2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sabahları çok fazla sıkıntı olmuyor 1 saatte geliyoruz bizde, ama akşamları değişken oluyor işte..Metro metrobüs kullanamıyorum canım işime yaramıyor maalesef

Hahaha çünkü çok sinirlendim doktora tek başıma saymam yetmez el atın işte
Tamam biz halledicez sen onu hiiiç düşünme kuzu Sayılmış bil hahah

Aay kızlar ben dün akşam ne yaptım biliyomusunuzz?
1 haftadan fazladır dip boya için kuaföre gidicem diyip diyip gidemedim. Haftasonu da nikah var kına var.. Artık dün tak dedi bir boya aldım eve geldiiim. Eşime dip boya yaptırdım hahah
Ay ne korku dolu anlardı bilemezsiniz

Bozduk değilde parazitli gösterebiliyomuş muş muş
canım işte zaten epilepside o parazitler önemli kendisi bildiği için şimdi ağzımı bozmayım başta niye çekiyosun dışardan iste baridr çok kızdım şuan

ayy çok tatlı ama tecrübe kazanacak zaman ver kuzu ne yapsın yazık

ay inanmıyorum varmı etrafta zarar boya falan sonuç nasıl olduuu ? Bende kestiricem inşallah ama senin gibi yapamam riske atamam
canım işte zaten epilepside o parazitler önemli kendisi bildiği için şimdi ağzımı bozmayım başta niye çekiyosun dışardan iste baridr çok kızdım şuan
Aynen canım bende ondan kızıyorum bir tonda para döküyoruz hadi onu geçtim o kadar uykusuz yorgun kaldım

ay inanmıyorum varmı etrafta zarar boya falan sonuç nasıl olduuu ? Bende kestiricem inşallah ama senin gibi yapamam riske atamam
Yok kuzu ya valla daha önce anneme yaptırmışlığım var ondan daha temiz çalıştı inanmazsın
Değil etrafta alnımda bile tek bir boya yoktu
Araları çok kontrol edemedim henüz ama baya başarılı ya, yaparken olmayacak diye soğuk terler atmıştım
Ay kesimde riske atılmaz tabi, ben o yapamazsa kendim bi şekilde müdahale ederim diye girişmiştim ama oldu çok şükür

Korkulur bu hatundan

o konuda haklısın ama kaçmazsın canım
boyatack mısın sende bliss ben renk açtırmayı düşünüyorum düzgün geçişler şeklinde kışın olur mu ki

oo başarılı çalışmış bayağı ben şuan nişanlımı düşünemedim ama yapar galiba ya

Ozaman tebrik etmek lazım enişteyi gelecek var onda tabi ki kestirmem kuzu riske atamam

o konuda haklısın ama kaçmazsın canım
boyatack mısın sende bliss ben renk açtırmayı düşünüyorum düzgün geçişler şeklinde kışın olur mu ki
hayır canım boyatmıcam bir kere uçlarına ombre yaptırdım ben zaten sadece bugüne kadar. Bence asıl kışın olur yazın havuz deniz vs derken akıyor hemen çünkü nasıl birşey düşünüyorsun

oo başarılı çalışmış bayağı ben şuan nişanlımı düşünemedim ama yapar galiba ya
Yapar yapaaar , önce bi ben mi delimisin falan dedi ama oldu yani
Ay çok komik ama ya, önlerdeki dipleri görüyo, arkadan başlicaksın diyorum. Arkada da mı var diyo. Saçlarım eşit uzuyo çok şükür dedim . hahaha

Zamanla balyaj , ombre falan Allah ne verdiyse yaptırırız dur bakalım
Ay çok eğlenceli bir akşam olmuş sizin ki artık kaçışı yok eniştenin o cevheri gördük bir kere

Ay çok şükür düşünsene sadece arkaların uzadığını tabi, hayko cepkin modeline bağlardın artık

canım kışın çok açık renkler pek gitmiyor gibi ben yaptırmıştım ombre çok beğendiler
ombreden sıkıldım herkeste var böyle boya izi olmadan baharat renklerinde dibini boyatmadan geçiş yaptıracağım

ne yapsın yazık ama koptum arkadada mı var demesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…