Haha isteğe bak ya
Sen iste kuzu, ben çevremden de rica ederim , büyük bir grup halinde sayarız ne var ne yoksa
Ay çok severiz bilirsin
evet canım sabahta akşamda bir saat sürüyor. trafiğe göre saatlerimizi ayarlıyoruz biz. okullar açıkken bi 10 dkka erken çıkmak çok farkettiriyor mesela. böyle böyle yollarını öğrendik napalımsende metrobüs metro falan yapsan daha kısa olmazmı
Bozduk değilde parazitli gösterebiliyomuş muş muşcanım makinası bozuksa başta oyalamasına bende kızdım ama belli ki emin olmak istemiş
öyleyse ihmal yok gidiyorsun
laf saymada çok başarılıyımdır
Tamam biz halledicez sen onu hiiiç düşünme kuzuHahaha çünkü çok sinirlendim doktora tek başıma saymam yetmez el atın işte
canım işte zaten epilepside o parazitler önemli kendisi bildiği için şimdi ağzımı bozmayım başta niye çekiyosun dışardan iste bariBozduk değilde parazitli gösterebiliyomuş muş muş
ayy çok tatlı ama tecrübe kazanacak zaman ver kuzu ne yapsın yazıkTamam biz halledicez sen onu hiiiç düşünme kuzuSayılmış bil hahah
Aay kızlar ben dün akşam ne yaptım biliyomusunuzz?
1 haftadan fazladır dip boya için kuaföre gidicem diyip diyip gidemedim. Haftasonu da nikah var kına var.. Artık dün tak dedi bir boya aldım eve geldiiim. Eşime dip boya yaptırdım hahah
Ay ne korku dolu anlardı bilemezsiniz
tabisiiii :)evet canım senin durum gerçekten vahim
tamam hep birlikte sayalım ama
Haha gelecek vaadediyor kuzu zaten, gayet başarılı bir sonuç elde ettik.ayy çok tatlı ama tecrübe kazanacak zaman ver kuzu ne yapsın yazık
ay inanmıyorum varmı etrafta zarar boya falanTamam biz halledicez sen onu hiiiç düşünme kuzuSayılmış bil hahah
1 haftadan fazladır dip boya için kuaföre gidicem diyip diyip gidemedim. Haftasonu da nikah var kına var.. Artık dün tak dedi bir boya aldım eve geldiiim. Eşime dip boya yaptırdım hahah
Aynen canım bende ondan kızıyorum bir tonda para döküyoruz hadi onu geçtim o kadar uykusuz yorgun kaldımcanım işte zaten epilepside o parazitler önemli kendisi bildiği için şimdi ağzımı bozmayım başta niye çekiyosun dışardan iste baridr çok kızdım şuan
Yok kuzu ya valla daha önce anneme yaptırmışlığım var ondan daha temiz çalıştı inanmazsınay inanmıyorum varmı etrafta zarar boya falansonuç nasıl olduuu ? Bende kestiricem inşallah ama senin gibi yapamam riske atamam
Korkulur bu hatundanTamam biz halledicez sen onu hiiiç düşünme kuzuSayılmış bil hahah
o konuda haklısın ama kaçmazsın canımay inanmıyorum varmı etrafta zarar boya falansonuç nasıl olduuu ? Bende kestiricem inşallah ama senin gibi yapamam riske atamam
Aynen canım bende ondan kızıyorum bir tonda para döküyoruz hadi onu geçtim o kadar uykusuz yorgun kaldım
oo başarılı çalışmış bayağı ben şuan nişanlımı düşünemedim ama yapar galiba yaYok kuzu ya valla daha önce anneme yaptırmışlığım var ondan daha temiz çalıştı inanmazsın
Değil etrafta alnımda bile tek bir boya yoktu
Araları çok kontrol edemedim henüz ama baya başarılı ya, yaparken olmayacak diye soğuk terler atmıştım
Ay kesimde riske atılmaz tabi, ben o yapamazsa kendim bi şekilde müdahale ederim diye girişmiştim ama oldu çok şükür
Yok kuzu ya valla daha önce anneme yaptırmışlığım var ondan daha temiz çalıştı inanmazsın
Değil etrafta alnımda bile tek bir boya yoktu
Araları çok kontrol edemedim henüz ama baya başarılı ya, yaparken olmayacak diye soğuk terler atmıştım
Ay kesimde riske atılmaz tabi, ben o yapamazsa kendim bi şekilde müdahale ederim diye girişmiştim ama oldu çok şükür
hayır canım boyatmıcam bir kere uçlarına ombre yaptırdım ben zaten sadece bugüne kadar. Bence asıl kışın olur yazın havuz deniz vs derken akıyor hemen çünkü nasıl birşey düşünüyorsuno konuda haklısın ama kaçmazsın canım
boyatack mısın sende bliss ben renk açtırmayı düşünüyorum düzgün geçişler şeklinde kışın olur mu ki
Yapar yapaaar , önce bi ben mi delimisin falan dedi ama oldu yanioo başarılı çalışmış bayağı ben şuan nişanlımı düşünemedim ama yapar galiba ya
Zamanla balyaj , ombre falan Allah ne verdiyse yaptırırız dur bakalımOzaman tebrik etmek lazım enişteyi gelecek var ondatabi ki kestirmem kuzu riske atamam
Yapar yapaaar , önce bi ben mi delimisin falan dedi ama oldu yani
Ay çok komik ama ya, önlerdeki dipleri görüyo, arkadan başlicaksın diyorum. Arkada da mı var diyo. Saçlarım eşit uzuyo çok şükür dedim . hahaha
Ay çok eğlenceli bir akşam olmuş sizin kiZamanla balyaj , ombre falan Allah ne verdiyse yaptırırız dur bakalım
Ay çok şükür düşünsene sadece arkaların uzadığını tabi, hayko cepkin modeline bağlardın artıkYapar yapaaar , önce bi ben mi delimisin falan dedi ama oldu yani
Ay çok komik ama ya, önlerdeki dipleri görüyo, arkadan başlicaksın diyorum. Arkada da mı var diyo. Saçlarım eşit uzuyo çok şükür dedim . hahaha
canım kışın çok açık renkler pek gitmiyor gibi ben yaptırmıştım ombre çok beğendilerOzaman tebrik etmek lazım enişteyi gelecek var ondatabi ki kestirmem kuzu riske atamam
hayır canım boyatmıcam bir kere uçlarına ombre yaptırdım ben zaten sadece bugüne kadar. Bence asıl kışın olur yazın havuz deniz vs derken akıyor hemen çünkü nasıl birşey düşünüyorsun
ne yapsın yazık ama koptum arkadada mı var demesineYapar yapaaar , önce bi ben mi delimisin falan dedi ama oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?