• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz :D Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha :D

mesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz :KK70: Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha :KK70:
Yahu hiç mi merak etmiyorsun cidden bu konu çok esrarengiz bir hal aldı, İzmir'e gelince ona da bir el atalım. Zaten biz gelene kadar sen hala almamış olursun bence :D

Yahu hiç mi merak etmiyorsun cidden bu konu çok esrarengiz bir hal aldı, İzmir'e gelince ona da bir el atalım. Zaten biz gelene kadar sen hala almamış olursun bence :KK70:
hahah o konu ciddi muallak daha videoyu da izlemedik biliomusun :D

Çok enteresansınız gerçekten. Ben çok merak ediyorum özellikle o şarkı söylediğiniz zamanı :KK70:
Söylediğiniz değil lütfen :D Söylediği diyelim hahah akşam alırız belki gidip, çocuğu görünce aklıma dış çekim gelecek moralim bozulacak belkide ondan gitmiyorum :D

Söylediğiniz değil lütfen :KK70: Söylediği diyelim hahah akşam alırız belki gidip, çocuğu görünce aklıma dış çekim gelecek moralim bozulacak belkide ondan gitmiyorum :KK70:
Ay olsun işte söylediği olsun çok tatlı görünüyorsunuz onda ya :KK70: Valla dış çekim olmasa da o kare de bi dış çekime bedel neredeyse benim gözümde :KK70:

Ay olsun işte söylediği olsun çok tatlı görünüyorsunuz onda ya :KK70: Valla dış çekim olmasın da o kare de bi dış çekime bedel neredeyse benim gözümde :KK70:
Ay canımmm çok sevindim şuannn :KK19::KK19: Onun orjinali o ama telle çekildi bir tek birde video var o kadar henüz göremesemde :-)

Back