tedbirli olmakta fayda varVizonAy bilemedim çok zor sorularla geliyorsun ama
Bu konuda bi kere başı derde girmişken hele
kuzu pudra değilmi düz olan bence o olmalıKuzular halı buyduu, henüz gelememiş olsa da
curlygirl kuzucum maviyi 90 a buldum dekorazon.com dan :) diğerleri de vivense den 110 lira .
1. tv ünitesi 230
3.tv ünitesi de 220 aynılar yani :)
Leylak diye geçiyo onu ben de çok sevdim de pembeden korkar oldum ,. Ama onu öyle alıp nil yeşili -turkuaz gibi ince bir fon yaptırsam o zaman göze batmaz sanki.kuzu pudra değilmi düz olan bence o olmalı
evidea dan bakıyorudum bende ama mavi yoktu acaba bu güzel duruyor bakıyım hemen :) bende senin halı desenli oyüzden düz almalısınKuzular halı buyduu, henüz gelememiş olsa da
curlygirl kuzucum maviyi 90 a buldum dekorazon.com dan :) diğerleri de vivense den 110 lira .
1. tv ünitesi 230
çok güzel olur bence pastel tonlarda gözü yormaz da hem mavi olan koyu kalır gibi geldi banaLeylak diye geçiyo onu ben de çok sevdim de pembeden korkar oldum ,. Ama onu öyle alıp nil yeşili -turkuaz gibi ince bir fon yaptırsam o zaman göze batmaz sanki.
Kuzucum senin köşe takımın mavi değil miKimin başı derde girmiiiiiişş
Ay vizon renksiz olmaz mı tamam cümbüş olmasın ama oda renkli olsun istemiştim yoksa vizon iyi fikirmiş aslında
Kuzular halı buyduu, henüz gelememiş olsa da
1. tv ünitesi 230
Evet kuzu ben de o yüzden desenlilere bir uzak durdum karışır diyeevidea dan bakıyorudum bende ama mavi yoktu acaba bu güzel duruyor bakıyım hemen :) bende senin halı desenli oyüzden düz almalısın
evet mavisi alakasız sanki , çok baskın gibiçok güzel olur bence pastel tonlarda gözü yormaz da hem mavi olan koyu kalır gibi geldi bana
Maviyi nerden çıkardın kuzucum yaKuzucum senin köşe takımın mavi değil miHalın da renkli hani o yüzden dedim. Çok soft bi renk seçmelisin en azından bence. Ayrıca mobilya ölçülerinden kaynaklı ev değiştiren birini hatırlıyorum ben
Evet kuzu o yüzden düze dönelimhalı renkli ve desenliymiş, düz lambader daha uygun olur sanırım
Bi ara mavi bakmıştım ondan oldu herhalde kuzucum
mavi kırlent aldın ya belki ondan öyle kalmıştır aklındaBi ara mavi bakmıştım ondan oldu herhalde kuzucum
Ama o kadar kırlent yüzü aldık yani ordan anımsamalıydın litfen
Bi ara mavi bakmıştım ondan oldu herhalde kuzucum
Evet kuzu o yüzden düze dönelimLeylak olan iyi olacak sanki
Evet evet affedilebilir bir hatamavi kırlent aldın ya belki ondan öyle kalmıştır aklında
Bu kuzu, pudra gibi de leylak diye geçiyordu sitede :)leylak olan hangisi :)
Kuzu ben de hiç alışveriş yapmadım ordan ya ama güvenilirliğinden eminim yapan arkadaşlarım var.kuzu bu dekorozondan ilk alışveriş yapcamkupon falan filan bişi oluyormu yada kargo parası falan
leylak morumsu bir renk değilmiydi yaBu kuzu, pudra gibi de leylak diye geçiyordu sitede :)
Kuzu ben de hiç alışveriş yapmadım ordan ya ama güvenilirliğinden eminim yapan arkadaşlarım var.
Detayları bilmiyorum ama sanırım kupon yok
Kuzu doğru dedin bakleylak morumsu bir renk değilmiydi yabu bildiğin pudra
soru yazamıyormusun sitede hani bir sorsanKuzu doğru dedin bak
Ama bunu alsam morumsu bişey gelmez herhalde görüntü baya pudra
Yazabiliyorum kuzu iç mimarlar var o firmada irtibata geçebildiğin, köşe koltukları da ordan almıştım ben bi sorayım onlarasoru yazamıyormusun sitede hani bir sorsan
Ay onu düşününce dank etti banaBi ara mavi bakmıştım ondan oldu herhalde kuzucum
Ben günlük tabaklarımı oradan aldım. Kargo ücreti vardı ne yazık ki :/ İki gün sonra kampanya çıktı kargo bedavakuzu bu dekorozondan ilk alışveriş yapcamkupon falan filan bişi oluyormu yada kargo parası falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?