Ay bi de en sonunda 12 TL puan birikmiş kartta, onu da kullandım tadından yenmedihenüz açamadım fotoları ama iyi yapmışsın ozaman canım :)
Teşekkür ederim canım :)güle güle kullan canm çok güzeller
Güle güle kullan kuzu ne güzel şeyler almışsın :)Geldi geldienglish home'da kargo bedavaymış her üründe bu arada, ben de onu görünce alacaklarım vardı, hiç uğraşmayayım gitmekle dedim aldım.
Teşekkür ederim canım, daha önce de beğenmiştim, indirimi ve kargo bedavayı görünce alma vaktinin geldiğini anladımGüle güle kullan kuzu ne güzel şeyler almışsın :)
Ay bi de en sonunda 12 TL puan birikmiş kartta, onu da kullandım tadından yenmedi
Teşekkür ederim canım :)
Ay teşekkür ederim kuzucum. Çok tatlı değil mi, iki tane alacaktım da şimdilik kalsın dedim :)Günaydın kızlar ben geldimm.
Auralee english home cu başı olarak hepsini çok beğendim güle güle kullan canım o sarı küçük vazonun pembesi de bende var
Teşekkür ederim canım :)Güzel günlerde kullan canım :)
çokk tatlılar :) güle güle kullanGeldi geldienglish home'da kargo bedavaymış her üründe bu arada, ben de onu görünce alacaklarım vardı, hiç uğraşmayayım gitmekle dedim aldım.
Teşekkürler canımm :)çokk tatlılar :) güle güle kullan
Evet ne yazık ki :/kızlar size bir şey sorucam..dondurucudan kıyma çıkardım, buzdolabına koydum..hepsini kullanmak zorundayım dimi?
hepsini bugün kullanmasanda yarın kullanmalısın canım. tekrardan donduramazsın.kızlar size bir şey sorucam..dondurucudan kıyma çıkardım, buzdolabına koydum..hepsini kullanmak zorundayım dimi?
hepsini bugün kullanmasanda yarın kullanmalısın canım. tekrardan donduramazsın.
Ay teşekkür ederim kuzucum. Çok tatlı değil mi, iki tane alacaktım da şimdilik kalsın dedim :)
Sen ne yaptın dün doktora gittin değil mi? Ne dediler ? Hediye işini hallettin mi? Sorguya çektim sabah sabah
Teşekkür ederim canım :)
Malesef evet kuzu parçalara ayırıp koymak lazım buzluğa bende aynı hatayı yaptımkızlar size bir şey sorucam..dondurucudan kıyma çıkardım, buzdolabına koydum..hepsini kullanmak zorundayım dimi?
Canım donuk kalan kısımları olabiliyo hepsi çözünmezse kullanmassınbaya da fazla ya, mümkün değil iki günde bitmesi
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel çıksın :)Evet çok şirin kuzucum bende severek aldım.
Sonuç bugün çıkacakmış akşam okuyormuş doktor. Annem götürecek artık onun iş yerine yakın hastane beklemedeyiz yani halaHediyeyi de aldım kalın bir hırka aldım içine de gömlek güzel oldu bence
Malesef evet kuzu parçalara ayırıp koymak lazım buzluğa bende aynı hatayı yaptım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) Güzel olmuş, güle güle kullansınEvet çok şirin kuzucum bende severek aldım.
Sonuç bugün çıkacakmış akşam okuyormuş doktor. Annem götürecek artık onun iş yerine yakın hastane beklemedeyiz yani halaHediyeyi de aldım kalın bir hırka aldım içine de gömlek güzel oldu bence
iyi yapmışssın :) kargo bedava büyük nimetTeşekkür ederim canım, daha önce de beğenmiştim, indirimi ve kargo bedavayı görünce alma vaktinin geldiğini anladım
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel çıksın :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) Güzel olmuş, güle güle kullansın
Evet çok şirin kuzucum bende severek aldım.
Malesef evet kuzu parçalara ayırıp koymak lazım buzluğa bende aynı hatayı yaptım
Canım donuk kalan kısımları olabiliyo hepsi çözünmezse kullanmassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?