2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ya ne diyeceğim size borcam almayı düşünüyorum ne kadar alıyım ne alıyım sizce mutfak gereçlerini bana saysanıza ya ne ve kaç takım olmalı en az bu ay onları halledeyim diyorum biliyorsunuz resimlerden de 1 adet salata kasesi aldım ve mor 1 büyük 6 küçük kaselerini aldım hani mısır çerez meyve falan koyarım diye başkada bişi almadım

Ya artık biri gel alıyoruz demeden uğraşasım gelmiycek, alırsam da gidip öyle detayına bişeyine bakmadan alıcam o kadar bıktım.
Canım bizim de öyle işte. Ben kredi kartını idodan bilet almak için çıkarmıştım sadece, çok düşük limit istemiştim de o zamanki maaşımdan fazla limit vermişlerdi. Ya dolarsa limit ne yaparım dediğim günleri yaşadım, çok şükür sıfıladım şimdi, ama yine dolacak işte ona sinir oldum yine aynı şeyler 2 kat zorlukla, sonra bu geçecek 3 kat zorluk Sırf o yüzden bir şey alasım yok.
ben birazdan sefere çıkıcam hatunlar , size iyi sohbetler
Hadi hayırlı yolculuklar, sağ salim git, sağ salim gel Su da dökelim arkandan

Ben tart olanlardan 2 boy aldım, 2 boy oval 1 tane de dikdörtgen, bir de tencere olanlardan 3 boy aldım. Annem kare dikdörtgenler çok kullanılıyor dedi, kızlar da hep hediye geliyor onlar dedi işte ama almış bulundum

Ben tart olanlardan 2 boy aldım, 2 boy oval 1 tane de dikdörtgen, bir de tencere olanlardan 3 boy aldım. Annem kare dikdörtgenler çok kullanılıyor dedi, kızlar da hep hediye geliyor onlar dedi işte ama almış bulundum
Yek yaa adı çıktı ya bence artık getirmeye çekiniyorlar henüz kimse bana borcam getirmedi mesela

Canım bende bi tane kare gibi derin olmayan var ona böyle kek poğaça kurabiye gibi şeyleri kokuyorum. Bi tane oval derin var . Bi tane yuvarlak tencere olandan bir de derin tepsi gibi olandan var şuan için bir eksiklik hissetmedim

hediye geliyor çok ben hiç almamışım ya salata kasem yoktu evlendiğimde bir kaç tane alsan başta yeter dikdörtgenlerden al mutlaka tatlı yaparken vs lazım oluyor

Tart borcamı, turtacı başı olaraktan tavsiye ederim
Haha ondan yok bak renkli olanları var ya ondan istiyorum . Sonrada senin şu tart tariflerinden alıcam koşa koşa ve denicem ya. Hiç aklımda olmayan şeyi aklıma soktun tebrikler ve teşekkürler

Haha ondan yok bak renkli olanları var ya ondan istiyorum . Sonrada senin şu tart tariflerinden alıcam koşa koşa ve denicem ya. Hiç aklımda olmayan şeyi aklıma soktun tebrikler ve teşekkürler
Renkliler çok güzel bak aldım ben onlardan migrosta kampanya varkene Büyük mürdüm küçüğü de açık pembe Tarifi de ayıp ettin postalarım iki dkda, nasıl olmasını istiyorsan ona göre tarif var bende Şimdiden afiyet olsun

canım borcamlar çok kullanılıyor tavuk mantar et sotelerde tatlılarda falan o yüzden deikleri gibi kızların hediyede geleceği için her şeklinden 1 er adet alsam yeter sanırım bu senin dediğin tencere olanlar nasıl

Kızlar ben sonbahar dış çekimlerini gördükçe foto çekilesim geliyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…