.
Bak fotoğraf konusunda en başarılımız sensin bu arada Alışveriş tespitlerini bile gördük
Ayrıca kafayı çizmem üzerine stres yoğunluğu arttıkça daha bi beni kaybedebilirsiniz, şu sıra çünkü gerçekten nasıl yeteceğimi bilmiyorum ve düşünmekten çok sıkıldım. Normal ben olsam şu an nişanlımı zorla mobilyacıya götürmüştüm alalım da kurtulalım diye. Şimdi ne onda ne de bende bi hareket yok saldım gitti..
Hahah ne bileyim ya yanlış anlaşılma olmasın diye şey ettimBi de açıklıyo ya hfff
Evet canım burdaki fotoyu rengi göstermek için göndermiştim ben ama bağlamayınca daha modern bi havası oluyobende düz duran perdeleri daha çok seviyorum bağlamalı yerine
Kaçsam mesela Ama nereye kaçıcam mobilya lazım ev lazım
Of kuzucum çok teşekkür ederim ama ne yazık ki elden bir şey gelmiyor :/ Her ay bir üst levele geçiyoruz. Vay be bunları nasıl ödedim helal bana diyorum, hoop bir masraf çıkıyor ki et başedebilirsen.
Bak fotoğraf konusunda en başarılımız sensin bu arada Alışveriş tespitlerini bile gördük
evet aynen öyle mayısa kaldı pis kuaförAy o da başka bahara mı kaldı bu arada ya, yani baharı mı bekleyeceksiniz anlamında
Bu da birşey tabiDinlemeye çalıştım diyelim
Bende onu daha çok beğendim1.ci karedeki daha güzel bence