2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ay evet ben 2014ün başında yaptırmıştım neredeyse kimsede yoktu sonra patladı herkesin kafa aynı oldu güvendiğin kuaföre git ozaman canım yakışır sana o tonlar

Ay çok eğlenceli bir akşam olmuş sizin ki artık kaçışı yok eniştenin o cevheri gördük bir kere

Hihi evet kuzu :) Artık boyalar ondan kaçışı yok tabiki
y çok şükür düşünsene sadece arkaların uzadığını tabi, hayko cepkin modeline bağlardın artık
Ayyy çok fena ya hayal etmek istemiyorum ama gözümde canlandı bi kere
Ama o arkaların zuadığını hesap edememişti Öyle de Bendeniz modeli olurdu tabi pek bişey değişmez

ay evet ben 2014ün başında yaptırmıştım neredeyse kimsede yoktu sonra patladı herkesin kafa aynı oldu güvendiğin kuaföre git ozaman canım yakışır sana o tonlar
kuaförüm var memnunum canım işte bi değişiklik yapayım diyorum ama düğünüme doğal saçlarımla girmek istiyorum o da var bakalım işte dün nişanlanalı bir ay olmuş şaka gibi ya

kuaförüm var memnunum canım işte bi değişiklik yapayım diyorum ama düğünüme doğal saçlarımla girmek istiyorum o da var bakalım işte dün nişanlanalı bir ay olmuş şaka gibi ya
Ozaman düğünde sonra yap kuzu acele etme. Bizimde yarın 1 ay oluyor evleneli zaman çabuk geçiyor

Ozaman düğünde sonra yap kuzu acele etme. Bizimde yarın 1 ay oluyor evleneli zaman çabuk geçiyor
düğünden sonra daha iyi olur gibi sıkıldımda bu ara monoton gibi geliyor değişiklik istedim
vay be demek sende deviriyosun bir ayı

düğünden sonra daha iyi olur gibi sıkıldımda bu ara monoton gibi geliyor değişiklik istedim
vay be demek sende deviriyosun bir ayı
o değişikliği bende istiyorum aslında evet valla bitti bir ay

canım açılmıyor linkler

o değişikliği bende istiyorum aslında evet valla bitti bir ay

canım açılmıyor linkler
Aa evet açılmamıış o zaman fotoğraflarını gönderiyorum madem :)

Eklentiler

• CR3-102.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 58
  • CR3-105.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 60
  • CR3-146.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 61
  • EI3-121.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
  • EI3-122.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 59
  • EI3-124.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 60
  • hnfuh7hwcxygpm9x691b.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 52
1. ve 3. tv ünitesini beğendim ben canım lambaderlerin hepsi güzel
Ben de ikisi arasında kalmıştım amaaa
3. 160 cm 1. 180 belki ölçüye göre seçmem gerekir daha kolay karar veririm
LAmbaderler güzel evet ama benim halı bi kaç renk ya düzlerden birini alsam daha iyi olur sanki di mi

MAviyi al

Halı bir kaç renkse düzlerden al canım bencede daha iyi olur.
Ölçünü almadan tv ünitesine karar verme zaten sıkıntı olur sonra

seçim çok zor , ben düz renk almıştım, ama senin diğer oda için desenli olanlar daha güzel olur gibi geldi bana
3 nolu tv ünitesi diyorum lambaderde hepsi çok güzel ama mavinin fiyatı ne hangi siteden bakıyorsun
Halı bir kaç renkse düzlerden al canım bencede daha iyi olur.
Ölçünü almadan tv ünitesine karar verme zaten sıkıntı olur sonra
Kuzular halı buyduu, henüz gelememiş olsa da
curlygirl kuzucum maviyi 90 a buldum dekorazon.com dan :) diğerleri de vivense den 110 lira .
1. tv ünitesi 230
3.tv ünitesi de 220 aynılar yani :)

Eklentiler

• IMG_0058.JPG
    154,7 KB · Görüntüleme: 38
Vizon Ay bilemedim çok zor sorularla geliyorsun ama

Bu konuda bi kere başı derde girmişken hele
Kimin başı derde girmiiiiiişş
Ay vizon renksiz olmaz mı tamam cümbüş olmasın ama oda renkli olsun istemiştim yoksa vizon iyi fikirmiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…