2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Vizon Ay bilemedim çok zor sorularla geliyorsun ama

Bu konuda bi kere başı derde girmişken hele
tedbirli olmakta fayda var
Kuzular halı buyduu, henüz gelememiş olsa da
curlygirl kuzucum maviyi 90 a buldum dekorazon.com dan :) diğerleri de vivense den 110 lira .
1. tv ünitesi 230
3.tv ünitesi de 220 aynılar yani :)
kuzu pudra değilmi düz olan bence o olmalı

Kuzular halı buyduu, henüz gelememiş olsa da
curlygirl kuzucum maviyi 90 a buldum dekorazon.com dan :) diğerleri de vivense den 110 lira .
1. tv ünitesi 230
3.tv ünitesi de 220 aynılar yani :)
evidea dan bakıyorudum bende ama mavi yoktu acaba bu güzel duruyor bakıyım hemen :) bende senin halı desenli oyüzden düz almalısın

Leylak diye geçiyo onu ben de çok sevdim de pembeden korkar oldum ,. Ama onu öyle alıp nil yeşili -turkuaz gibi ince bir fon yaptırsam o zaman göze batmaz sanki.
çok güzel olur bence pastel tonlarda gözü yormaz da hem mavi olan koyu kalır gibi geldi bana

Kimin başı derde girmiiiiiişş
Ay vizon renksiz olmaz mı tamam cümbüş olmasın ama oda renkli olsun istemiştim yoksa vizon iyi fikirmiş aslında
Kuzucum senin köşe takımın mavi değil mi Halın da renkli hani o yüzden dedim. Çok soft bi renk seçmelisin en azından bence. Ayrıca mobilya ölçülerinden kaynaklı ev değiştiren birini hatırlıyorum ben

evidea dan bakıyorudum bende ama mavi yoktu acaba bu güzel duruyor bakıyım hemen :) bende senin halı desenli oyüzden düz almalısın
Evet kuzu ben de o yüzden desenlilere bir uzak durdum karışır diye
çok güzel olur bence pastel tonlarda gözü yormaz da hem mavi olan koyu kalır gibi geldi bana
evet mavisi alakasız sanki , çok baskın gibi
Maviyi nerden çıkardın kuzucum ya
Baya krem gibi bişey kirli renk diye tabir ettiğimiz :d
Heee ayrıca o elim olayı ben unutmuştum ya hahah

Eklentiler

• EI3-121.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu kuzu, pudra gibi de leylak diye geçiyordu sitede :)

Kuzu ben de hiç alışveriş yapmadım ordan ya ama güvenilirliğinden eminim yapan arkadaşlarım var.
Detayları bilmiyorum ama sanırım kupon yok
leylak morumsu bir renk değilmiydi ya bu bildiğin pudra

Bi ara mavi bakmıştım ondan oldu herhalde kuzucum
Ama o kadar kırlent yüzü aldık yani ordan anımsamalıydın litfen
Ay onu düşününce dank etti bana O zaman renkli fon tabiykii :)
kuzu bu dekorozondan ilk alışveriş yapcam kupon falan filan bişi oluyormu yada kargo parası falan
Ben günlük tabaklarımı oradan aldım. Kargo ücreti vardı ne yazık ki :/ İki gün sonra kampanya çıktı kargo bedava Ama standart allahtan ki. Onca kırılacak şey vardı, öyle güzel paketlemişler ki kolide bile çizik yoktu. Bir de hızlı gönderdiler. Hatta içinde kırılmaktan korusun diye fazladan baloncuk ve sünger vardı, onları hala saklıyorum taşırken lazım olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…