- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Herkes burada ama birinin yazmasını bekliyor galibaBurada pusuya yatmış gibiyiz bence
Çenemiz hayli düşüktü bir anda sus pus olduk hiç sevimli değil!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes burada ama birinin yazmasını bekliyor galibaBurada pusuya yatmış gibiyiz bence
Burada pusuya yatmış gibiyiz bence
Haha öyleymiş resmen, olsun bir kıvılcım yetti sayılırHerkes burada ama birinin yazmasını bekliyor galiba
Ay evet bi anda çok konuşup herşeyi tükettik mi nekonuşacak bir şey bulamadık herhalde
Haha öyleymiş resmen, olsun bir kıvılcım yetti sayılır
Ay evet bi anda çok konuşup herşeyi tükettik mi ne
Çok doğru bi tespit busanırım öyle oldu yeni insanlar gelse bir ki soru sorsa iyi olurdu hepimiz bir birimizin her şeyini bildiğimiz için tükendik
Yahu hiç mi merak etmiyorsun cidden bu konu çok esrarengiz bir hal aldı, İzmir'e gelince ona da bir el atalım. Zaten biz gelene kadar sen hala almamış olursun bencemesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha
hahah o konu ciddi muallak daha videoyu da izlemedik biliomusunYahu hiç mi merak etmiyorsun cidden bu konu çok esrarengiz bir hal aldı, İzmir'e gelince ona da bir el atalım. Zaten biz gelene kadar sen hala almamış olursun bence
Çok enteresansınız gerçekten. Ben çok merak ediyorum özellikle o şarkı söylediğiniz zamanıhahah o konu ciddi muallak daha videoyu da izlemedik biliomusun
Ben bile almadım haftasonu diyorum ama olmuyomesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha
Söylediğiniz değil lütfen Söylediği diyelim hahah akşam alırız belki gidip, çocuğu görünce aklıma dış çekim gelecek moralim bozulacak belkide ondan gitmiyorumÇok enteresansınız gerçekten. Ben çok merak ediyorum özellikle o şarkı söylediğiniz zamanı
Olsun sen gördün ama, biz de gördük o hiç görmediBen bile almadım haftasonu diyorum ama olmuyo
Fırsat olmuyor dimi bakk sende bendensinBen bile almadım haftasonu diyorum ama olmuyo
Ay olsun işte söylediği olsun çok tatlı görünüyorsunuz onda ya Valla dış çekim olmasa da o kare de bi dış çekime bedel neredeyse benim gözümdeSöylediğiniz değil lütfen Söylediği diyelim hahah akşam alırız belki gidip, çocuğu görünce aklıma dış çekim gelecek moralim bozulacak belkide ondan gitmiyorum
Ay canımmm çok sevindim şuannn Onun orjinali o ama telle çekildi bir tek birde video var o kadar henüz göremesemdeAy olsun işte söylediği olsun çok tatlı görünüyorsunuz onda ya Valla dış çekim olmasın da o kare de bi dış çekime bedel neredeyse benim gözümde
mesela hala benim düğün fotolarımı görmediniz Çünkü bende görmedim çünkü bende almadım daha
Düğün fotoğraflarınımı gördük ne zamanOlsun sen gördün ama, biz de gördük o hiç görmedi
iviiitttFırsat olmuyor dimi bakk sende bendensin
Seninkileri gördük ya dış çekim kuzu :)Düğün fotoğraflarınımı gördük ne zaman